درود بانو دختر7 گرامی
حرم براتون دعا کردم ایشالله امسال سال خوبی براتون باشه و عاقبت بخیر باشید.نمیدانم چه حکمتیه همین اول سالی دارید اذیت میشدی و زندگی که تشکیل دادید داره به اینجا کشیده میشه.واقعا حس بدی داشتم وقتی نوشته های شما را میخواندم ایشالله هرتصمیمی بگیرید منجر به این بشه آرامش دوباره به زندگیتان برگرده.
بزار اول از حس خودم بگم در مورد نوشته های شما بشخصه فکر میکنم بیشتر از طلاق گرفتن و جدایی شما از این میترسید که جلوی خانواده خودتان سرافکنده شدید با این انتخابی که کردید و و خانواده به شما اخطار دادند ولی شما توجه نکردید.تلاش خودت را کردی حرفای لازم را بانو دختر بیخیال گرامی نوشتند سپاس از ایشان بخاطر بیان صریح حرفایی که دارن
1.مهریه را به هیچ عنوان فعلا نبخش و حرفش را هم نزن(بزار همه چی بر روی روال عادیش جلو بره)
2.سعی کن همان کاری را انجام بدی که بانو شیدای گرامی نوشتن فعلا دوری فکر کن طلاق گرفتی و جدا شدی از شوهرت
3.اگه میخواید بمونید به خودتا مربوطه ولی اگر میخواید جدا بشید بهتره از همین الان مقالات مربوط به این موضوع رو بخوانید ازدواجت از روی احساس بود و گذشته ولی جداییت بزار عاقلانه باشه
4.در مورد رفتارهای ایشون روابط جنسی بدور از خانواده شما به هیچ عنوان مقصر نیستید به هیچ عنوان حتی یک درصد خودت را مقصر ندان
(من متاهلم دوساله ازدواج کردم روزی 8ساعت توی اینترنت هستم اگه بخوام میتوانم همونطور که همسرم هم بخواد میتواند ولی این تعهد و عشق به همسر و اخلاق و دینداری دوطرفه که موجب دوری از این رفتارهای غیراخلافی و ناپسند میشه)
خلاصه بگم اگه خوشگلترین همسر هم داشته باشی بازم مردی که دنبال اینجور مسائل باشد کار خودش را انجام میدهد
فعلا مهمترین مسئله اینکه آرامش خودتان را حفظ کنید و خونسرد باشید فعلا یه استراحتی به خودت بده سخته خیلی هم سخته توی این سن بدانی مقصر نیستی و اینجوری بشه زندگیت ولی بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید و اولین قدم حفظ آرامش بعد تصمیم گیری به ماندن یا ترک این زندگی.
خواهشا در صورت تصمیم بر جدایی خودتان را آماده کنید و مقالات را حتما مطالعه کنید و فعلا به هیچ عنوان بحث بخشش مهریه را مطرح نکنید قبلش با یک وکیل مشورت کنید حتما اینکار را انجام بدهید.در مورد اخباری هم که به مشا میدهند فعلا توجه نکنید انگار نه انگار که ازدواج کردید هرچیزی که آرامش شما را بهم میزند سعی کنید ازش دوری کنید.
ایشالله هرتصمیمی میگیری خیر باشه
خیلی ناراحت شدم از خوندن نوشته هات
پ.ن:شما مگه جزو انجمن آزاد نیستید خوب ماهی 2 دفعه میتوانید استفاده کنید از مشاورهای خصوصی میتوانید در انجمن خصوصی مطرح کنید.حیفه از نظرات و راهنمایی های بزرگان و اساتید سایت استفاده و بهره نبرید.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)