من اسم این کارش رو گول زدن نمیذارم ولی یه چیزی توی همین اوصافه
به نظرم توانشو نداشته که حقیقت رو بگه و از اینکه شما وابسته شده بودید ناراحت بوده
به نظر منم گفتار هر شخص باید با رفتارش بخونه و حق رو به شما میدم
من نظر قطعی در این مورد ندارم شاید هم واقعا بخاطر اینکه میخواسته شما درگیر مشکلاتش نشید جدایی پیشه کرده (که کمتر کسی پیدا میشه به این شکل خالصانه و قلبی عاشق کسی باشه و اکثرا این اتفاقات موضوع فیلم های رومانتیکه تا واقعیت زندگی ما)
من در مورد اون آقا حرفی ندارم اما در مورد خودتون توصیه میکنم که دیگه بهش فکر نکنید و این ماجرا رو تموم شده بدونید
اینکه شما بفهمید گولتون زده یا راست گفته دردی از شما دوا نمیکنه
با فکر کردن به این مسائل فقط دارید خودتون رو عذاب میدید
تجربه من در حالت های مشابه (معلق موندن) این بوده که هر وقت خیلی به مسئله ای فکر کردم و تمام ذهنمو درگیر اون مسئله کردم هیچوقت به خواسته خودم نرسیدم
اما هر وقت اون مسئله رو تمام شده در نظر گرفتم و دیگه بهش فکر نکردم خودبخود در زمانی که فکرش رو نمیکردم و در حالتی که تصورش رو نداشتم مشکل من حل شده
حالا شما هم ممکنه اون پسر رو دوست داشته باشید ولی توصیه من اینه که دیگه اصلا و ابدا بهش فکر نکنید و همه چیز رو تموم شده بدونید و اگر قسمت باشه و اون پسر شما رو واقعا بخواد باید خودش اقدام کنه نه شما و شما با پیگیری که کردی (sms هایی که فرستادی) دیگه مسئولیتی در این خصوص نداری ودیگه لزومی نداره شما پیگیر باشی یا به این مسائل فکر کنی و نباید موقعیت های ازدواجت رو بخاطر یک حالت نامشخص از دست بدی

علاقه مندی ها (Bookmarks)