[QUOTE=nimaaa;323289]سلام
اولا بهت بگم منم دقیقا مثه تو هستم ولی با مدرک ارشد برق از دانشگاه سراسری و معتبر و به جرات میگم بیشتر از تو زحمت نکشیده باشم کمتر نکشیدم!![QUOTE]
سلام رفیق
میدونم تعداد افرادی که شرایط مشابه من و حتی بدتر از من رو دارند کم نیستند من نمیخواستم بگم فقط این شرایط مربوط به من میشه ، گفتم که تعداد زیادی از همکلاسی های من شرایطشون مشابه منه
من حتی دلم برای افرادی که رشته مکانیک هستند میسوزه چون درسهای سخت تری نسبت به من خوندن و بازار کار اونا خیلی از ما بدتره
اشتباه نشه پدرم یه زمین داره و یه خونه که توی اون ساکن هستیم و یک مغازه (البته خونه و مغازه توی طرح هستند )باز برو خداروشکر کن پدرت 4 تا زمین و سرمایه داره من همینشم ندارم!!
سرمایه دار نیستیم و وضع مالیمون متوسط رو به پایین هستش
اون زمین تنها دارایی پدرمه که حاصل 40 50 سال تلاش بی وقفه و پس انداز کردنشه
برای اون خیلی از نیاز هاشو زد و خیلی کار کرد
سرمایه نقدی هم نداره
شغلش شغل خیلی سختی بود برای همین بود که دوست داشت من درسمو بخونم و من مثل اون وارد کار آزاد نشم
گزینه ها اکثرا همیناست و من میخوام بهترینش رو انتخاب کنم (بقول معروف همه گزینه ها روی میزه)این فکرایی که تو کردی و باهاش درگیری رو من 7 ساله باهاش دست و پنجه نرم کردمو میکنم
ببین بذار واقعیتو بهت بگم و گزینه هایی که هست دیگه خودت مجبوری یکیشو به ناچار انتخاب کنی!
گفتم که سرمایه ندارم و راضی کردن پدرم به اینکه تمام داراییشو بده دست من خیلی کار مشکلی هست و این گزینه عملا ناممکنه1.قید این 6-7 سالو بزنی و بری تو کاره آزاد حالا کاره آزاد میتونه افتتاح یک مغازه در شان خودت باشه مثله فروشگاه لوازم یدکی خودرو که هم سودش خوبه هم ریسک آنچنانی نداره و من اگه سرمایشو داشتم همین کارو میکردم یا بوتیکو سوپرمارکت و این جور مغازه ها که من نمیپسندم!
خیلی زور داره که با مدرک ارشد بعد از 20 سال درس خوندن مداوم بخوان ازت بیگاری بکشن هنوز به این امادگی ذهنی نرسیدم ولی کم کم دارم با این واقعیت روبرو میشم2.انقدر تو روزنامه ها و نیازمندی ها دنبال کار تو شرکتای خصوصی با حقوق کم باشی تا بالاخره پیدا کنی!چند سال سختی کار حرف زوره آقا بالاسر و سر و کله زدن با یه سری آدم نفهم اما بالادستو تحمل کنی تا کارکشته بشی و بتونی رو پای خودت بایستی و مهندس قابلی بشی در عمل نه صرفا روی کاغذ چون اگه به مدرکه که الان همه ارشدو دکترا دارن و تو جامعه مثه ریگ بیابون تحصیلکرده ریخته!!کار ندارم اشکال کار کجاستو چرا اینطوری شده!
پارتی ندارم3.پارتی پیدا کنی و بری سره کار دولتی یا خصوصی خوب که بیگاری نکشن ازت!
پرورش قارچ و از این چیزا به منم پیشنهاد شده و بقول شما با روحیات من هم سازگار نیست4.دیگه راهه چهارمی نیست برادر من نگرد دنبالش که نیست وقتتم هدر نده که من این راهو رفتم یکی میگفت تریلی بخر!!!یکی میگفت دستگاه ساخت ظروف یک بار مصرف بگیر قارچ و ماهی پرورش بده و اوه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه تا دلت بخواد ازین پیشنهادا بهم شده که با روحیات من سازگار نیست
در ضمن ساخت و ساز هم هزار فوت و فن داره بدونی چه طوری کار کنی که آخرش کم و کسر نیاری و واحا رو دستت باد نکنه با این رکود
ایشالا که یه کاره خوب پیدا کنی![]()
ساختمان سازی هم که گفتم و میدونم با ریسک همراهه
راستش منم اگه میخواستم با کسی مشورت کنم و مثلا اگه باز کننده تاپیک شخص دیگه ای بود همین چیزا رو براش میفرستادم که دوستان گرامی تا بحال برای من فرستادن
ممنونم از وقتی که گذاشتید و نوشته طولانی من رو خوندید و نظر میگذارید
این نظرات میتونه بهم کمک کنه تا راه درست رو در پیش بگیرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)