سلام صبوری جان
فکر کردی من دست از سرت برمیدارمحالا ببین در سال 93 چه ارزویی برات دارم.انشاالله اون کسی که خودت دلت میخواد رو برات بفرسته
.خستم کردی از دست خودت و خواستگارات
.زودی شوهر کن برو دیگه.منو که کم کم راهی کردی .خودتو هم راهی بشی انشاالله.
(میدونم قند تو دلت اب میشه ولی خوب شتریه که در خونه همه میخوابه انشاالله هرچی زودتر در سال 93 در خونه شما هم بخوابه
)
مرسی عزیزمبابت دعای خوبت.امیدوارم در سال 93 همه جوانهای ایرانی و بخصوص دوستان گل همدردی خوشبخت بشن.از جمله صبوری دوست گل خودم.منتظر دیدارت در شهرمون هستم.عید هم بیای خوشحال میشیم.
من همیشه بزرگترین دعاهام فقط سلامتی و ارزوی خوشبختیو سعادت برای همه ایرانیان هست.در این سال جدید همین دعا رو برای همه خواهم داشت.
من در سال 92 ارزو داشتم که ماشین داشته باشم و رانندگی کنم که شکر خدا اونم براورده شد .ازرویی مهمتری که در این سالی که گذشت داشتم این بود که داداشم یه همسر خوب و پاک نصیبش بشه که هنوز این اتفاق نیفتاده و امیدوارم در سال جدید این اتفاق بیفته و یه عزیزی دیگه داشته باشم.
دست مامان و بابای گلم هم میبوسم که اینقدر بهم کمک کردن و میکنند.انشاالله سایه ی همه ی پدر و مادرها بالای سر فرزندانشون باشه.انشاالله
ارزوی خودم هم در سال جدید این هست که اون کسی رو که میخوام انتخاب کنم بتونیم با هم خوشبخت بشیم.(البته هنوز قطعی نشده)
دوستون دارم![]()

حالا ببین در سال 93 چه ارزویی برات دارم.انشاالله اون کسی که خودت دلت میخواد رو برات بفرسته
.خستم کردی از دست خودت و خواستگارات
.زودی شوهر کن برو دیگه.منو که کم کم راهی کردی .خودتو هم راهی بشی انشاالله.

علاقه مندی ها (Bookmarks)