به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 42
    عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 اسفند 92 [ 01:13]
    دستاوردها:
    100 Experience PointsTagger Second ClassOverdrive7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 43 در 29 پست

Array
    ببخشید پاک بودن وظیفه است و نباید افتخار کرد چون اگه پاک نباشیم زندگی ایندنیامونو نابود می کنیم حرف شما شبیه اینه که به طرف بگی به خودت افتخار کن چربی نمی خوری تا سرطان نگیری
    افراد ناپاک که باید خجالت زده باشن تا بتونن توبه کنن و از مزیت های گناه شرمه که اگه عادت بشه خیلی بده
    و الا افتخار به پاکی و نشون دادن اون به دیگران کار بدیه

- - - Updated - - -

البته به نظر من نماز و روزه رو در درجه دوم بزار چه بسا افرادی که چادری و خودشونه بچه پیغمبر بسیجی می دونن که زنا می کنن و در حال زنا موهای سرشون دیده نمی شه (کلیپ شو یکی بهم نشون داد تا از این طرز فکر در بیام)شما باید بفهمی چرا نماز روزه می گیره سطح و فهمش از دین چیه مثل اون فرد زنا کار نباشه که کل دینو تو پوشندن مو به نامحرم می دونه و از طرفی زنا می کنه و خودشو مومن هم می دونه و بعد زنا کل گناه گردن عشق بیچاره و پسر می ندازه
    اخلاق و فهم و شعورش از دین در درجه اول بزار نکنه فریب قدیسان تزویرگر بخوری

- - - Updated - - -

ازش در مورد 60 گناه کبیره بپرس
    بعضیا هستن که گناه های کوچیک انجام نمی دن ولی گناه کبیره می کننن و خودشونو هم واقعا پاک می دونن
    این افراد از دین هیچی نمی فهمن هرچند اگه زیر چادر مشکی خودشونو بپوشونن
    این توصیه های برادرانه رو گوش کن

2. 2 کاربر از پست مفید mosbatman تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 21 اسفند 92), شایسته89 (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    ببخشید پاک بودن وظیفه است و نباید افتخار کرد چون اگه پاک نباشیم زندگی ایندنیامونو نابود می کنیم حرف شما شبیه اینه که به طرف بگی به خودت افتخار کن چربی نمی خوری تا سرطان نگیری
    اتفاقا تو این دوره زمونه بتونه بمونی هنره و باید هم افتخار کنی!!!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 دی 96 [ 22:59]
    سطح
    52
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    625

تشکرشده 345 در 183 پست

Array
    زیاد نگران پاک بودن همسرتون نباشین***خودتون پاک باشین و از خدا یه همسر پاک بخاین***در تأیید صحبت اون دوستمون که گفتن تو این دوره زمونه پاک بودن هنره باید بگم فقط کسی میتونه اینو درک کنه که موقعیت گناهو داشته ولی کاری نکرده***من خودم دو سه ساعت پیش با دختر خالم تنها بودم و شیطون بد جوری وسوسم میکرد و اونم همش چراغ سبز میداد و لباسشم که...***به ناموس خواهر مادرم داشتم منفجر میشدم از شهوت و میل جنسی***نمیدونم چه مرگم بود از پشت بهش نزدیک شدم و میخاستم ... ولی فقط خدا کمک کرد ک چیزی نشد و سهم خودم از اینکه کار به سکس نکشید صفره***ادم تا خودش تجربه نکنه نمیفهمه***اون دوستیم ک به یه قشر خاص توهین کردن بدونن که فقط دارن بار گناهاشونو زیاد میکنن***کافیه به یکی از سایتای سکسی معروف ایرانی برید و ببینید که چطور دارن وجهه چادر و دخترای با حجاب و مذهبی رو خراب میکنن مطمئنا اونم کار هموناس پس زیاد جدی نگیرید اینارو و به هیچ وجه ممکن از رو ظاهر قضاوت نکنید***خانوم مجرد عزیز شما هم بد به دلت راه نده و خودتو سرزنش نکن***شما بنا به اتفاقاتی که تو کودکی و نوجوانیتون افتاده و بخاطر بیماریتون تو یه مرحله از زندگی دچار لغزش شدید***از خدا هم کمک بخاید که ارامشتون برگرده و به درمان ادامه بدید****اما 1234567 عزیز:حتما اونطوری نیس که کسی که خودش تجربه نکرده دنبال صفر کیلومتر باشه ٫من خودم با گوشت و استخونم درک کردم که واقعا قرار گرفتن تو شرایط سکس چققققققققققققدر سخته و به هیچ وجه عقل کار نمیکنه***من که خودم حاضرم از اشتباهات همسر ایندم بگذرم به شرطی که مطمئن شم دیگه اون کارا رو نمیکنه و به ایمان واقعیــــــــــــــــــــ ـــــــــش مطمئن شم و بفهمم که از رو هرزگی اینکارو نکرده

5. 2 کاربر از پست مفید baitollah-abbaspour تشکرکرده اند .

مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), خانوم مجرد (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 خرداد 93 [ 14:14]
    سطح
    3
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    3 months registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام میشه کمکم کنین بلد نیستم از کجا پست بزارم

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 30 بهمن 94 [ 13:54]
    سطح
    33
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    85

تشکرشده 129 در 66 پست

Array
    غزل.م به انجمن موردنظرخودت برو ازاونجا ارسال پست جدیدروبزن وتاپیک جدیدبازکن

ببخشیداینجاسوالم رومیپرسم
    اقایون وقتی بشنونددختری که ازش خواستگاری میکنندقبلاباپسر حرف میزده وفقط دست داده قبول میکنندیابدبین میشوند؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 26 اردیبهشت 93 [ 09:36]
    سطح
    16
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 62 در 22 پست

Array
    بابت راهنمایی دوستان خیلی ممنون
    اما خیلی عذر میخوام که اینو میگم واقعا چقدر به نظر خودتون حرفاتون مسمر ثمر میتونه برای من باشه ؟
    یکی از دوستان میگه که همچین هنر نکردی که تا الان خودت رو پاک نگه داشتی ...دوست عزیز من 25 سالمه تو این چند سال اخیر انقدر برای خود من مورد پیش اومده و نخواستم که قابل شمارش نیست
    اینکه میگین نباید حساس باشین که همسرتون قبلا رابطه داشته یا نه شاید برای شما مهم نباشه اما برای منه پسر خیلی مهمه که شب کنار یکی سر بذارم که میدونم مثه خودم گذشته کثیفی نداشته
    بعضی از دوستان واقعا نمیدونم یه جوری میان راحت از این سکس و رابطه ها تعریف میکنن انگار یه چیز بابیه و همه باید انجام بدن...داداشا و آبجیای گلم درسته همه ما یه نیازی داریم اما اگه واقعا نشه کنترلش کرد و برای آدمش استفاده کرد خیلی عذر میخوام فرق ما با حیوون چیه ؟هر چند که تو بعضی از موارد حیوون شرف داره به بعضی از آدما
    همین هفته پیش منزل یکی از دوستان دعوت بودم از همه جا بی خبر شام رو خرودیم دیدم که زنگ خورد و یه خانومی اومدن داخل...نگو که دوستان برنامه چیده بودن اون شب
    خدا رو به سر شاهد میگیرم سویئشرتم رو تنم کردم بدون اینکه حتی یک کلمه خداحافظی هم کنم اومدم بیرون زلر زار داشتم تو خیابون گریه میکردم که حتی یه پیرمردی گفت چی شده جوون عینه ابر بهاری داری گریه میکنی
    فرداش هم خیلی ناراحت شده بودن از دستم..یکی از همین رفیقایی که از بچگی میشناختمش برگشته بهم میگه که تا دندون داری باید گوشت رو گاز بگیری
    همین کارا رو کردی که همیشه ضربه میخوری
    بعد همین آدم مطمئنم فردا که میخواد زن بگیره دنبال یه دختر افتاب مهتاب ندیده میگرده و ازدواج میکنه
    من نمیتونم بیام همه دوستام رو ارشاد کنم که اینکار رو نکنید اصلا به من هم مربط نیست
    اما تو رو خدا انقدر راحت راجع به این مساله هم صحبت نکنید
    من و شما طبق یه چارچوبی بزرگ شدیم ..یه سری اعتقاداتی داریم...
    الان یه جور شده واقعا نمیتونی بفهمی که کی داره راست میگه و کی دروغ
    آدم میشناسم نماز شبش غذا نمیشه ...اما با اکثر پسرای دانشگاشون رابطه داشته ... صحبت از پاکی و عفافم میشه نفر اوله

9. کاربر روبرو از پست مفید mohamad_021 تشکرکرده است .

شایسته89 (سه شنبه 20 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    غزل خانم برید قسمت :
    طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران

از اونجا یک تالار مناسب رو انتخاب کنید
    مثلا : سئوالات ارتباط دختر و پسر
    بعد بیایید پایین صفحه کنار قسمتی که شماره صفحه ها رو نوشته گوشه سمت راست یک مستطیل آبی هست با عنوان ارسال موضوع جدید
    اونو بزنید و موضوعتون رو ارسال کنید فقط یادتون باشه یک عنوان کامل که بیان کننده موضوع شما باشه بنویسید اگه عنوانتون مشخص کننده مشکلتون نباشه موضوع قفل میشه

11. کاربر روبرو از پست مفید 1234567 تشکرکرده است .

مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mosbatman نمایش پست ها
    افراد ناپاک که باید خجالت زده باشن تا بتونن توبه کنن و از مزیت های گناه شرمه که اگه عادت بشه خیلی بده
    و الا افتخار به پاکی و نشون دادن اون به دیگران کار بدیه
    آقای بیلی آرمسترانگ چقد حرفات متناقضه! چند وقت پیش تاپیکی داشتی که مشکلت همین بود و من دلم میخواست این حرفایی که الان نوشتی رو برای خودت بنویسم!

جدیدا تاپیکایی با این موضوع زیاد شده و آقایونی که هنوز ازدواج نکردن تمام فکر و ذکرشون این شده که نکنه در آینده بفهمن همسرشون رابطه ی جنسی داشته و سرشون کلاه بره که خودشون نداشتن!! مگه اینکارو بخاطر اعتقاد و باور خودمون انجام نمیدیم؟! نمیخوام تاپیکتون به حاشیه بره. شاید من نمیتونم درکتون کنم!
    این حق هر آدمیه که یک سری معیار داشته باشه و با توجه به اونا همسرشو انتخاب کنه. دلیلی نداره توقع داشته باشه که همه معیارشو داشته باشن!
    مثلا فرض کنین تموم زندگی نماز اول وقتتونو خوندین. حتی یک نماز صبح قضا هم ندارین و نماز خوندن هم یکی از معیارا برای انتخاب همسر باشه. حالا با هرکی آشنا میشین میبینین اهل نماز نیست باید بیایم گله و شکایت که من هر روز صبح پاشدم نماز خوندم چرا با هر کی آشنا میشم نمیخونه؟ خب بیشتر بگردین تا یکی مطابق معیاراتون پیدا کنین!
    ویرایش توسط sara 65 : دوشنبه 19 اسفند 92 در ساعت 22:42

13. کاربر روبرو از پست مفید sara 65 تشکرکرده است .

خانوم مجرد (سه شنبه 20 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    "ببخشیداینجاسوالم رومیپرسم
    اقایون وقتی بشنونددختری که ازش خواستگاری میکنندقبلاباپسر حرف میزده وفقط دست داده قبول میکنندیابدبین میشوند؟"

اگه واقعا تا این حد بوده اصلا به هیچ وجه عنوان نکنید
    مهمترین چیز اینه که حس پشیمونی دارید از اینکار یا حس میکنید لذت میبرید ؟

شما به خودتون نگاه کنید اگر با شناختی که از خودتون دارید بعد از ازدواج قراره به همسرتون خیانت کنید حتی با چیزایی مثل چت و تلفنی و ...
    اگر هم پاک ترین دختر زمین هستید اصلا و ابدا ازدواج نکنید

و یه چیزی رو هم بگم
    اگه اولش نگفتید یه وقت جو گیر نشید بعد از ازدواج از این حرفا صحبت کنید
    حتی کسی که رابطه جنسی رو هم تجربه کرده اگر اولش به همسرش نگفت و ازدواج کردن دیگه نباید به هیچ عنوان حرفی بزنه
    چون بجز شکاک کردن و بدبینی همسرتون کمکی بهتون نمیکنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
    جدیدا تاپیکایی با این موضوع زیاد شده و آقایونی که هنوز ازدواج نکردن تمام فکر و ذکرشون این شده که نکنه در آینده بفهمن همسرشون رابطه ی جنسی داشته و سرشون کلاه بره که خودشون نداشتن!! من اصلا نمیتونم درکتون کنم. مگه اینکارو بخاطر اعتقاد و باور خودمون انجام نمیدیم؟!

فرض کنین تموم زندگی نماز اول وقتتونو خوندین. حتی یک نماز صبح قضا هم ندارین و نماز خوندن هم یکی از معیارا برای انتخاب همسر باشه. حالا با هرکی آشنا میشین میبینین اهل نماز نیست باید بیایم گله و شکایت که من هر روز صبح پاشدم نماز خوندم چرا با هر کی آشنا میشم نمیخونه؟ خب بیشتر بگردین تا یکی مطابق معیاراتون پیدا کنین!
    سلام
    ببینید قضیه این چیزا نیست نگاه شما خیلی سطحیه
    دخترا از تحصیلات حدس میزنن طرف مقابل با شعوره یا نه
    و هر چی پسرا میگن این کارتون اشتباهه گوش نمیدن که نمیدن

حالا برعکسش رو فرض کنید
    پسرا حس میکنن دختری که روابط جنسی رو قبلا تجربه کرده ممکنه بهشون خیانت کنه (این قضییه در مورد پسرا هم هست و اگر این روابط رو تجربه کرده باشن احتمال خیانت قوت میگیره)

البته این طرز فکر از نظر من اشتباهه
    پسرا با اینکارشون میخوان ازدواجشون رو واکسینه کنن و حتی این طرز برخورد نشونه ای از دوست داشتن دختر هست (هر چقدر بیشتر دختر رو دوست داشته باشن بیشتر سخت گیری میکنن)

به نظر من روابط عاطفی ازدواج و رو میشه با چیزای دیگه ای هم واکسیناسیون کرد مثلا پسری که به همسرش مدام ابراز محبت و علاقه میکنه و در تامین نیاز های جنسی و عاطفی همسرش کم نمیذاره و نیاز همسرش به مورد توجه واقع شدن رو برآورد میکنه
    میتونه از سالم موندن همسرش مطمئن باشه و خیالش از بابت خیانت نکردن همسرش راحت باشه

خود من که این راه رو میپسندم

15. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), خانوم مجرد (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad_021 نمایش پست ها
    پس چرا همین دوستای خود من که شاید با صدتا دختر رابطه داشت رفت یک دختر آفتاب مهتاب ندیده گرفت؟
    چرا همه چی برعکس شده؟
    من معیارهام رو انتخاب کردم این دو دختر هم جفتشون داشتند این ویژگی ها رو اما این یه مورد بود که من نتونستم ادامه بدم
    می گن ظاهر زندگی مردم را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن.
    از کجا می دونی اون دختر آفتاب مهتاب ندیده است

شما با یک خانم مدتی رابطه به قصد آشنایی داشتید و ... بعد از مدتی خودش بهتون از روابط قبلیش گفت، اونوقت چطور با دیدن همسر دوستتون می دونید آفتاب مهتاب ندیده است. شاید ایشون هم موردی داشته که همسرش پذیرفته یا کنار اومده یا خبر نداره یا ...

منظورم این نیست که به همسر دوستتون بدبین باشید. بلکه منظورم اینه که اصلا بهش فکر نکنید.
    این که دوست شما همسر خوبی داره باید خوشحال باشید. انشاله که شما هم همسر شایسته و مناسبی پیدا می کنید.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

17. 2 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), شایسته89 (سه شنبه 20 اسفند 92)

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)