ببین به نظر من چند تا کار هست که باید انجام بدی.
1- آیا اینکه داری میگی تا مجردی هر عشق و حالی خواستی بکنی همانظوری که دوستان گفتند سیستم مناسبی نیست . اگه هنوز عشق و حالی راه ننداختی بهتره دقیق تر به این موضوع بپردازی شاید داری اشتباه میکنی و این کارها درست نباشه .
من خودمم قبلا ها فکر می کردم که باید در سی سالگی ازدواج کنم اما الان یکی دو سالی هست که این فکر غلط رو دور انداختم ؛ موضوع اینه که وقتی کسی در روابط خاصی قرار نداره که در واقع هیچ عشق و حالی هم نمیکنه (!) بهتره که سریعتر ازدواج کنه و عشق و حال خودش رو با همسر خودش انجام بده و من بیشتر از این موضوع لذت میبرم.
میدونی ، وقتی تو احساس و پول و وقتت به پای یک دختر میریزی تا این موضوع به ازدواج ختم نشه انگار تمامی این هزینه ها دود شده رفته هوا .
فکر کن با ده تا دختر بری و بیای تا به همسر آینده ات برسی وقتی یک سیستم آشنایی در کانال ازدواج اتفاق میفته ، مشکلی نیست ، یه سری هزینه ها (احساس و پول و وقت و ... ) باید خرج بشه ، اما وقتی تو خودخواسته این هزینه ها و این سرمایه گذاری ها رو در جای دیگه ایی انجام میدی این در واقع یک اشتباه فاحشه .
انگار میخوای پای درختی رو آب بدی که میدونی قرار نیست میوه و ثمره اش رو در اختیار تو قرار بده .
در صورت تمایل به ازدواج
2- صرف اینکه دختره ابروشو برنمیداره که برچسب خوب بودن رو نمیخوره. لذا اگر به نحوی وارد مقوله ازدواج شدی علی رغم تاکید پدر و مادرت برای خوب بودن او ، لازمه که تحقیقات گسترده ایی رو انجام بدی.
3-اگر از نظر ظاهری اون رو نپسندیدی ، به پدر و مادرت بگو ، اشکال نداره شما که خوشیختی منو میخواین یه دختر خوب دیگه ایی معرفی کنین .

علاقه مندی ها (Bookmarks)