سلام. نیاز نیست به صورت مستقیم به کسی بگی کسی رو معرفی کنه. کافیه بین صحبتها اشاره کنی که مدتیه به فکر ازدواج افتادی و به دنبال کیس مناسب میگردی. اگر طرف صحبتت اهل معارفه باشه و نظرش نسبت به شما مثبت باشه خودش میدونه چکار باید بکنه.
تشکرشده 1,282 در 361 پست
سلام. نیاز نیست به صورت مستقیم به کسی بگی کسی رو معرفی کنه. کافیه بین صحبتها اشاره کنی که مدتیه به فکر ازدواج افتادی و به دنبال کیس مناسب میگردی. اگر طرف صحبتت اهل معارفه باشه و نظرش نسبت به شما مثبت باشه خودش میدونه چکار باید بکنه.
پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک
khaleghezey (سه شنبه 05 فروردین 93), meinoush (دوشنبه 04 فروردین 93), myl (دوشنبه 04 فروردین 93), noamooz (سه شنبه 05 فروردین 93), مصباح الهدی (دوشنبه 04 فروردین 93)
تشکرشده 95 در 52 پست
آخه این نیازی به گفتن نداره که .چون از سن و شرایطم همه آگاهی دارن و خودشون میدونن که آماده ازدواج هستم اینکه بخوام تاکید کنم میدونید ناجوره و تاکید بیمورد هست
اتفاقا من مادرم دبیر هست و هرسال با کلی دختر از 16 ساله تا 30 ساله سروکار داره و اینجوری هم که هرازچندگاهی خودش تعریف میکنه با کلی دختر خوشگل مشگل هم سروکار داره!منتها مشکل مادر بنده اینه که اصلا توی این فازا نیست که واسم دنبال مورد بگرده اگر اینکاره بود که مطئن باشید همون 20 سالگی یه نفر واسم پیدا میکرد و اگر از طریق مادرم میشد یکدقیقه هم معطل نمیکردم و بهش میگفتم میدونید درست نیست مسائل شخصیم رو اینجا بگم ولی اصلا دلسوز نیست و اون حس مسئولیت مادرانه ای که شما تو ذهنتون هست رو نداره فقط دنبال برنامه های خودشه.(ببخشید اینو گفتم چون صحبتهایی کردید که مجبور شدم بگم)
اتفاقا همه ی همکارم هی میگن و خودشون هی میگن ایشالا زن بگیری و اینجور صحبتا. همشون هم متاهلن ولی میدونی مشکل من اینه که آدمی رو که خیلی بهش نزدیک باشن که بتون بهش بگم رو ندارم اونایی هم که نزدیکن اصلا توی این فازا نیستن!
kiann (دوشنبه 04 فروردین 93)
تشکرشده 7,555 در 2,378 پست
ببین من نظر خودمو می گم. ممکنه درست نگم. ولی اگه کسی از من نخواسته باشه کسی رو که می شناسم بهش معرفی کنم یا خودش به شکلی بهم نگفته باشه که دنبال کیس مناسب برای ازدواجه من (به عنوان یه ادم) نمی تونم توی کار و زندگیش دخالت کنم و بیام براش یه دفعه ای بدون مقدمه و بی درخواست یا گفته ی خودش کسی رو معرفی کنم. طرف بهم نمی گه به تو چه ربطی داره زندگی من؟!
وقتی بهت می گن امیدواریم خوشبخت شی و ازدواج کنی می تونی بگی اتفاقا چند وقتیه به فکر ازدواج افتادم دنبال کیس مناسب می گردم.
به مامانتم بگو واضح برات دنبال کیس باشه. چیزی رو که از دست نمی دی. نهایتا برات کسی رو پیدا نمی کنه.
- - - Updated - - -
ازدواج می خوای بکنی خجالت نداره.
بعدشم می ری انقدر ادمای مختلفو می بینی تا بالاخره کسی که بخوایو پیدا کنی.
سر این چیزا خجالت نکش. رو انداختنم نیست. مردمم دختر دم بخت دارن خوشحالم می شن!
khaleghezey (سه شنبه 05 فروردین 93), kiann (دوشنبه 04 فروردین 93), myl (دوشنبه 04 فروردین 93), مصباح الهدی (دوشنبه 04 فروردین 93)
تشکرشده 95 در 52 پست
همینطوره. در خصوص مشکل خودم آخه من اگر کسی رو داشتم که از طریقش مشکلم رو حل کنم که دیگه نمیومدم اینجا مشکلم رو مطرح کنم.
میدونید مشکل توی مملکت ما اینه که چون دختر پسرها همیشه از هم تفکیک و دور نگه داشته میشن برای دختر و پسرایی که مثل من روابطشون با بیرون ضعیفه به این سادگی نمیتونن مورد ،اونم مورد مناسب پیدا کنن.شما کافیه یه سرچی توی همین اینترنت بزنید تا ببینید چقدر دختر خانمهای دم بخت هستن که به خاطر نبود یک فرهنگ یا سیستم مناسب بتونن به مرد مورد علاقشون راحت دست پیدا کنن و یک خواستگار هم ندارن!.شیوه های کلاسیک هم جدیدا کارآمدی کافی رو نداره و از طرفی اینقدر جمعیت جوان توی کشور هست که به نظرم نیاز به یک ساماندهیه فرهنگی اساسی داره.
- - - Updated - - -
ممنون بابت پاسخ.آخه یکبار نشده یکی بگه دنبال دختر واسه ازدواج هستی یا نه که من هم جواب بدم چون توی فامیل هم یه خانم بزرگتر که واسطه گری بکنه و باحال هم باشه نداریم فامیلای من همه سبیل کلفت و پیرناصلا توی این چیزا سر در نمیارن.اتفاقا همیشه من خودم کسی میگه سیگنال مثبت میدم ولی هرکسی به مادرم میگه چرا واسش زن نمیگیری برمیگرده میگه فعلا زوده پسرم آماده ازدواج نیست فعلا و از اینجور حرفا یعنی خودش کاری نمیکنه واسم که هیچ تازه بهشم برمیخوره!(در خصوص اخلاق مادرم در پست قبلیم توضیح دادم لطفا دیگه مطرح نکنید
)عجبا من نمیدونم پسرای هم سن من شاید کمتر از نصف من هم آماده نیستن ...
kiann (دوشنبه 04 فروردین 93)
تشکرشده 223 در 59 پست
پس با شرایطی که شما دارید ، چرا میخواین لقمه رو از پشت سر بزارید تو دهنتون.
اگه با مادرتون رودربایستی دارید ، بزارید کنار و خواست خودتون رو با صراحت و صداقت باهاشون مطرح کنید. معیارهاتون رو با جزئیات کامل (حتی جزئیاتی رو که روتون نمیشه هم با خودخواهی تمام بگید ، چون اگه نگید بعدا پشیمون میشید).
هر روز معیارهاتون رو تکرار کنید و ازش بپرسید که خوب متوجه شده و یادش مونده یا نه.
اگه دیدید باز هم به اندازه کافی اهمیت نمیده میتونید همزمان از شگرد شیطنت آمیز انتخاب وحشتناک استفاده کنید:وانمود کنید: گزینه ای رو که اصلا تایید نمیکنه روش پافشاری کنید و بگید که قصدتون جدیه و میخواید شخصا اقدام کنید (مثلا یه نفر که ده سال ازتون بزرگتره رو پیشنهاد کنید). اینطوری ممکنه تمام سعی اش رو بکنه تا قبل از اینکه دیر بشه یه مورد مناسب بهتون پیشنهاد بده.
اگه معیارهای ظاهری خاصی دارید زیاد روی موارد معرفی شده دیگران حساب نکنید چون : هر کسی از ظن خود شد یار من
همون روی مادرتون و توجیه کردنش کار کنید هم سنگینتره و هم زودتر به نتیجه میرسی.
ضمنا این پروسه ممکنه دو یا حتی سه سالی طول بکشه. پس انتظار نداشته باش چند ماهه قال قضیه کنده بشه.
و یه چیز دیگه ، میگم خدا خیرت بده. حال که شما داری میگردی یه لطفی بکن دنبال دو تا بگرد تا اگه شاید از دوستان اینجا کسی بود که اونم همین مشکل شما رو داشت، مشکلش حل بشه ، کار خیره دیگه ، جای دوری نمیره!
انسانی که هدفش خدمت به خداست ممکن است انسان خوبی باشد
اما انسانی که هدفش خدمت به انسان باشد حتما انسان خوبی است.
myl (دوشنبه 04 فروردین 93), مصباح الهدی (دوشنبه 04 فروردین 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)