دوست من سلام
تاپيكت رو خوندم و راستش رو بخواي من آدم ركي هستم و معمولا حرفامو نميپيچونم
ازدواج مساله اي نيست كه بشه در موردش بيگدار به آب زد و نميشه فقط روي "جرقه عشق" هم حساب كرد.
براي ازدواج بايد خيلي حساب شده عمل كرد، آيا خودت مردش هستي و در جايگاهي هستي كه بتوني براي سالهاي آيندت بهترين تصميم زندگيتو بگيري ؟ اول از همه به خودت فكر كن آيا ميتوني خودتو خوشبخت كني؟
اگر ميتوني و الان زمان اونه كه تصميم بگيري تازه به مرحله انتخاب ميرسي . براي رسيدن به بهتريت انتخاب فقط علاقه و دوست داشتن كافي نيست بايد تمام شرايط رو بدون اينكه احساساتت بهت غلبه كنه بررسي كني ... و تو الان احساساتي هستي.
شرايط اجتماعي ، فرهنگي ، مادي و .... همشون مهمن.
نيمه گمشده تو كسي است كه بيشترين همخواني رو با تو داشته باشه وتمام اينها متاسفانه با عشق حل نميشه .
بنابرين توصيه ميكنم در ابتدا نظر خانوادت رو در اين مورد جويا بشي ، وقتي حمايت خانواده ات رو داشته باشي انتخاب لذت بخش تري خواهي داشت و مطمئن باش كه اونها خواهان صلاح تو و خوشبختي نو هستند.
و اما در مورد هيلا خانوم ....
آيا او ميتونه نيمه گمشده تو باشه ؟
بايد با او و اخلاقش ، معيارهاش ، فرهنگ خانوادش و طزر فكرشون بيشتر آشنا بشي .عجولانه در مورد ابراز علاقه تصميم نگير.سعي كن با درايت بعنوان يه همكلاسي متين بيشتر باهاش آشنا بشي و اينو بدون كه خانمها متوجه احساس آقايان نسبت به خودشون ميشن ولي به روي خودشون نميارن .البته اين حق رو به هيلا هم بده كه براي آيندش برنامه ريزي كنه و تصميم بگيره
"با عقل تصميم بگير و با عشق زندگي كن"
موفق و سربلند باشي

علاقه مندی ها (Bookmarks)