سلام خانم شن عزیز
لحظه به لحظه حس و حالت رو درک میکنم اینو جدی میگم.
اما در مورد حالت اگه تمام حدس و گمان هایی که میزنی هم درست باشه ولی شما مدام با خودت تکرار کن غلطه،منظورم اینه این امید رو در خودت از بین ببر و در عوض یه امید دیگه توی دلت بکار چون زندگی بدون امید بی مفهومه حالا اون امید چی هست اونم اینکه مرور کن داشته های خوبت رو و خداروشاکر باش و هر روز و هر لحظه بگو خدایا من به تو توکل کردم رنجی که بهم دادی رو ازم بگیر و بهترین رو بهم بده،برای آرامشت در کنار احترام و علاقه و هرچی نسبت به این آقا داری با خودت تکرار کن مردی که هنوز شروع نشده جا میزنه بدون دلیل موجه مردی نیست که یک عمر زندگیمو باهاش شریک بشم،بدون معطلی همین فردا یه کلاس ورزش ثبت نام کن اولش سخته اما قسم میخورم ورزش روح رو شاداب میکنه،از جمع دوری نکن،اما زمانی که بغض داری میخوای گریه کنی حتما گریه کن،قرار نیست با خودت بجنگی،با خودت قهر نکن،آدمی که خوشو دوست نداشته باشه هرگز نمتونه کسی رو دوست داشته باشه،جسمت امانته اگه بهش نرسی و آسیب بزنی درد و رنجت صدبرابر میشه،ببین عزیزم منم مثل خیلی ازآدمها سختی و رنجهایی تحمل کردم وقتی به اون زمان فکر میکنم هزاران بار خداروشکر میکنم که چه شبهایی رو صبح کردم که فقط خود خدا شاهدش بوده اما هرگز زمین نموندم هرگز نذاشتم کسی بدونه چه فشاری رو تحمل میکنم چون با خودم توانایی ها و قابلیت هامو مرور کردم دیدم همون خدایی که تونست منو توی سن پایین به چیزهایی که خیلی ها حسرت داشتنش رو دارن برسونه پس از این شرایط هم عبورم میده،میدونی الان به این مرحله رسیدم که وقتی سختی و فشاری بهم وارد میشه از خدا تشکر میکنم ،جدی میگم،چون میگم قوی تر میشم و یه چیز بهتر و یه پیشرفت عالی دارم و واقعا هم همینطور میشه،شما اراده کن یه قدم بردار باور کن قدم دوم تا صدم رو خدا برات توی یه لجظه برمیداره،من ایمان و باور به خدا داشتم ولی توی دوران سختی و فشارم این ایمان به حدی قوی شد که احساس میکنم بهترین هدیه عمرم بوده چون توی هیچ چیزی احساس شکست نمیکنم .اینارو برات نوشتم چون شرح حالی که از خودت دادی رو منم گذروندم حالا هرکدوم به نحوی با مشکلی متفاوت.از نظر کسی مثل من ضربه ی احساسی راحت ترین راه برای جبران رو داره،یه لحظه خودتو بذار جای اون کسی که دور از جونت سرطان داره و آرزوشه بدونه چقدر عمر میکنه که مثلا دنبال رویاهاش بره،اون لحظه هستش که باید از روی تختت بلند بشی بگی تموم شد به درک که تموم شد از نو شروع میکنم ،زندگیم که تموم نشده ...
از ثانیه به ثانیه بودن کنار خواهرت لذت ببر که یک دنیا ارزش داره تا بشینی غصه ی تموم شدن رابطه ای رو بخوری که طرف ذره ای برای احساست ارزش قائل نشد،محاله کسی کسی رو دوست داشته باشه و باعث رنجش بشه،محاله کسی کسی رو دوست داشته باشه و ازش بگذره اون هم با این دلایل مزخرف .
امیدوارم خدا بهت کمک کنه تا حرکت جدیدی توی زندگیت آغازکنی و قلبت آروم بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)