سلام
نمیدونم کسی اینجا منو میشناسه یا نه
و اگه میشناسه یادش میاد یا نه
اومدم تاپیک حال و احوال براتون آرزوی حال خوش کنم تو سال جدید
تن سالم، روح سالم، یک عالمه خدا، و یه زندگی سالم و خوب داشته باشین
اگه توی یادتون بودم منم دعا کنید موقع سال تحویل
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
سلام
نمیدونم کسی اینجا منو میشناسه یا نه
و اگه میشناسه یادش میاد یا نه
اومدم تاپیک حال و احوال براتون آرزوی حال خوش کنم تو سال جدید
تن سالم، روح سالم، یک عالمه خدا، و یه زندگی سالم و خوب داشته باشین
اگه توی یادتون بودم منم دعا کنید موقع سال تحویل
از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
gole kaghazi (چهارشنبه 28 اسفند 92), hadieh (جمعه 01 فروردین 93), kamran2007 (سه شنبه 27 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 27 اسفند 92), kiann (پنجشنبه 29 اسفند 92), omid65 (سه شنبه 27 اسفند 92), rozaneh (شنبه 16 فروردین 93), shabnam z (سه شنبه 27 اسفند 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 29 اسفند 92), پرنده غريب (جمعه 01 فروردین 93), میشل (سه شنبه 27 اسفند 92), مصباح الهدی (سه شنبه 27 اسفند 92), آویژه (پنجشنبه 29 اسفند 92), بی نهایت (سه شنبه 27 اسفند 92), ستیلا (سه شنبه 27 اسفند 92), صبا_2009 (سه شنبه 27 اسفند 92)
تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
سلام.
جناب خاله قزی باتوجه به سوتفاهمی که ممکنه برای شماپیش بیاد من درپست بالا منظوری بجز خوش وبش و باشما نداشتم.چون گفتن اون مطالب باتوجه به لطایفی بودکه قبلا خودتان گفته بودید.اگرغیرازاین بودمطمئن باشید آنقدرشجاعت داشتم. ازشماعذرخواهی کنم...
منظورم ازبازارپیامکی ،بازارغیر رسمی هست که گاهی درکارمردم اختلال ایجاد میکند. وبارهادراخبار رسمی مورد نقد قرارگرفته و هرانسان آگاه به اخبار روز ازش خبر دارد.
.منظورم ازبازیگر؛فوت مرحومه عسل بدیعی بود که بعدازوفاتش تقاضا برای پرکردن فرم اهدا عضو(چندین برابرشد...به خاطر بازی زیبایش در فیلم بودن یا نبودن...
این نگاهی کلی به سالی بود که روبه اتمام هست. کفی بالله شهیدا
امیدوارم درآخرین پنج شنبه از دنیارفتگان رو فراموش نکنیم یه روزی هم ما چشم براه استغفار زندگان میشویم . ..
asemaneabi222 (پنجشنبه 29 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 29 اسفند 92), kiann (پنجشنبه 29 اسفند 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 29 اسفند 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 29 اسفند 92), بی نهایت (پنجشنبه 14 فروردین 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)