اینکه گفتم در زندگی شما مشکل حادی مشاهده نمیشه منظورم این نیست که شما مشکلی ندارید نه تنها شما بلکه هیچ زندگی بدون مشکل نیست در زندگی همه زوجها مشکلات ریز و درشت هست و به قول اقای امین شیرینی زندگی هم به حل این مشکلاته و نباید با کوچکترین مشکلی بریم سراغ طلاق و فکر کنیم با طلاق همه مشکلات حل میشه . این پاک کردن صورت مسئله است نه حل کردن ان. گفتید همسر شما خانم خوب و زیبا و منظم و کدبانوییه ولی دوتا مشکل داره یکی اینکه ارتباطات اجتماعیش ضعیفه دیگه اینکه به شما اظهار محبت نمیکنه من فکر میکنم هر دو اینها برمیگرده به اموزش ایشون اموزشهای لازم رو ندیده . ایشونو تشویق به مطالعه و شرکت در برنامه های گروهی یا در کلاسهای مختلف بکنید حتی اگه براتون مقدور هست ایشون رو تشویق به ادامه تحصیل در دانشگاه بکنید . البته استفاده از مشاور حضوری میتونه مفید باشه ولی مشاور نمی تونه در یکی دو جلسه اخلاق ایشونو کلا تغییر بده . ولی ایشون با مطالعه و اموزش میتونه این تغییر رو در خودش به وجود بیاره .
دیگه اینکه در مورد مدیریت مالی زندگیتون که یکی از دوستان بهتون پیشنهاد دادن و شما گفتید که قبلا اینکارو کردید ولی ایشون خودشون نخواستن درسته؟ پیشنهاد من اینه که مدیریت مالی با مشارکت هر دو شما باشه به این معنی که ایشون از دخل و خرج شما اطلاع داشته باشه و بدونه که مثلا الان که نوزدهم برجه چقدر پول تو حسابتون هست اینطوری دیگه انتظار نداره که شما از پول نداشته هی خرج کنید . اینطوری نه تنها شما دیگه با خرجهای غیر ضروری زیر فشار نیستید بلکه ایشون هم احساس ارزشمندی میکنه و احساس میکنه که شما عملا ایشونو به حساب میارید و باهاش صداقت دارید بعضی از اقایون همسرشونو در هیچ کاری مشارکت نمیدن و اینطوری دارن به شعور ایشون توهین میکنن ضمن اینکه صداقت خودشونو هم زیر سوال میبرن . شما برای امتحان جذابیتتون راه خیلی خطرناکی رو انتخاب کردید ! ممکنه همسرتون از این موضوع بویی برده باشه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)