سلام دوستان، سال نو همگی مبارکراستش من قبلا هیچ وقت زیارت عاشورا رو خودم نخونده بودم. امروز که دانلود کردم و خواستم بخونم دیدم دو قسمت در آخرش داره که هر کدوم صد مرتبه باید تکرار بشه. راستش من اصلا وقت ندارم هر روز اون دوقسمت رو صد مرتبه بخونم. اشکالی نداره یه دفعه بخونم اون دوقسمتو؟ من همیشه احساسم به فلسفه دعا و نماز این بوده که چند دقیقه ای رو از همه دنیا ببرم و با دل و جون و همه وجودم با خدا حرف بزنم و باهاش احساس نزدیکی کنم. یه بهانه باشه واسه اینکه چند دقیقه ای در روز من و خدا خلوت کنیم با هم. به نظرم نفس این کاره که به ادم آرامش و احساس سبکی میده و اینکه حس کنه داره از یه نیروی بزرگ که به همه کائنات احاطه داره کمک میخواد .. به نظرم متنی رو که به عنوان دعا انتخاب میکنیم و نحوه خوندنش زیاد مهم نیست. مهم اون تمرکز و ارتباط قلبیه و اینکه با خلوص تمام ازش چیزی رو بخوای.

راستش من قبلا هیچ وقت زیارت عاشورا رو خودم نخونده بودم. امروز که دانلود کردم و خواستم بخونم دیدم دو قسمت در آخرش داره که هر کدوم صد مرتبه باید تکرار بشه. راستش من اصلا وقت ندارم هر روز اون دوقسمت رو صد مرتبه بخونم. اشکالی نداره یه دفعه بخونم اون دوقسمتو؟ من همیشه احساسم به فلسفه دعا و نماز این بوده که چند دقیقه ای رو از همه دنیا ببرم و با دل و جون و همه وجودم با خدا حرف بزنم و باهاش احساس نزدیکی کنم. یه بهانه باشه واسه اینکه چند دقیقه ای در روز من و خدا خلوت کنیم با هم. به نظرم نفس این کاره که به ادم آرامش و احساس سبکی میده و اینکه حس کنه داره از یه نیروی بزرگ که به همه کائنات احاطه داره کمک میخواد .. به نظرم متنی رو که به عنوان دعا انتخاب میکنیم و نحوه خوندنش زیاد مهم نیست. مهم اون تمرکز و ارتباط قلبیه و اینکه با خلوص تمام ازش چیزی رو بخوای.

علاقه مندی ها (Bookmarks)