به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 23
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    دوستان خیلی وقته که به بیشر مطالبی که عنوان کردید رسیده ام ،به لحاظ تئوری و روی کاغذ همه حرف ها امکان پذیره اما در عمل ماهیت قضیه با این چیزی که عنوان شد متفاوت هستش

سلام مجدد
    دوست عزیز ، من حدود سه سال از شما بزرگتر هستم و الان نزدیک 8 ساله از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و با مدرک مهندسی تا دلت بخواد کارهای مختلف تجربه کردم ، سال 85 که نالش ها برای کار کمتر از الان بود ، با مدرک مهندسی وارد شرکتی شدم که اونجا کارگری میکردم و لباس سورمه ای کارگری پوشیده بودمو دوش به دوش کارگرها کار میکردم طوریکه شبها که میومدم خونه بقدری لباسهام کثیف بود که روم نمیشد توی روی مادرم نگاه کنم که با چه ارزوهایی پسرش توی یک رشته و دانشگاه خوب تحصیل کرده بود و الان اون شرایطش بود.... تا مدیریت یک شرکت 40 نفره و کارهای مختلف در داخل و خارج از کشور... اون نکاتی که اشاره کردم بقول شما یک سری مسائل تئوری نیست ، اونها تجربه سالها حضور من در بازارهای مختلف و حرف مختلف هست ... چیزی نیست که از توی کتابی برای شما کپی کرده باشم... سعی کنید با ذهنی که براتون سوال ایجاد کرده با همون ذهن دنبال راه حل نباشید و با ذهن خالی از پاسخ، نظرات رو بخونید و به کار بگیرید و گرنه شما هم هشت سال دیگه شاید هم بیشتر میرسید به همین صحبتهای من و یا سایر دوستان که شبیه هم هستن...

هیچ وقت نه پارتی داشتم و نه دنبال پارتی بودم ، نه پدری داشتم که بتونم روش حساب کنم، نه سرمایه ای داشتم ، و حتی از مدرکم هم جایی استفاده نکردم و هنوز حتی نرفتم مدرکم رو از دانشگاه بگیرم.

موفق باشید.

2. 5 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 09 فروردین 93), meinoush (شنبه 09 فروردین 93), پونیو (شنبه 09 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 09 فروردین 93), شیدا. (شنبه 09 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array

باسلام و احترام

دوست عزیز من زیاد آدم با تجربه یا کاربلدی نیستم و صرفا براساس دانسته های محدود خودم پست می زارم؛ امیدوارم مفید باشم
    درضمن تمامی چیزهایی که در مورد مملکت میگی رو درک می کنم و می فهمم

بیگاری

من اگه جای شما بودم شغل مرتبط با رشتم رو انتخاب می کردم به چند دلیل
    شاید بگی یعنی چه این همه درس خوندم بیام چندرغاز بگیرم! بیل گیتس میگه آدمای موفق به کارهایی مثل گارسونی و... به عنوان یه موقعیت نگاه می کنن، کاری که شما قراره بکنید که گارسونی نیست، بلکه کاری مرتبط با رشتتونه که براش زحمت کشیدین (من گارسونی رو مثال زدم و قصد جسارت اصلا ندارم)

سابقه کار پیدا می کنی که باعث میشه فردا جایی بهتر استخدام بشی

می شناسنت و ارتباطات بیشتر می شه که توضیح خواهم داد

کار رو بهتر یاد می گیری همه ما می دونیم که مطالبی که دانشگاه به ما یاد میدن خیلی از اوقات به درد بازار کار نمی خوره، تو با این کار متخصص تر میشی یه نویسنده غربی میگه من سکس رو به سخت ترین روش یاد گرفتم چون فقط درموردش کتاب خوندم!

من یه مدت رو زمین کشاورزی کار می کردم! حتی رانی خوردنی خودکار میندازم آخرین تیکش رو هم درمیارم! چون درک می کنم که چه زحمتی کشیده شده و درضمن نسبت به کارگرها هم خیلی رئوفم، کارکردن با حقوق کم تو رو نسبت به هم نوعانت مهربانتر میکنه و هم اینکه فردا آرامش ذهنی داری که بله از من بیچاره تر هم وجود داره و شکرگزارتر میشی

ارتباطات

آدم (אדם) یه کلمه عبری اصلیتا! که نه جنسیت داره و نه جمع و نه مثنی میشه

اگه کلمات آدم کنار هم قرار بگیرن آدم آدم آدم آدم آدم کلمه ماد(מאד)ساخته میشه (מم غیر آخر، ם م آخر!) این یعنی این که اگه آدم ها با هعم متحد بشند قدرت بی نهایت پیدا می کنند ولی چه جوری؟ نمیدونم شنیدی یا نه که اسپانیا و پرتغال به فرزندان یهودیانی که 500 سال پیش اخراجشون کردند میخان ملیت بدند! ولی چرا؟ چون اعتقاد دارند که یهودیان به خاطر قدرت ارتباطی و عملکرد شبکه ایشون می تونند کشور اونها رو به شاهراه اقتصا جهان (آمریکا) متصل کنند و اقتصاد مردشون رو زنده کنند. وقتی ارتباطات میتونه اقتصاد مرده یه کشور رو زنده کنه تغییر وضعیت کاری و اقتصاد یه ادم که خیلی سهله!

یه بار رفته بود قسمت تکنولوژی آموزش و پرورش یکی از مناطق تهران اونجا با یه معلم اول ابتدایی آشنا شدم که میخاست یه طرح جالبش رو تو قالب نرم افزار بیاره، اون کار نیاز به چندتا آدم با چندتا تخصص مختلف داشت که من همشو نداشتم اونجا از یکی از دوستانم خواستم که یه سری آدم رو بهم معرفی کنه که کرد. من نتونستم با اونها اون کار رو انجام بدم ولی 3 ماه بعدش یکی از همون ها بهم زنگ زد گفت جایی یه پروژه گرفتیم میتونی کار کنی؟! فراموش نکن که هوش ثروت هوش اجتماعیه

ذهن مرکب

شاید تعجب کنی که توماس ادیسون، هنری فورد(قدرت مندترین مرد تاریخ) و فایرستون(از پیشگامان صنعت اتومبیل) با هم دوست فوق العاده صمیمی بودند. و در زندگی و کار هم خیلی تاثیر گذاشتند. خیلی از اوقات بعضی از رشته زیاد به هم نزدیک نیستن ولی میشه ترکیبشون کرد، مثل معلم(روانشناسی) با نرم افزار یا برق با نرم افزار، باید فکر کنی و مهارت هات رو با مهارت های دیگران که (خودت نداریشون) ترکیب کنی و دست به یه کار بزنی در واقع تیم بسازی

خودت رو نشون بده، مثل داستان حضرت یوسف که خودش رو به فرعون معرفی کرد و گفت می تونم!

کنفرانس شرکت کن (اگه میتونی، اگه علاقه نداری که هیچ) با هم کلاسی ها و فارغ اتحصیل های قبل از خودت هم ارتباط داشته باش یا ارتباط بساز، ژورنال های صنعتی رو بخون و تماس بگیر با شماره هایی که داخلشه و به دردت می خوره، تو سایت هایی مثل LinkedIn یا Xing یا zoominfo رزومه خودت رو بزار، شاید شاید به درد خورد، البته یه پیشنهاده

بنگاه کاریابی هم یه سری بزن

حرکت

در آخر فقط می تونم بهت بگم حرکت داشته باش،(( حداوند روزی دهنده هر جنبنده متحرک است.)) قرآن

موفق باشی

- - - Updated - - -

باسلام و احترام

دوست عزیز من زیاد آدم با تجربه یا کاربلدی نیستم و صرفا براساس دانسته های محدود خودم پست می زارم؛ امیدوارم مفید باشم
    درضمن تمامی چیزهایی که در مورد مملکت میگی رو درک می کنم و می فهمم

بیگاری

من اگه جای شما بودم شغل مرتبط با رشتم رو انتخاب می کردم به چند دلیل
    شاید بگی یعنی چه این همه درس خوندم بیام چندرغاز بگیرم! بیل گیتس میگه آدمای موفق به کارهایی مثل گارسونی و... به عنوان یه موقعیت نگاه می کنن، کاری که شما قراره بکنید که گارسونی نیست، بلکه کاری مرتبط با رشتتونه که براش زحمت کشیدین (من گارسونی رو مثال زدم و قصد جسارت اصلا ندارم)

سابقه کار پیدا می کنی که باعث میشه فردا جایی بهتر استخدام بشی

می شناسنت و ارتباطات بیشتر می شه که توضیح خواهم داد

کار رو بهتر یاد می گیری همه ما می دونیم که مطالبی که دانشگاه به ما یاد میدن خیلی از اوقات به درد بازار کار نمی خوره، تو با این کار متخصص تر میشی یه نویسنده غربی میگه من سکس رو به سخت ترین روش یاد گرفتم چون فقط درموردش کتاب خوندم!

من یه مدت رو زمین کشاورزی کار می کردم! حتی رانی خوردنی خودکار میندازم آخرین تیکش رو هم درمیارم! چون درک می کنم که چه زحمتی کشیده شده و درضمن نسبت به کارگرها هم خیلی رئوفم، کارکردن با حقوق کم تو رو نسبت به هم نوعانت مهربانتر میکنه و هم اینکه فردا آرامش ذهنی داری که بله از من بیچاره تر هم وجود داره و شکرگزارتر میشی

ارتباطات

آدم (אדם) یه کلمه عبری اصلیتا! که نه جنسیت داره و نه جمع و نه مثنی میشه

اگه کلمات آدم کنار هم قرار بگیرن آدم آدم آدم آدم آدم کلمه ماد(מאד)ساخته میشه (מم غیر آخر، ם م آخر!) این یعنی این که اگه آدم ها با هعم متحد بشند قدرت بی نهایت پیدا می کنند ولی چه جوری؟ نمیدونم شنیدی یا نه که اسپانیا و پرتغال به فرزندان یهودیانی که 500 سال پیش اخراجشون کردند میخان ملیت بدند! ولی چرا؟ چون اعتقاد دارند که یهودیان به خاطر قدرت ارتباطی و عملکرد شبکه ایشون می تونند کشور اونها رو به شاهراه اقتصا جهان (آمریکا) متصل کنند و اقتصاد مردشون رو زنده کنند. وقتی ارتباطات میتونه اقتصاد مرده یه کشور رو زنده کنه تغییر وضعیت کاری و اقتصاد یه ادم که خیلی سهله!

یه بار رفته بود قسمت تکنولوژی آموزش و پرورش یکی از مناطق تهران اونجا با یه معلم اول ابتدایی آشنا شدم که میخاست یه طرح جالبش رو تو قالب نرم افزار بیاره، اون کار نیاز به چندتا آدم با چندتا تخصص مختلف داشت که من همشو نداشتم اونجا از یکی از دوستانم خواستم که یه سری آدم رو بهم معرفی کنه که کرد. من نتونستم با اونها اون کار رو انجام بدم ولی 3 ماه بعدش یکی از همون ها بهم زنگ زد گفت جایی یه پروژه گرفتیم میتونی کار کنی؟! فراموش نکن که هوش ثروت هوش اجتماعیه

ذهن مرکب

شاید تعجب کنی که توماس ادیسون، هنری فورد(قدرت مندترین مرد تاریخ) و فایرستون(از پیشگامان صنعت اتومبیل) با هم دوست فوق العاده صمیمی بودند. و در زندگی و کار هم خیلی تاثیر گذاشتند. خیلی از اوقات بعضی از رشته زیاد به هم نزدیک نیستن ولی میشه ترکیبشون کرد، مثل معلم(روانشناسی) با نرم افزار یا برق با نرم افزار، باید فکر کنی و مهارت هات رو با مهارت های دیگران که (خودت نداریشون) ترکیب کنی و دست به یه کار بزنی در واقع تیم بسازی

خودت رو نشون بده، مثل داستان حضرت یوسف که خودش رو به فرعون معرفی کرد و گفت می تونم!

کنفرانس شرکت کن (اگه میتونی، اگه علاقه نداری که هیچ) با هم کلاسی ها و فارغ اتحصیل های قبل از خودت هم ارتباط داشته باش یا ارتباط بساز، ژورنال های صنعتی رو بخون و تماس بگیر با شماره هایی که داخلشه و به دردت می خوره، تو سایت هایی مثل LinkedIn یا Xing یا zoominfo رزومه خودت رو بزار، شاید شاید به درد خورد، البته یه پیشنهاده

بنگاه کاریابی هم یه سری بزن

حرکت

در آخر فقط می تونم بهت بگم حرکت داشته باش،(( حداوند روزی دهنده هر جنبنده متحرک است.)) قرآن

موفق باشی

4. 5 کاربر از پست مفید باران13 تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 09 فروردین 93), meinoush (شنبه 09 فروردین 93), فدایی یار (شنبه 09 فروردین 93), پونیو (شنبه 09 فروردین 93), شیدا. (شنبه 09 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    دوست عزیز اقای 1234567

من با حرفای دوست محترم باران 13 کاملا موافق هستم..ببنید شما میگید حرفای من رو قبول دارید ولی چقدر بهشون عمل کردید ؟؟داسنتن یه چیزه ...عمل کردن مهم تره....

بعدش به نظر من شما بیش تر این تاپیک رو برای درد دل زدید بگم چرا..چون هر چی ما بگیم هی دلایل منفی میارید و ..
    پیشنهاد میکنم کتاب سنگ فرش هر خیابان از طلاست که مالک شکرت دوو نوشته رو حتمابخونید با این که کتابی قدیمی هستش...ایشون یه جمله ی طلایی میگه وقتی بقیه شمارش معکوس و نمیتونند رو میشمردند من به شمارش فرصت های مونده میپرداختم !!! نشون به این نشون که من به شما ارفد موفق رو نام میبرم میگید خیلی ها هم هستند موفق نشدند !!! و این چیز های مشابه...

من پیشنهاد میکنم تا اخر فروردین بیش تر به بازسازی رئحیه بپردازید اصلا به هچی فکر نکنید جز فکر و باور مثبت از ادم های منفی باف دوری کنید و کلی کتاب و من میوتنم به شما معرفی کنم که انگیزه بگیرید و بعدش هم خودتون شروع به کار کنید

به نظر شما مشکل شما توی باور هاست اگه اونو حل کنید و به دنیا با دید دیگه ای نگاه کنید درست میشه....

6. 2 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 09 فروردین 93), شیدا. (شنبه 09 فروردین 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    سلام
    از تک تک دوستان عزیز خیلی متشکرم که وقت گرانبها شونو صرف من میکنند
    درخصوص ادامه تحصیل در مقطع دکترا همونطور که گفتم به دلایل مختلف فعلا قصد این کار رو ندارم

اول اینکه از سیستم آموزشی که عالم بی عمل به بار میاره متنفرم و حاضر نیستم حتی یک ساعت از عمرم رو صرف ادامه این روند غلط بکنم

دوما (من 27 سالمه و اگه از اول ابتدایی بخوام تا الان حساب کنم 20 ساله که پیوسته سرم توی کتاب و درس بوده ) من از این 20 سالی که درس خوندم و زحمت کشیدم هیچ پاداشی نگرفتم و دیگه انگیزه ای ندارم (گفتم که ذهنم هم خسته شده و دیگه اگرم بخوام نمیتونم)

سوما فکرشو بکنید که دکترا بگیرم و کار نباشه و بازم اونموقع بهم میگید که از صفر شروع کن یا قید مدرکتو بزن و ... دیگه اون موقع خیلی زور داره

بازم دلیل دارم ولی همین سه تا فکر کنم دلایل خوبی باشه(مثلا به تازگی فهمیدم که نیروهای دیپلم راحت تر جذب میشن و اکثر آگهی های استخدامی رو به نیروهای دیپلمه آوردن درضمن اینکه بخوام 4 سال سختی دکترا رو بجون بخرم و مقدار حقوق دریافتی با لیسانس تفاوت چندانی نداشته باشه منو دلسرد میکنه)

من گفتم که علاقه ای به درس خوندن ندارم و رشته من رشته خشکی هستش اما چون توضیحات کافی ندادم مورد قضاوت قرار گرفتم
    ببینید من به کلیت این رشته علاقه دارم اما اتفاقاتی که رخ میده منو آزار میده
    مثلا من سه ماه پیش چند تا کلاس نرم افزاری بهمراه جوشکاری و ... در فنی حرفه ای شرکت کردم و همه رو با بهترین نمره ممکن قبول شدم و مدرکشونو گرفتم

من به تمام مسائل مربوط به یک ساختمان یا پروژه عمرانی علاقه دارم اما در حقیقت روند کار چیز دیگری هستش

معمولا از یک مهندس عمران انتظار یک کامپیوتر رو دارند . وظایف و مسئولیت ها خیلی سنگین و حقوق بسیار ناچیز هستش (پروژه ها اکثرا میلیاردی و حقوق ها با چند سال سابقه تقریبا ماهی 600 تومن هستش و شرایط کاری فوق العاده سخت هستش)

و بجز اینها متاسفانه یک مهندس عمران باید درگیر مسائلی مثل مافیا و باند بازی و دلالی و رشوه و خیلی مسائل زننده دیگر بشود تا بتواند زندگی کند و حقوق مناسب داشته باشد
    و بجز اینها درگیر شدن با کارگر ،دزدیدن از کار ، فریب تیم نظارت ،برقراری ارتباط با با خیلی عزیمی از مردم با تفاوت های فرهنگی فاحش (کارگر بنا جوشکار مهندس معمار کارفرما و...)انتظاراتی هست که از یک مهندس عمران میرود

من دوران دانشجویی رفتم سر ساختمانی که یکی از دوستای من مهندسش بود و دوستم میگفت باید بلد باشی به کارگر فحش بدی و سر چیزای الکی دعوا راه بی اندازی
    باید بلد باشی با سایر مهندسین و تیم نظارت سفسطه و مغالطه و کل کل کنی باید دائما عورد مدیریتی بدی(چند تا واژه دیگه هم گفت که یادم نیست دقیقا)
    کلا منظورش این بود که نباید موقع بحث کردن کم بیاری
    بجز اینها میگفت باید بلد باشی چطوری پاچه خواری کنی برای کارفرما و مهندس ناظر و ...
    اساتید هم میگفتن مهندس حتی اگه اشتباهی کرد نباید زیر بار بره و باید دلایل مهندسی برای اشتباهش بیاره و ...

وقتی میگم عمران با روحیه من سازگار نیست به این دلایل میگم

وگرنه کیه که از اجرای یک پروژه عمرانی بدش بیاد

وقتی هم میگم از درس خواندن بیزارم منظورم سیستم آموزشی موجود هستش که گفتم که عالم بی عمل به هیچ دردی نمیخوره
    وگرنه من هر روز در خصوص مطالب مختلف مطالعه دارم

.................................................. ..........................................
    یکی از دوستان گفتند که تو داری نقش قربانی رو بازی میکنی
    اما نظر من اینطوری نیست من اشتباهات خودم رو اول گفتم به هر حال نمیشه اتفاقات منفی موجود رو هم ندیده بگیریم

.................................................. ..........................................
    دوست دیگری هم گفتن که تاپیک تو بیشتر حالت درد دل دارد
    من خودم بیشتر تمایل داشتم راهکاری بجز اونچیزی که توی ذهن خودمه رو پیدا کنم و از مشورت ایده جدیدی بدست بیارم
    ولی به نظر راه دیگه ای وجود نداره ولی درد و دل کردن هم خوبه و میتونم با اینکار کمی از ناراحتی خودمو از بین ببرم و همینکه ببینم شما هم دارید به همون چیزی فکر میکنید که من فکر میکنم کمک خوبیه
    خانم شیدا عنوان کردند که برم کشور های فقیر و توسعه نیافته و کار کنم درصورتی که نمیتونم پدر مادر مریضمو ول کنم وگرنه میتونستم توی تهران خیلی بهتر کار پیدا کنم (من کار خاصی در حق پدر مادرم انجام نمیدم ولی همینکه بارها عنوان کردند که تو اگه پیش ما نبودی ما دیونه میشدیم منو باز میداره از مسافرت به شهر یا کشور های دیگه چون برادر ها و خواهرم شهر های دیگه زندگی میکنند و خیلی کم به پدر مادرم سر میزنن)

.................................................. ...........................................

نکته مشترکی که تقریبا توی همه پست های شما دوستان عزیز بوده اینه که بصورت کارآموزی و با حقوق ناچیز یا بدون حقوق در رشته خودم کار پیدا کنم که تقریبا نظر خود من هم همینه

فقط یه مانع بزرگ سر راهم هست نمیتونم با این مسئله کنار بیام که حالا که وقت ازدواج منه تازه باید مثل یک پسر 18 ساله برم پادوئی تا کار یاد بگیرم
    من اینکار رو 10 سال قبلتر هم میتونستم انجام بدم و با این تفاوت که وقتی به این سن رسیده بودم یک سرمایه قابل توجه داشتم (میتونستم در این سن خونه و ماشین داشته باشم و الان که دارم تایپ میکنم دوتا بچه کنار دستم بودن)
    اگه بخوام از الان پادویی کنم 10 سال دیگه این شرایط برام محیا میشه (البته اگر شانس با من یار باشه)

چطوری با خودم کنار بیام و فکر کنم که مثلا 8سال از زندگیم رو توی زندان بودم و عمرم بیخودی تلف شده

خداییش هر کاری میکنم نمیتونم با این مسئله کنار بیام و هر وقت تصمیم میگیرم دوباره از صفر شروع کنم نمیتونم

ممنون میشم در این خصوص نظراتتونو بگید

8. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

پونیو (شنبه 09 فروردین 93), پونه (شنبه 09 فروردین 93), شیدا. (شنبه 09 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 مهر 93 [ 16:40]
    سطح
    13
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 205 در 73 پست

Array
    دوست عزیز، شرایط من مثل شما است. من با شما همسن هستم. فوق‌لیسانس مکانیک، امسال دکتری امتحان دادم. دنبال کار هم هستم. با این تفاوت که من دخترم و رشتمو هم دوست دارم.
    چند تا پیشنهاد:
    در حین این که دنبال کار می‌گردید به تدریس توی دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی بپردازید که برای رضوم تون خیلی‌ خوبه یک درامد هرچند مختصر هم براتون داره و همچنین باعث می‌شه ذهنتون پویا باشه.
    امتحان نظام مهندسی‌ شرکت کنید و حق امضا و مهر نظام بگیرید و بدید به شرکتای تازه تاسیس که ازش استفاده کنند.
    به استاد رهنمتون مراجعه کنید بگید براتون کار پیدا کنه.
    شما هنوز جون هستید و سنّ فقط یک عدد هست و شما الان در مرحله تغییر فاز و بهر برداری هستید ناا امید نباشید.
    از همون اول بلند پرواز نباشید.
    توی تدریس برای کنکور ارشد یا تدریس درسای تخصصی لیسانس پول خوبی‌ هست اگر دانش و فان بیان داشته باشید. من این کار رو انجام دادم.
    ورزش رو دوباره شروع کنید.

10. 4 کاربر از پست مفید خانوم شین تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 09 فروردین 93), nimaaa (شنبه 09 فروردین 93), پونیو (شنبه 09 فروردین 93), شیدا. (شنبه 09 فروردین 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست عزیز اگر نخوای از کارهای سطح پایین و حقوق کم شروع کنی، تا همیشه سر همین جایی که هستی می مونی.
    پس زودتر شروع کن.
    شاید به واسطه تحصیلاتت، سن و تجربه و درک بیشترت و .... این مسیر را امروز زودتر از ده سال پیش بری.

از سی که بگذری، انگیزه ات، حس و حالت و ... برای شروع به صفر می رسه.
    عادت می کنی به بیکاری و چند تومن توجیبی از بابا گرفتن برای امور روزمره.
    پشتت که باد بخوره، هر روز سخت تر از دیروز می شه.

فرض که دولت، خانواده ات، سیستم آموزشی و ... همه و همه مقصر 100 درصد بیکاری شما هستند. ما هم قبول کردیم.
    آخرش که چی؟ این می شه برای شما زندگی که بگردی دنبال مقصر؟

چیزایی را که نمی تونی تغییر بدی، بی جهت بهشون فکر نکن.
    این نقل قولها و فکرها را هم بذار کنار که فلان روز من رفتم پیش دوستم گفت باید به کارگر فحش بدی.
    شما برو سرکار، کم کم با فضای کار و شرایط کار کنار می آیی.

توی همه قشرها و شغلها همه جور شخصیتی هست.
    معلمهای شما همه مثل هم بودن؟ معلم بداخلاق، خونسرد، بی خیال، مودب، بی ادب و .... همه جوره داشتی.
    همه راننده تاکسی ها اخلاقشون یه جوره؟
    پیش نیومده بگی از این سوپرمارکت خرید نمی کنم چون فروشنده بداخلاقه، یا منصف نیست یا ...

به یه چیزایی فکر می کنی و یه دلایلی می آری که واقعا عجیبه!
    دوست شما به کارگرها فحش می داده!

راستی اولین بار که عنوان تاپیکتون را دیدم فکر کردم شما می خواهی تو این تاپیک به بقیه مشورت بدی.
    فکر می کنم جمله تون کمی ایراد داره.

با توجه به روحیه غرغری که از شما سراغ دارم فکر نمی کنم اهل ریسک و کارآفرینی و ... باشید.
    بیشتر دوست دارید غر بزنید و مقصر پیدا کنید
    ولی اگه دوست داشتید ویدیوهای Shark Tank و Dragons' Den را ببینید.
    بعضی هاش ایده های جالبی دارند.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

12. 5 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 09 فروردین 93), Parsa1 (چهارشنبه 13 فروردین 93), پونه (شنبه 09 فروردین 93), آویژه (شنبه 09 فروردین 93), بابک 1369 (دوشنبه 11 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    باسلام و احترام

ببین دوست عزیز من نمی دونم که از نظر کاری در چه حدی هستی اگه کارت عالیه و تو کارت حرفه ای هستی (عملی نه تئوری) من اشتباه بهت توصیه کردم که به قول خودت بری تو زمینه کاریت بیگاری بکشی! ببین همیشه یادت باشه؛ یه کسی که از تو بالاتره از نظر کاری چه رییس شرکت چه مدیر پروژه و.. همواره معیارش برای ارتباط با پایین تر از خودش ؛credibility بزار یه تعریف و توضیحی بدم، فرهنگ لانگمن این کلمه رو به این صورت توضیح میده

the quality of deserving to be believed and trusted
    اگه بخام ساده توضیح بدم داشتن ویژگی که باعث بشه تو رو باور کنند و بهت اعتماد کنند. درحالت کلی یعنی داشتن این دو صفت، امین بودن و توانایی

مدیران و صاحبان مشاغل غربی قبل از اینکه با فردی که سطحش ازشون پایین تره ملاقات کنند همواره این سوال رو می پرسند

is he/she time maker or time taker
    اگه جواب سوال اولیه باشه قبول می کنند وگرنه کنسل می کنند.

من میگم شما صفت امین بودن رو دارید آیا توانایی لازم رو هم دارید؟ اگه دارید نیازی به پادویی نیست؛ ولی چیکار باید کرد ؟؟؟

قانون gain and pain شما اول باید چند تا شرکت یا سازمان رو پیدا کنید (حتما خصوصی) و اهداف، انتظارات و چالش های اونها رو بشناسید و بعد بهشون بگید من این کارها رو می تونم برای رسیدن به اهدافتون انجام بدم و می تونم به این صورت(خلاق تر) مشکلات شما رو رفع کنم اگه تواناییش رو داری؛ اگه نه باید بری همون بیگاری! این چیزهایی که واست می نویسم صرفا جهت اطلاعات عمومی نمی گم!

شاید بگی همچین چیزی ممکن نیست، من اگه بخای بهت رفرنس میدم در مورد مطالبی که گفتم و درضمن مثال بارزش یوسف پیامبر، چرا فرعون حاضر شد یه زندانی رو عزیز مصر کنه؟ به این کلمات دقت کن!
    معبرین مصری : ما به تعبیر خواب های آشفته عالم نیستیم(علم نداریم) -قرآن

هم بندی قدیم! :(یوسف) ای مرد راستین و راستگو -قرآن

فرعون: مرد فهمیده و دانشمندی چون تو نیست. (توراه سفر برشیت)

شاه گفت او را نزد من آرید تا وی را خاص خود سازم، پس چون با وی سخن گفت : تو حتما در نزد ما والا مقام و امین هستی؛ البته قبلش علت زندان افتادنش رو گفت و ثابت کرد که بی گناهه بعد شاه این حرف رو زد

یوسف توانایی و امین بودنش رو اثبات کرد و راه حل مشکل رو هم گفت و بعد خودش رو معرفی کرد والسلام

شاید بگی من باور نمی کنم یه زندانی به اینجا برسه من به مذهب اعتقادی ندارم، من خودم به شخصه اول یه لیبرالم بعد یه مذهبی، اتفاقی مشابه این اتفاق تو تاریخ سیاسی معاصر ایران افتاده، پادشاه اعتقاد داشت اون شخص توانایی مدیریت بحران رو داره و امین هم هست که سلطنت را ندزده!

نکته آخر اینکه قرار نیست شما ده سال کار کنی تا بتونی به درجه تخصص برسی بستگی به خودتون داره مطمئن باش اگه واقعا اراده کنی و برنامه بریزی زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی تو کارت متخصص میشی
    درضمن من تو پست قبلیم یادم رفت بنویسم ماد به زبا عبری یعنی بی نهایت
    موفق باشی

- - - Updated - - -

باسلام و احترام

ببین دوست عزیز من نمی دونم که از نظر کاری در چه حدی هستی اگه کارت عالیه و تو کارت حرفه ای هستی (عملی نه تئوری) من اشتباه بهت توصیه کردم که به قول خودت بری تو زمینه کاریت بیگاری بکشی! ببین همیشه یادت باشه؛ یه کسی که از تو بالاتره از نظر کاری چه رییس شرکت چه مدیر پروژه و.. همواره معیارش برای ارتباط با پایین تر از خودش ؛credibility بزار یه تعریف و توضیحی بدم، فرهنگ لانگمن این کلمه رو به این صورت توضیح میده

the quality of deserving to be believed and trusted
    اگه بخام ساده توضیح بدم داشتن ویژگی که باعث بشه تو رو باور کنند و بهت اعتماد کنند. درحالت کلی یعنی داشتن این دو صفت، امین بودن و توانایی

مدیران و صاحبان مشاغل غربی قبل از اینکه با فردی که سطحش ازشون پایین تره ملاقات کنند همواره این سوال رو می پرسند

اگه جواب سوال اولیه باشه قبول می کنند وگرنه کنسل می کنند.

من میگم شما صفت امین بودن رو دارید آیا توانایی لازم رو هم دارید؟ اگه دارید نیازی به پادویی نیست؛ ولی چیکار باید کرد ؟؟؟

قانون gain and pain شما اول باید چند تا شرکت یا سازمان رو پیدا کنید (حتما خصوصی) و اهداف، انتظارات و چالش های اونها رو بشناسید و بعد بهشون بگید من این کارها رو می تونم برای رسیدن به اهدافتون انجام بدم و می تونم به این صورت(خلاق تر) مشکلات شما رو رفع کنم اگه تواناییش رو داری؛ اگه نه باید بری همون بیگاری! این چیزهایی که واست می نویسم صرفا جهت اطلاعات عمومی نمی گم!

شاید بگی همچین چیزی ممکن نیست، من اگه بخای بهت رفرنس میدم در مورد مطالبی که گفتم و درضمن مثال بارزش یوسف پیامبر، چرا فرعون حاضر شد یه زندانی رو عزیز مصر کنه؟ به این کلمات دقت کن!
    معبرین مصری : ما به تعبیر خواب های آشفته عالم نیستیم(علم نداریم) -قرآن

هم بندی قدیم! :(یوسف) ای مرد راستین و راستگو -قرآن

فرعون: مرد فهمیده و دانشمندی چون تو نیست. (توراه سفر برشیت)

شاه گفت او را نزد من آرید تا وی را خاص خود سازم، پس چون با وی سخن گفت : تو حتما در نزد ما والا مقام و امین هستی؛ البته قبلش علت زندان افتادنش رو گفت و ثابت کرد که بی گناهه بعد شاه این حرف رو زد

یوسف توانایی و امین بودنش رو اثبات کرد و راه حل مشکل رو هم گفت و بعد خودش رو معرفی کرد والسلام

شاید بگی من باور نمی کنم یه زندانی به اینجا برسه من به مذهب اعتقادی ندارم، من خودم به شخصه اول یه لیبرالم بعد یه مذهبی، اتفاقی مشابه این اتفاق تو تاریخ سیاسی معاصر ایران افتاده، پادشاه اعتقاد داشت اون شخص توانایی مدیریت بحران رو داره و امین هم هست که سلطنت را ندزده!

نکته آخر اینکه قرار نیست شما ده سال کار کنی تا بتونی به درجه تخصص برسی بستگی به خودتون داره مطمئن باش اگه واقعا اراده کنی و برنامه بریزی زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی تو کارت متخصص میشی
    درضمن من تو پست قبلیم یادم رفت بنویسم ماد به زبا عبری یعنی بی نهایت
    موفق باشی

14. کاربر روبرو از پست مفید باران13 تشکرکرده است .

1234567 (یکشنبه 10 فروردین 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    باران 13 عزیز
    ارسال قبلی شما و ارسال بعدیتون خیلی خوب بود
    حتما پستتون رو در کامپیوترم ذخیره میکنم و چندین و چند بار بهش نگاه میکنم
    فقط اگه این مطالب رو از منبع خاصی نقل کردید بهم بگید .بحرحال تشکر میکنم از شما

صحبت های سایر دوستان هم خیلی کارگشا و مفید بود
    خیلی لطف کردید
    ممنون از تک تکتون

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    با سلام و احترام
    بیل گیتس میگه آدمای موفق به کارهایی مثل گارسونی و... به عنوان یه موقعیت نگاه می کنن
    منبعش تو همین سایت هست یادمه قانون های موفقیت بیل گیتس دوبار هم پست شده تو سایت! یکی از پست کننده هاش فرهنگ 27 بود. البته فکر می کنم
    منبع جانکی متد یه روش خاص واسه یادگیری (مخصوصا برنامه نویسی) اینم لینکش زیر عنوان چهارم رو نگاه کن
    ذهن مرکب
    17 قانون موفقیت ناپلئون هیل نشر نواندیش

نسبت به هم نوعانت مهربانتر میکنه و هم اینکه فردا آرامش ذهنی داری که بله از من بیچاره تر هم وجود داره و شکرگزارتر میشی
    اینو از رو تجربه گفتم و هم اینکه در روانشناسی هست که آدما معیار سنجششون برای شادی یا مقایسه با دیگران یا مقایسه با گذشته خود، یادمه تو اوقات فراغتم یا تو این کتاب خوندم یا تو این کتاب!
    گه کلمات آدم (אדם) کنار هم قرار بگیرن آدم آدم آدم آدم آدم کلمه ماد(מאד)ساخته میشه به معنای بی نهایت بی نهایت
    تو گوگل ترانسلیتر یا بابیلون امتحان کن
    چون اعتقاد دارند که یهودیان به خاطر قدرت ارتباطی و عملکرد شبکه ایشون می تونند کشور اونها رو به شاهراه اقتصا جهان (آمریکا) متصل کنند و اقتصاد مردشون رو زنده کنند.
    منبع فارسیش بی بی سی فارسی

خودت رو نشون بده
    کنفرانس شرکت کن
    ژورنال های صنعتی
    بخون و تماس بگیر
    بنگاه کاریابی
    لینک منبع، Job Search Strategies lynda
    معیارش برای ارتباط با پایین تر از خودش credebility
    gain and pain
    دوره آموزشی communication funadamentals lyndaاینم لینک
    کتاب The Progress Principle لینک آمازون کتاب

آیات قرآنی که آوردم مال سوره یوسف
    آیه توراهی که آوردم، توراه، سفر برشیت، پاراشای میقِص فصل 41، آیه 39

یه مثل سرخپوستی هست که میگه کاری که انجامش سخت باشه یادآوریش شیرینه!
    اگه احیانا باعث ناراحتیتون شدم عذر میخام

موفق باشی

- - - Updated - - -

با سلام و احترام
    بیل گیتس میگه آدمای موفق به کارهایی مثل گارسونی و... به عنوان یه موقعیت نگاه می کنن
    منبعش تو همین سایت هست یادمه قانون های موفقیت بیل گیتس دوبار هم پست شده تو سایت! یکی از پست کننده هاش فرهنگ 27 بود. البته فکر می کنم
    منبع جانکی متد یه روش خاص واسه یادگیری (مخصوصا برنامه نویسی) اینم لینکش زیر عنوان چهارم رو نگاه کن
    ذهن مرکب
    17 قانون موفقیت ناپلئون هیل نشر نواندیش

نسبت به هم نوعانت مهربانتر میکنه و هم اینکه فردا آرامش ذهنی داری که بله از من بیچاره تر هم وجود داره و شکرگزارتر میشی
    اینو از رو تجربه گفتم و هم اینکه در روانشناسی هست که آدما معیار سنجششون برای شادی یا مقایسه با دیگران یا مقایسه با گذشته خود، یادمه تو اوقات فراغتم یا تو این کتاب خوندم یا تو این کتاب!
    گه کلمات آدم (אדם) کنار هم قرار بگیرن آدم آدم آدم آدم آدم کلمه ماد(מאד)ساخته میشه به معنای بی نهایت بی نهایت
    تو گوگل ترانسلیتر یا بابیلون امتحان کن
    چون اعتقاد دارند که یهودیان به خاطر قدرت ارتباطی و عملکرد شبکه ایشون می تونند کشور اونها رو به شاهراه اقتصا جهان (آمریکا) متصل کنند و اقتصاد مردشون رو زنده کنند.
    منبع فارسیش بی بی سی فارسی

خودت رو نشون بده
    کنفرانس شرکت کن
    ژورنال های صنعتی
    بخون و تماس بگیر
    بنگاه کاریابی
    لینک منبع، Job Search Strategies lynda
    معیارش برای ارتباط با پایین تر از خودش credebility
    gain and pain
    دوره آموزشی communication funadamentals lyndaاینم لینک
    کتاب The Progress Principle لینک آمازون کتاب

آیات قرآنی که آوردم مال سوره یوسف
    آیه توراهی که آوردم، توراه، سفر برشیت، پاراشای میقِص فصل 41، آیه 39

یه مثل سرخپوستی هست که میگه کاری که انجامش سخت باشه یادآوریش شیرینه!
    اگه احیانا باعث ناراحتیتون شدم عذر میخام

موفق باشی

17. کاربر روبرو از پست مفید باران13 تشکرکرده است .

1234567 (دوشنبه 11 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    با سلام
    اینایی که مدام با نفس گرم حرف از این می زنن که کار آفرینی کنید و خودتون دست به کار بشید و ... اینا خودشون حتی یک بار هم این ایده ها رو توی عمل انجام ندادن و فقط از روی کتابها دارن نصیحت می کنن. یکی شون بیاد به من بگه کار آفرینی توی این وضعیت و این موقعیت که مردم به نون شب شون محتاج شدن ؟

من یکی از داستانهای خودمو برای تجربه بقیه میگم
    نزدیک یک سال اومدم روی پروژه ای برای رستوران ها و فست و فودها وقت گذاشتم و با زحمت بسیار تهیه اش کردم. تازه پروژه من مربوط به رستوران و فست و فودهاست که تازه توی کشور ما وضع شون از بقیه صنف ها بهتره و مردم ما از هر چیزی شون بزنن از شکم و غذا شون نمی زنن.
    بعد یک سال که کارم آماده شد و الان می تونم بفروشمش که حاصل این یک سال سختی و بی پولیم رو بگیرم و در آمدی برای آیندم باشه، شاید باورتون نشه دوستان ، من توی چند ماه اخیر که پیش رستوران دارها و فست فود دار ها میرم، دقیقا 50 درصد شون میگن ما داریم فروشگاهمون رو جمع می کنیم چون دیگه برامون صرفه اقتصادی نداره و نمی تونیم کار شما رو بخریم. خیلی های دیگه شونم میگن پروژه شما پروژه خیلی خوبیه و خیلی برای صنف ما مفیده اما متاسفانه کسب و کار ما الان خوب نیست !

غیر از این تجربه خودم، دایی خودم نزدیک 25 سال مهندس صنایع بود و مهندس قابلی بود. برای خودش شرکت طراحی قطعات مکانیک زد و در طول 10-15 سال اخیر همیشه و همیشه 8 شون گروی 9 شون بود. تنها شانسی که اورده بود این بود که خانمش شاغل و دبیر بود و حقوق می گرفتند. دایی من اوایل که شرکتش رو تاسیس کرد حدود 3-4 تا کارمند داشت. بعد دید نمی صرفه و تعدیل نیرو کرد و تا جایی که فقط 1 کارمند داشت. سال آخر یه حسابدار گرفت و براش درآمد و مخارج شرکتش رو که حساب کرد دید درآمد ماهیانه داییم از شرکتش 500 هزار تومن توی سال 90 بود!!!
    که اصلا براش نمی صرفید
    شرکتش رو جمع کرد و با سابقه ای که داشت الان رفته توی هرمزگان (ما ساکن اصفهان هستیم) توی کارخونه ای دولتی و اینجا راحت بهش ماهی 5 میلیون تومن رو میدن. تازه الان میگه تازه فهمیدم زندگی یعنی چی، سر کار دولتی نه حرص می خوریم و حتی اکثر روز هم اصلا کار نمی کنیم و با دوستان حرف می زنیم و زمانو می گذرونیم.

این مثال هم به کنار. توی محله خودمون در اصفهان ، توی بلوار اصلی که فروشگاهها و مغازه ها هستند، قشنگ و دقیقا هر مغازه ای امروز افتتاح میشه و کلی خرج دکوراسیون داخلی می کنه و هزینه افتتاح میده و تبلیغات می کنه و خرج سرمایه اولیه اش ، بعد 2 ماه می بینه اجاره مغازه شو نمی تونه بده و می بنده . دوباره بلافاصله جاش یه نفر جدید مغازه می زنه و اینم همین بساط
    یعنی اگر کسی بعد دو ماه توی این بلوار اصلی بیاد ، می بینه نصف بیشتر مغازه ها جدید هستند .
    اینهایی هم که مغازه ها رو می زنن جوونهای فعال و تحصیل کرده و با انگیزه و پرانرژی مثل خودمون هستند ، که با سرمایه اولیه پدر مادرشون (که اینا هم احتمالا حقوق بگیر دولت هستن) میان و می خوان کار آفرینی بکنن و متاسفانه به این سرنوشت دچار میشن.

من توی اطرافیانم و دوست و آشناها که می بینم شاید از هر 10 نفری که تصمیم می گیرن کار آزاد انجام بدن در نهایت 1 یا 2 نفرشون سر کارشون دووم میارن . بقیه شکست می خورن . اکثر شون حتی اجاره مغازه شونم نمی تونن در بیارن.
    کار آزاد و کارآفرینی هر چقدرم که خوب باشه و شانس بیارید بلاخره نیاز به مشتری دارید! مشتری که پول بده و از محصول شما بخره. الان وضع اقتصادی عموم مردم خیلی کاهش داشته و به جز برای کالاهای ضروری پول خرج نمی کنن

19. 3 کاربر از پست مفید بابک 1369 تشکرکرده اند .

1234567 (دوشنبه 11 فروردین 93), Parsa1 (چهارشنبه 13 فروردین 93), پونیو (سه شنبه 12 فروردین 93)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)