به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 61
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    تاپیک خطاهای شناختی و مشکلات ما رو خوندم خب اگه دارم اشتباه میکنم پس چرا انقدر تنهام؟!! بالاخره بودن کسایی که مسخره کردن دماغمو . همینطور هم کسایی بودن که گفتن چه نازو خوشگلی شنیدم اما انگار به نظرم فقط یه تعارف هست .

مینوش عزیزم من بیشتر وقتا جلو آینم انقدر نگاه میکنم که حساس میشم مثلا یه مشکل اینه که پوستم تمیز و بی عیب نیست با اینکه یکسره دارم با صابون میشورم وسواسی شدم ولی همیشه منافذه پوست صورتم بازه و اذیتم میکنه هزینه ی خرج کردن واسه ظاهرم رو هم ندارم یعنی روم نمیشه واسه این چیزا از بابام پول بگیرم .رنگ وروم پریده انگار مریضم زیر چشام حلقه تیرگی ایجاد شده اصلا از دیدن خودم تو آینه احساس غرور و لذت نمیکنم. مثلا میام بخندم دماغم بزرگتر میشه از خنده های خودم متنفرم ... دیگه شنیدین میگن بخند خوشکل تر میشی من خودم رو دوست ندارم ...

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    واسه پوستت نمی خواد هی صابون بزنی. میوه ها رو سرچ کن ببین واسه پوست چی خوبه بزن. به جای صابون برای تمیز نگه داشتن پوستت می تونی لیمو ترش بزنی. یه دقیقه بذار رو پوستت بعد با اب سرد خالی بشور. روزی یه بار یا یه روز درمیون یا حتی هفته ای دو بار.
    زیرچشم هم واسه سیاهیش سرچ کن. حلقه های برش داده شده ی خیار بذار. سیب زمینی هم می شه.
    در اصل باید شبا درست بخوابی که پای چشمت سیاه نشه.
    ویتامین مولتی ویتامین خوب هم بخر بخور.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    این کارارو یه هفته انجام میدم یهو ول میکنم بی حوصله میشم میگم خب که چی اگه پوستت یکم خوب بشه دماغو میخوای چیکارکنی ... اصلا فکر کنم صورتم ضرافت دخترونه نداره صورتم چاقه که هر وقت غر میزنم میگن صورت پر قشنگ تره اما به نظرم دیگه خیلی پهن وگرد یاد نون تافتون میوفتم . من میترسم بعدا منو به خاطر این ایراد ها بزارن کنار ... یا من نتونم کسیرو دوستداشته باشم شاید به نظرش من خیلی خوشکل نباشم نکنه من به خاطر ظاهرم کنار گذاشته بشم

- - - Updated - - -

تا حالا کسیو خیلی دوست نداشتم که بخوام اون هم منو دوست داشته باشه . کلا زیاد تو اجتماع نیستم مهمونی و عروسی و کلاس هم نمیرم دانشگاه هم همه دختریم خب طبیعی هست
    که تنها مونده باشم . هر کسی هم که از طریق دوستام خواستن با هام دوست شن من نخواستم چون هیچوقت کسی که میخواستم نبودن کاملا برعکس اون کسی بودن که من میخواستم مثلا خیلی زود میخواستند راحت شن باهام پرو بودن! بچه بازی بود به نظرم با اینکه تنهایی اذییتم میکرد ولی هیچوقت نزاشتم رابطه ای شروع بشه به 5 روز نکشیده بهم میزدم نمیتونستم .

حالا تنهایی داره عذابم میده فکر میکنم یه ایراد های دارم که حالا حالا ها تنها میمونم من اصلا بلد نیستم توج کسی رو جلب کنم انقدر که آرومم ظاهرمم با اینکه دوستام میگن خوشکلی ولی فکر نمیکنم خیلی خوب باشه معمولیه من نمیخوام همه چیم ساده ومعمولی باشه

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    بچگیات کیا بودن که به ظاهرت ایراد می گرفتن؟ پدر مادرت؟ یا مثلا یکی یه جورایی رفتار می کرد که انگار ظاهرت خوب نباشه بعد خونوادت دفاعی ازت نمی کردن؟
    درد از چهره ات نیست. درد از اینجاهاست. از گذشته ها. از تلقینایی که یا واقعا بهت کردن یا خودت با برداشت هایی که داشتی و نادرست بودن به خودت کردی.
    صورت چاق مگه بده؟؟ خوبم هست. اگه اندامتم چاقه باید ورزش کنی.
    بینیت نمی دونم مگه چشه؟ حالا تو به پوستت برس. همه چی یواش یواش. دونه دونه. بعدا هم پرس و جویی می کنی برای بینیت دکتر خوب پیدا می کنی اصلا می پرسی ببینی بینیتو عمل می شه کرد یا نه بعدا میری عمل یا نمیری.
    واسه این چیزا حرص نخور بابا.
    کسی که بخواد باهات زندگی کنه نمیاد به این چیزا ایراد بگیره. تو تا جایی که می تونی به خودت و سلامتت برس. تغذیه خواب ورزش خوب بکن. کنارش درساتم بخون.
    اول از همه خودت باید با خودت کنار بیای و همه چیتو بپذیری. مثلا اگه فرضا قرمز میشی گاهی از خجالت بهترین کار اینه که قبولش کنی. مدلت اینه.
    رنگ چشم پوست طرز فکر گذشته رفتار و .. هر کی منحصر به خودشه. بپذیر خودتو. به خودت با نگاه خوب نگاه کن. اول از همه تو باید خودتو ببخشی سرزنش نکنی و بعدم خودتو دوست داشته باشی. بعد از اینه که می تونی یکی دیگه رو هم خوب خوب دوست داشته باشی.
    http://www.hamdardi.net/thread29046-2.html
    اینجا پست های Estaf , مهرااد رو بخون.

در مورد اینکه با کسی دوست نشدی نظری ندارم. من خودم اگه به گذشته برمی گشتم می رفتم یه دوست خوب که بشه بعدا همسرم پیدا می کردم. چون من موقعیت خواستگاری به روش دیگه ای رو که همه دارن نداشتم و ندارم. خودم باید استین واسه خودم بالا می زدم.
    تو الان یه کم روی دوست داشتن خودت کار کن. بعدش به اینکه تنهایی یا نه و دوست شی یا نه و این چیزا فکر می کنی.
    ویرایش توسط meinoush : سه شنبه 12 فروردین 93 در ساعت 20:21

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    بچگیام خوب بودم . هیچکس تا حالا بهم نگفته زشتی اصلا هیچکس نمیزنه همچین حرفیو به کسی . از نو جوونی شروع شد فکر کنم اولین بار بابام اومد مثلا باهام شوخی کنه به بینیم اشاره کرد . بعد هم خواهرم هر از گاهی تیکه مینداخت .من حسابی حساس شدم تو دبیرستان یکی از همکلاسیهام دماغمو مسخره میکرد بهم میگفت دماغ کوفته ای! من هر سری سکوت میکردم فقط یه لبخند تلخ میزدم بهش! بعد که میرفتم خونه گریه میکردم با خدا دعوا میکردم که چرا انقدر زشتم. همون دختری که منو مسخره میکرد توی جمعی که من حضور نداشتم گفته من دماغ یاسی رو مسخره میکنم شوخی میکنم دماغش به صورتش میاد تو کلاسمون جزء خوشگلاست حالا یکی از دوستام پیشش بوده شنیده وبهم گفت : احمق بچه ها میخوان تو خودتو نگیری واسه همین نمیان بگن خوشگلی ! حالا چه قدرم من مغرورم شاید چون زیاد حرف نمیزنم همه فکر میکنن خودمو میگیرن که بر عکس چون اعتماد بنفس ندارم ساکتم.

6. کاربر روبرو از پست مفید پونیو تشکرکرده است .

meinoush (سه شنبه 12 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام پونیو جون. خوبی؟
    ببین عزیز من, دیگران ممکنه که خیلی چیزا بگن, مهم اینه که شما چگونه برخورد کنی..
    شما اگه خودت از خودت راضی باشی و خودت را همانطور که هستی قبول داشته باشی, هر چه قدر هم که دیگران بگویند, تاثیری روی شما نخواهد داشت...
    بیبین من هم بینی زیبایی ندارم و وقتی 18 سالم بود قصد داشتم جراحی کنم و حتی پیش پزشک هم رفتم و گفتن که الان نمیشه و بعدا.... ولی مدتی که گذشت دیگه خودم نمی خوام و تغییر عقیده دادم..
    و اطرافیانم هم کم نگفتن که اگه عمل کنی, خیلی خوب میشه و....
    و مدتی بود که خواهرم هر وقت من را میدید میگفت نمی خوای عمل کنی؟!!! که در نهایت یک روز خیلی خیلی جدی موضع خودم را مشخص کردم و این موضوع بین ما تمام شد و دیگه صحبتی نکردیم.
    ببین یک روز فکرامو کردم و به خودم گفتم, انقدر ها هم بینی ام بد نیست و زیبایی هم خیلی برام مهم نیست و برای هدفی هم که دارم نیازی به زیبایی ندارم و همین صورت معمولی که دارم خوبه و راضیم و تصمیمم را گرفتم که جراحی نکنم ..
    شما هم بشین فکراتو بکن و تصمیمت را بگیر....
    ولی واقع بینانه تصمیم بگیر و انقدر حرف دیگران را ملاک قرار نده.... اگه خودت دوست داری یک بحث...
    اگه به خاطر دیگرانه یک بحث دیگه.....

ببین پونیو جان, از این 19 سالگی ات لذت ببر و به چیزهایی که دوست داری و ازشون لذت می بری فکر کن و نه به چیزهای دیگه. و به جای فکر کردن و به موارد منفی و اذیت کردن خودت, فکر کن که چه جوری می تونی حلش کنی....
    مثلا یا می پذیری اینجوری خودت را دوست داری یا نمی پذیری... اگه نمی پذیری با این حرفا مثلا بینی شما زیبا نمیشه... بهتر بری دنبال تخصص و شغل و درامد و سپس جراحی... البته اینجوری که گفتی بهتر قبلش یک فکری به حال کمال طلبی بکنی و بعد عمل کنی و گرنه باز هم راضی نمیشی....
    از عمل کردن هم میترسم که شاید بهم نیاد اونوقت بدتر همه مسخرم میکنن
    و ببین عزیزم, برای چندمین بار میگم, ذهنت را با چیزای دیگه و مهمتر مشغول کن و از زندگیت لذت ببر... ببین من خودم این دوران از زندگیمو با فکرهای مسخره.. یعنی عدم علاقه به رشته تحصیلی... نابود کردم... دوستانه بهت می گم با این فکرا به هیچی نمی رسی جز پشیمونی و ناراحتی بیشتر..... با فکر کردن چیزی درست نمیشه.... ولی با عمل چرا....
    از زندگیت استفاده کن و ان را بساز.... یک لیست از مواردی که می خوای داشته باشی تا بهشون افتخار کنی را بنویس و بعد هم براشون برنامه ریزی کن... با اینکه می گی هیچی ندارم تا بهش افتخار کنم چیزی درست نمیشه.... میشه بگی برای رسیدن به چیزای که می خوای چه قدر پیوسته تلاش کردی؟...
    تاپیک
    خطاهای شناختی و مشکلات ما
    رو خوندم خب اگه دارم اشتباه میکنم پس چرا انقدر تنهام؟!!
    الان این جمله یعنی چی؟؟؟!!! متوجه منظورت نمیشم!!!!
    تفکر همه یا هیچ
    تعمیم مبالغه آمیز
    بی توجهی به امر مثبت
    و......
    من همه اجزای صورتم جوری هست که تقریبا دوستشون دارم غیر از بینیم
    این جمله خودت... چرا به بقیه صورتت نگاه نمی کنی..

گم کردم استعدادمو نمیدونم چه کاری دوستدارم انجام بدم
    ببین من سر این موضوع زندگیمو نابود کردم و خودمو به خاک سیاه نشوندم!!!
    الان اگه تصمیم نگیری, بالاخره باید یک روز انتخابت را بکنی و راهت را پیدا کنی, هر چه دیرتر اقدام کنی, بیشتر از بی هدفی عذاب میکشی و عمرت و فرصت هات را تلف می کنی...
    به جای زیبایی بیا روی این موضوع تمرکز کن.... هر کاری که به نظرت لازمه تا هدفت را پیدا کنی انجام بده... حتی اگه لازمه برو مشاوره تحصیلی و..... ببین من این راه را رفتم و خیلی اذیت شدم... یا ادم رشته شو دوست داره و توانایی شو داره و یا نداره.... خود ادم بهتر از هر کس دیگه میدونه... مشاوره هم موثره.... حالا خود دانی....
    یکم به زندگی ات و درسات برس و مدتی زیبایی را بذار کنار و.... در اینده که شرایط بهتر شد, فکراتو بکن و اگه هنوز این نظر داشتی جراحی کن.... دیر نمیشه ولی شاید تغییر عقیده دادی....
    جدی می گماااا..... ادم 25 سالگی با 18 سالگیش فرق میکنه... وقتی مامانم می گفت بذار 25 سالت بشه بعد اگه خواستی انجام بده... بد بیراه هم نمی گفتند!!!! البته تو پرانتز بگم در بعضی موارد هم هنوز مثل قبل فکر می کنم و تغییر عقیده ندادم ولی در بعضی مواردم چرا........

ببخشید که صریح صحبت کردم.... ولی دلم می سوزه.... برای عمری که سر هدف تلف کردم و تلف می کنی....
    موفق باشی پونیو جون

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

8. 2 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 13 فروردین 93), پونیو (جمعه 15 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام. خوبی؟ داشتم همدردی گردی می کردم! 2 تا تاپیک جالب دیدم. گفتم لینکش را برای شما هم بذارم.
    http://www.hamdardi.net/thread-7955.html
    http://www.hamdardi.net/thread-30425.html

درباره لینک دوم, سوء تفاهم نشه هاااا. منظورم این نیست که شما گناه می کنیااا. از تاپیکش خوشم امد, گفتم اگه نخوندیش, شما هم بخونی....

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

10. کاربر روبرو از پست مفید salehe92 تشکرکرده است .

پونیو (جمعه 15 فروردین 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    کتاب صوتی "راز" رو دانلود کن گوش بده.
    "خویشتن دوستی " رو سرچ کن مطلب پیدا کن.

12. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

پونیو (جمعه 15 فروردین 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    سلام صالحه جون ببخشید انقدر دیر جواب میدم به اینترنت دسترسی نداشتم.

الان این جمله یعنی چی؟؟؟!!! متوجه منظورت نمیشم!!!!

منظورم این بود که اگر من دچار خطاهای شناختی هستم . و به این بدی ، زشتی و بی ارزشی که فکر میکنم نیستم پس چرا انقدر تنهام و بازم فکر میکنم که هیچکس دوستم نداره ؟! به نظرت این که میگم تنهام هم باز یه فکر اشتباهه که تو ذهنم هست ؟؟؟؟؟

این جمله خودت... چرا به بقیه صورتت نگاه نمی کنی..

چون برام کافی نیست انقدر دارم حساس میشم رو بینی که دیگه خوبیای صورتم به چشمم نمیان .
    ویرایش توسط پونیو : جمعه 15 فروردین 93 در ساعت 14:40

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    سلام

به نظرم بزرگترین مشکلت اینه که نمیتونی با والدینت ارتباط خوبی برقرار کنی
    بحرحال جراحی زیبایی هزینه لازم داره

بهتره این موضوع رو بصورت جدی با مادرت مطرح کنی
    مطمئنم اوایل مخالفت میکنن ولی کم کم راضی میشن پس سعی نکن همون بار اول تموم راه رو بری و همه جوره متعاقدشون کنی

اگر با مادرت صحبت کنی احتمالا بخاطر سلامتی تو زیر بار این عمل نخواهد رفت که در این خصوص باید سعی کنی نظرشو جلب کنی و بیشتر باهاش صحبت کنی

در خصوص صحبت هایی که به دعوا ختم میشه 90 درصد دعواها بخاطر لحن گفتگو هستش و 10 درصد بخاطر اختلاف نظر هستش پس باید با احترام و صبر باهاشون صحبت کنی تا بتونی نظرشون رو جلب کنی

چون گفتی پدرت و خواهرت در خصوص بینیت باهات شوخی میکنن احتمالش هست که خانوادت در این خصوص زودتر باهات موافقت کنن
    توی اینترنت جستجو کن ببین ابعاد و اندازه های متناسب بینی در ارتباط با صورت چقدره
    مثلا زوایای و پهنای قسمت های مختلف بینی در هر صورتی بر اساس فرمولی خاص بدست میاد

برای همین ممکنه یه نفر بینی بزرگی داشته باشه اما با صورتش همخوانی داشته باشه اما یه نفر دیگه جراحی زیبایی کنه و بینیش کوچک بشه اما با صورتش نخونه

حداکثر هزینه جراحی بینی فکر کنم 5 میلیون باشه (برای بهترین پزشک های تهران)
    و این هزینه احتمالا بین 3 تا 4 میلیون متغییر باشه

بهترین کار اینه که با مادرت صحبت کنی و دست مادرتو بگیری و ببری پیش چند تا از دکتر های خوبی که میشناسی

اونجا از صورتت عکس میگیرن و بهت نشون میدن صورتت بعد از عمل زیبایی چه شکلی میشه و نسبت های بینیت با صورتت رو اندازه میگیرن و اگرم بینیت خوب باشه و لزومی به جراحی نباشه حتما بهت میگن

هر کاری خطر خاص خودشو داره حتی آب خوردن ممکنه آب بشکنه توی گلو یک نفر یا همین عبور ساده از خیابون ممکنه جون یک نفر رو بگیره

جراحی بینی هم مخاطرات خاص خودشو داره ممکنه در تنفس دچار مشکل بشی یا به مجرای اشک صدمه بخوره یا بینیت بدتر از قبل بشه ولی این احتمالات درصد های خیلی کمی هستن که برای تعداد خیلی کمی ممکنه رخ بدن و اکثرا نتنها براشون اتفاق بدی نمی افته بلکه زیباتر میشن
    همین افراد ممکنه احساس بدی که در مورد خودشون داشتن و افسرده و گوشه نشین شده بودن ولی این جراحی بهشون کمک کرده تا از این وضعیت خارج بشن

در عوض من خیلی ها رو میشناسم که بینی زیبایی داشتن و عمل کردن و بینیشون چندان تغییری نکرده چون جراح پلاستیک در کارش محدودیت داره و نمیتونه بینی رو خیلی کوچک کنه چون در تنفس اون فرد اختلال ایجاد میشه و در ضمن اگر ابعاد بینی با صورت نخونه حتی ممکنه تاثیر عکس بده و زیبایی رد هم از بین بره

در کل جراح زیبایی بهترین فردی هستش که میتونه در خصوص بینی تو نظر بده که نیاز به جراحی داره با نه و در صورت جراحی چه اتفاقی برات می افته

تو هم اگر دیدی نظر جراح اینه که سالهای بعد باید عمل بشه یا اگر دیدی جراح عنوان میکنه که نمیتونه روی بینیت زیاد مانور بده و تصاویری که برای بعد از جراحیت ارائه میده چندان تفاوتی نداره با شکل الانت بهتره زیر بار هزینه و مشکلات احتمالیش نری اما اگر دیدی تغییر زیادی میتونه روی بینیت اعمال کنه و روی زیباییت تاثیر مثبت داره به نظرم بهتره این جراحی رو انجام بدی

و حتما مادرت رو با خودت ببر تا مادرت هم در جریان نظر جراح و متخصص قرار بگیره

اطلاعاتی که من در خصوص جراحی بینی دارم اینه که جراحی بدون دردی هستش اما مراقبت های زیادی نیاز داره مثلا 1 هفته بینیت توی گچ خواهد بود و صورتت ورم میکنه و دور چشمات کبود میشه که به مرور زمان و در یک هفته تا یک ماه تمام علائم بهبود پیدا میکنه
    و بینیت اوایل بسیار متورم میشه و کم کم ورمش میخوابه و به شکل واقعیش در میاد

اما در مورد خود من که پسر هستم
    من چند سالی بود که به جراحی بینی فکر میکردم و دوستی هم داشتم که بهم گفت بهتره جراحی کنی (بدور از شوخی و کاملا جدی بهم گفت)
    از وقتی این تاپیک رو درست کردی منم به این فکر افتادم که این جراحی رو انجام بدم برای همین توی این چند هفته تحقیقات زیادی انجام دادم و با خودم قرار گذاشتم بعد از تعطیلات عید برم مطب چند تا جراح متخصص و نظر اونا رو بپرسم و بدونم

تا چند ساعت دیگه میخوام برم و تحقیقات رو شروع کنم

من از هر کی پرسیدم گفتن که بینیت بزرگه ولی این حرفا برام معیار نبود تا چند روز پیش که خواهرم دوربین عکاسی با خودش آورده بود از تمام نما ها از خودم عکس گرفتم و با برادرام و فامیل هم کلی عکس گرفتم و متوجه شدم بینیم خیلی بزرگه

همیشه مواقعی که پای دوربین میومد وسط چه برای عکاسی و چه برای فیلم برداری من سعی میکردم فرار کنم و عکس نگیرم

البته زندگی کردن در جامعه ما هم بی تاثیر نیست و بیشتر مردم عقلشون به چشمشونه
    و خیلی ها که هیچ مشکلی در خصوص زیباییشون نداشتن اقدام به جراحی زیبایی میکنن و کشور ما در زمینه جراحی زیبایی رکورد داره

این بزرگی بینی برای خودم عیب نبود و حتی ازش لذت هم میبردم چون مثلا وقتی با دوستم بدنسازی کار میکردم متوجه میشدم خیلی راحت میتونم فعالیت هوازی انجام بدم و در کنار اون وقتی میدیدم برادرم که بینیش کوچیکه موقع خواب خرو پف میکنه یا بیشتر با دهن نفس میکشه و حس بویاییش خیلی از من کمتره نتنها از بینیم بدم نمیومد بلکه کیف هم میکردم

تا اینکه دوسال پیش دختری که دوستش داشتم مسئله زیبایی من رو بصورت غیر مستقیم مطرح کرد
    من اون موقع کار خاصی نکردم وتصمیم خاصی نگرفتم
    اون زمان فکر میکردم مرد نباید به زیباییش بها بده و مردی که دنبال این کارها میره حتما مشکلات روحی روانی و کمبود اعتماد به نفس داره اما چند ماهیه که فهمیدم اون تفکرات اشتباه بوده

من مشکلات دیگه ای هم دارم مثلا صورتم پره از جای جوش و برای همین یک ماه پیش لیزر کردم و امروز اگه نتونم برای جراحی بینی وقت مناسب بگیرم میرم و مرحله دوم لیزر رو انجام میدم چون تا 4 مرحله باید اینکار رو انجام بدم

مشکلات دیگری هم دارم مثلا دندونام ردیف نیست یا موهام خیلی خیلی کم پشت شده و یجورایی مثل جنگل های دچار حریق شده

قصد دارم از امروز تا آخرین لحظه زندگیم به زیباییم بها بدم وبرام مهم نیست که بخاطر کارهایی که میکنم دیگران چه قضاوتی در مورد من دارن مهم اینه که برای خودم زندگی کنم و از لحظه لحظه زندگی لذت ببرم
    چقدر حرف زدم !

------------------------------------------------------------------------
    ویرایش مدیر همدردی: کلیه مطالب 1234567 گرامی که توصیه به مسئله جراحی و پیگیری این قضیه دارد مورد تائید همدردی نیست و راهکاری مشکل زا می باشد(نه مشکل گشا)
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : شنبه 16 فروردین 93 در ساعت 17:43 دلیل: تاکید مدیر همدردی بر آسیب زا بودن پیگیری مسئله جراحی

15. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 16 فروردین 93), پونیو (شنبه 16 فروردین 93)

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)