این کارارو یه هفته انجام میدم یهو ول میکنم بی حوصله میشم میگم خب که چی اگه پوستت یکم خوب بشه دماغو میخوای چیکارکنی ... اصلا فکر کنم صورتم ضرافت دخترونه نداره صورتم چاقه که هر وقت غر میزنم میگن صورت پر قشنگ تره اما به نظرم دیگه خیلی پهن وگرد یاد نون تافتون میوفتم . من میترسم بعدا منو به خاطر این ایراد ها بزارن کنار ... یا من نتونم کسیرو دوستداشته باشم شاید به نظرش من خیلی خوشکل نباشم نکنه من به خاطر ظاهرم کنار گذاشته بشم
- - - Updated - - -
تا حالا کسیو خیلی دوست نداشتم که بخوام اون هم منو دوست داشته باشه . کلا زیاد تو اجتماع نیستم مهمونی و عروسی و کلاس هم نمیرم دانشگاه هم همه دختریم خب طبیعی هست
که تنها مونده باشم . هر کسی هم که از طریق دوستام خواستن با هام دوست شن من نخواستم چون هیچوقت کسی که میخواستم نبودن کاملا برعکس اون کسی بودن که من میخواستم مثلا خیلی زود میخواستند راحت شن باهام پرو بودن! بچه بازی بود به نظرم با اینکه تنهایی اذییتم میکرد ولی هیچوقت نزاشتم رابطه ای شروع بشه به 5 روز نکشیده بهم میزدم نمیتونستم .
حالا تنهایی داره عذابم میده فکر میکنم یه ایراد های دارم که حالا حالا ها تنها میمونم من اصلا بلد نیستم توج کسی رو جلب کنم انقدر که آرومم ظاهرمم با اینکه دوستام میگن خوشکلی ولی فکر نمیکنم خیلی خوب باشه معمولیه من نمیخوام همه چیم ساده ومعمولی باشه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)