منم برای نفربعد آرزومیکنم بحق این ماه عزیز تواین دنیا همیشه شادباشه وتواون دنیا خدابهشتشو نصیبش کنه![]()
تشکرشده 16 در 7 پست
منم برای نفربعد آرزومیکنم بحق این ماه عزیز تواین دنیا همیشه شادباشه وتواون دنیا خدابهشتشو نصیبش کنه![]()
dokhtare kordestan (یکشنبه 29 تیر 93), hello (پنجشنبه 10 مرداد 92), maryam123 (پنجشنبه 10 مرداد 92), sanjab (چهارشنبه 09 مرداد 92), ویدا@ (پنجشنبه 10 مرداد 92)
تشکرشده 64 در 22 پست
الهم صل علی محمد و آل محمد. خدایا مشکلات روحی و مادی هر کسی که این پست رو می خونه و همینطور نفر بعدی رو حل کن. الهم صل علی محمد و آل محمد.
الهی آمین.
تشکرشده 3,200 در 813 پست
خدایا در این شب گرانقدر
سلامت و آرامش جسم و روح رو نصیب همه بندگانت بکن.
کارو فعالیت همه بندهات رو پر رونق - با برکت و پر ثمر بگردان.
کانون خانواده متاهلین را گرم و با آرامش و به مجردین همسران شایسته - با کفایت و لایق نصیب بگردان
کانون زند
تشکرشده 717 در 175 پست
ممنون سنجاب عزیز از دعاهای قشنگت
خدای مهربان و دلسوزم
از تو برای همه جوانانت خواستارم تا در مسیر درست زندگی قرارشون بدی
برای نفر بعد هم دعا میکنم تا همیشه این حس رو داشته باشه که در راهی درست با حمایت و همراهی خدای بزرگ به سمت هدفی با ارزش قدم برمیداره
براش توفیق هدایت الهی رو خواستارم
اگر روزي...
محبت كردي بي منت٬لذت بردي بي گناه٬بخشيدي بي شرط٬
بدان آن روز واقعا زندگي كرده اي.
تشکرشده 1,336 در 399 پست
سلام یلدا جان. ممنون از دعای خیرت.
واقعا به چنین دعایی نیاز دارم...
و خدایا به نفر بعد سلامتی, آرامش, صبر و سعادت در دو دنیا را عطا کن و توان مقابله با مشکلات زندگی را به او بده....![]()
«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.
« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »
« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »
http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg
میشل (چهارشنبه 13 فروردین 93)
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
مرسی صالحه جان،
چون اصلی ترین هدف من در سال آینده، سلامتی (ذهن و جسم و روان) هست، این دعا رو به من میرسه.
برای نفر بعد هم آرزوی سلامتی دارم. چون سلامتی مسیر رو برای خلوص محیا میکنه...![]()
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
salehe92 (چهارشنبه 13 فروردین 93)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با تشکر از میشل گرامی و دعایش
برای نفر بعد دعا می کنم، که خدا همیشه آنچنان در دل و روحش بنشیند که هیچ شادی و غمی را حس نکند. و تنها دردش و درمانش او باشد.
dokhtare kordestan (یکشنبه 29 تیر 93), فرشته مهربان (پنجشنبه 14 فروردین 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 13 فروردین 93), واحد (چهارشنبه 13 فروردین 93), صبا_2009 (چهارشنبه 13 فروردین 93)
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
ممنون جناب مدیر بخاطر این دعای بسیار خوب که شدیدا بهش نیاز دارم.
من برای نفر بعد دعا می کنم که توفیق کمک کردن به دیگران از نوع بی منتش، نصیبش بشه.
dokhtare kordestan (یکشنبه 29 تیر 93)
تشکرشده 3,056 در 916 پست
از مدیر همدردی عزیز خیلی ممنونم که این دعای خوب رو کردن واون قسمت این حقیر شد امیدارم لایقش باشم واما دعای من برای نفر بعدی خدایا ناتوان تر از انیم که ما را به خودمان واگذاری حتی یک لحظه هم ما را به خودمان وانگذار . خدایا در همه حال دست این دوستمونو بگیر .
تشکرشده 117 در 37 پست
با تشکر از مدیر همدردی عزیز برای نفر بعد بهترین هارو آرزو دارم.دعا میکنم به همه خواسته های معقولش برسه.سلامتیش به خطر نیفته.مشکلی نداشته باشه ودر صورت وجود مشکل توانایی حل اون رو خداوند بهش عطا کنه.
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد.
فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 13 فروردین 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)