به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 95
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    مصباح الهدی جان با توجه به اینکه این ادم اخری اولین بارش بوده خواستگاری می رفته زیادم مطمن نباش که دیگه پیگیر نمیشه! ممکنه ندونسته باشه چطور رفتار کنه سر خواستگاری.
    اگه واقعا نمی دونی به خواستگار جواب مثبت بدی یا منفی خوب جواب ندین. اگه هم مجبور شدین جواب بدین بگین که هنوز نمی تونین تصمیم بگیرین چند روز بهتون مهلت بدن.
    البته من هیچوقت خواستگار درست حسابی نداشتم روال خواستگاری رو نمی دونم. اما اگه من بودم نمی دونستم الان چه جوابی بدم روراست می گفتم که وقت بیشتر می خوام فکر کنم.
    راستی مصباح الهدی جان نمی دونم درست بگم یا نه. اما به نظرم اینطور میاد که شما با توجه به اینکه خواستگار زیاد داری دستت به نسبت بازه. یه سری معیارارو که برات خیلی هم مهم نیستن بذار در اخر و نیازی نیست خیلی هم از همه ی معیارات کوتاه بیای. اما تا یه حد معقولی تعادل داشته باشه معیارات تا بتونی به کسی که می خوای برسی و خیلی هم طرف نایاب نشه.
    ظاهر هم مهمه. اونقدرام بی اهمیت نیست. بعدا ادم می خواد با اون ادم ببخشید البته انقدر واضح می گم ولی بعدا ادم باید با اون ادم توی یه بستر بخوابه دیگه! اینم در نظر بگیر. (شاید بابات واسه اینه که از اون یکی خواستگارت خوشش نمیاد :) )
    کلا باید ببینی می تونی طرفو دوستش داشته باشی؟ می تونی باهاش توی یه خونه زندگی کنی؟ می تونی حتی شباتو هم باهاش تقسیم کنی؟ می تونی باهاش خوشحال باشی؟ (همینا هم خودشون سخت می کنن انتخابو ! )
    موفق باشی.
    ویرایش توسط meinoush : دوشنبه 19 اسفند 92 در ساعت 13:39

2. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 19 اسفند 92), meysamm (جمعه 01 اسفند 93), sara 65 (دوشنبه 19 اسفند 92), toojih (دوشنبه 19 اسفند 92), مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام خانم مصباح الهدی.

من صفحه اول تایپیکت رودیدم بخصوص پست آخراون صفحه که کامل توضیح داده بودید.بنظرمن معیارهاتون سخت گیرانه نیست ومعقوله..حیا،ادب،ایمان،شخص یت،منطقی بودن،عاطفی بودن،شاداب بودن همه یکجا جمع میشه،

کسی که مومنه طبق احادیثی که همه شنیدیم بایدشاداب باشه،کسی که حیاوادب نداره لایق لفظ مومن نیست،لادین لمن لا حیاله،

منطقی بودن وعاقل بودن حساسیتیه که درتمام آیات براون تأکید شده

،صبر که رأس وسر ایمان هست تقواباعث تولیدصبر درانسان مومن میشود،

محبت داشتن وعاطفی بودن درعهدی که خدا ازبندش گرفته نسبت به پدرومادرتا همسایه وفامیل توصیه شده ،چندین آیه مهم براین تأکید دارن

.بنابراین یه فردمتوسط متدین اگه درهمون حدمتوسط واقعا متدین باشه ایناروداره،

کاهل نبودن برنمازاتفاقا یک نشانه خوب هست که همان استدلال شماروبنظرمن تأمین میکند،کسی که براحتی اجازه نمیده نمازش قضابشه به احتمال بسیار زیاد،درشرایط شبهه ناک (جنسی ،مالی) هم در نهایت راه درست روانتخاب میکنه(به شرط آبکی نبودن ایمانش)

،فرد متدینی که شماروبه عنوان یک دخترمتدین میشناسه وقبول وباورت داره باکارت مخالفت چندانی نخواهدکرد با این فرض که شمابه عنوان یک دخترمتدین هرجایی رو برای کار انتخاب نمیکنی ودرصورت شاغل بودن انتظارمیره بر رعایت حریمها ثبات داشته باشه(البته گذاشتن شرط ازطرف خواستگاربرای نوع کاربنظرمن مسأله ی سخت گیرانه ای نیست)

ادامه تحصیل شمابنظرمن اگراین شک رودر دل خواستگارنندازه که۱_به تحصیلات بیش اززندگی اهمیت میدهید۲_درآینده برای اودست نیافتنی خواهیدبود.این هم قابل قبول هست.

.اما تفاوت سنی رومیتونیداز دوسال هم بیشترکنید،ولی"توان مدیریتی"یک فردو"توان ارتباطیش"اهمیتش زیاده اگه این دو رانداشته باشه نمیتونه بخوبی ازقابلیتهاش استفاده کنه،توان مدیریت رومیشه ازمنظم بودن وداشتن حواس جمع درصحبت کردن ونشانه های دیگه تاحدودی تشخیص داد،توان ارتباطیش رو میشه از اینکه چقدراحساسات خوب بد،صادق وکاذب خودش رو میتونه به کلمه ترجمه کنه وتوضیح بدهد ازیک طرف وازطرف دیگه چقدرقدرت همگرایش خوبه؟چقدراحساسات وانرژی های مثبت دراو هست چقدرمردم دوست هست وچه نگرشی به دیگران داره،چطورارتباط سست وسرد رو گرم میکنه یا انفعال نشون میده،تاحدودی میشه تشخیص دادوفهمید..

به نظر من مشکل شما در داشتن معیارهای مختلف نیست،به "روش اثبات بودو نبود معیارها"اعتماد چندان نداریدو نگرانید طرف درآینده دریک یادومعیارمهم توزرد ازآب دربیادو سطحی اوناروداشته بوده باشه.بنابراین بنظرم بهتره روی این قسمت هم کارکنیدو البته همانطورکه یکی از دوستان گفت ازاول به معرف هاو یاخودتون خواستگاری که معیارهای اصلی شمارو نداره راه ندهیدتابیخودانرژی و وقت هدر نره وکلافه نشی..

و مهمترازهمه به خداتوکل کنید و واینکه چقدر وقتی داری قبول میکنی حس وحالت توکل بهت دست میده وقلبت مطمئن وقرص شده..نکته مهم اینه که درانتظار شماازهرمعیاربایدمتوسط بودن باشد(صبروحیاوادب متوسط ومعقول نه درحد۱۰۰)امیدوارم انتخاب عاقلانه ورضایت بخشی داشته باشی

4. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 19 اسفند 92), shabnam z (دوشنبه 19 اسفند 92), مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان

دلیل تاخیرم اینه که داشتم با پدرم صحبت می کردم.

پدرم کلی در مورد خواستگار قبلی نکته منفی گفت و دلایل خودشون را.جواب منفی هم دادیم.و از من نظرم را در مورد خواستگار دیشبی خواستن!!!

من هم بهشون گفتم که احتمال اینکه ایشون منو بپسندن در حد کمتر از یک درصده!و خیالتون راحت!

پدرم این قدر از این آقا به من تعریف کرد و گفت حالا اگه همون یک درصد اتفاق بیفته؟

منم گفتم اصلا احتمال نداره ولی هر چی شما بگین!

آخه واقعا هم پسر با حیا و باایمانی بود.و من از نظر ایمانی و اخلاقی(که حتما از من خیلی بالا ترن) ایشون را کاملا می پسندم.ولی از نظر تعصبی و...

حالا با کمال تعجب و کاملا حیرت انگیز همین یک ساعت پیش مادرشون تماس گرفتن!!!! و گفتن از من خوششون اومده و اگه اجازه بدین جلسه بعد ...

الان من همینجوری موندم.آخه من این قدر باهاش صادقانه عقایدم را گفتم!و کاملا معلوم بود که من از نظر مذهبی در حد او نیستم.و اصلا هم سیاسی نیستم و...چه جوری منو پسندید آخه! احتمال خیلی زیاد تحت تاثیر تعریف های معرف قرار گرفته!

نمی دونم شاید چون بار اولش بوده نمی دونسته به من چه طور بگه متعصب نیست.شاید واقعا متعصب نباشه.شاید افراطی نیست و براش این قدرها هم مهم نیست و...

من دارم خیلی تعجب می کنم.همین معرف یک آقایی را قبلا معرفی کرده بود که از نظر شخصیتی،تحصیلی و مذهبی و تفریحی و سیاسی نبودن و... دقیقا مثل من بود.اما او منو نپسندید! آخه این قدر تشابه داشتیم ولی او انگار این تشابهات را نمی دید.و من همون جا احساس کردم که پیگیری نخواهد کرد.و پیگیری هم نکرد.اتفاقا او هم هیچ سوالی از من نمی کرد.فقط هم یک سال از من بزرگتر بود و من احتمال دادم که چون تجربه نداشته نمی دونه چقدر کم پیش میاد یکی مثل خود آدم پیدا بشه.

حالا با این مورد تفاوت داریم ولی این قدر پیگیر است.تازه سنش هم 7 ماه از من پایین تره.نمی دونم می تونم از نظر قدرت انتخاب و تصمیم گیری بهش اعتماد کنم؟

البته نگران نباشید ها!

من اگر متوجه بشم که تفاوت مهمی داریم،اصلا تو رودروایسی نمی مونم.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : دوشنبه 19 اسفند 92 در ساعت 16:30

6. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

1234567 (دوشنبه 19 اسفند 92), khaleghezey (دوشنبه 19 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    سلام مصباح جان.بهتره قرار جلسه بعد رو بذاری تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید.
    فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …

8. 3 کاربر از پست مفید ستیلا تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 19 اسفند 92), shabnam z (سه شنبه 20 اسفند 92), مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود دگربار بانو مصباح الهدی

بنظرتون تا اینجا بقیه معیارهاتون رو داشتن؟
    خوب گرچه دفعه اولی هستش که میان.

تا اینجا که روی ایشون شناخت پیدا کردین تعصب مذهبی رو میشه یکم توضیح بدی یا تعصبات سیاسی؟

باید دید اولا ایشون در چه حدی هستن و آیا در اینجور مراکزی که مختص قشر راستی هستش چقدر فعالیت دارن؟در چه حدی هستش یعنی معمولی یا نه متعصب و در حال همکاری با مراکز امنیتی و نظامی؟

نشون میده هم روشنفکر هستی و هم امروزی و اینکه اجازه نمیدی بیش از اندازه توی زندگیت تاثیر بزاره افکارت خیلی خوبه.بنظر من بشخصه اگه دیدی بیشتر از حد معموله یکم بیشتر بهش فکر کن و اصلا هم به این فکر نکن که خانواده نظرشون اینه که حتما باید ایشون باشه چون این شمایید که قراره زندگی مشترک تشکیل بدین و یک عمر کنار هم زندگی کنین گرچه زندگی شما روی زندگی خانواده و اطرافیان تاثیر میزاره ولی بیشترین تاثیر روی شماست.پس لطفا یکمقدار دقت کنید.

دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

10. 4 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

toojih (چهارشنبه 21 اسفند 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 19 اسفند 92), مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), تهمتن (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    حالا با کمال تعجب و کاملا حیرت انگیز همین یک ساعت پیش مادرشون تماس گرفتن!!!! و گفتن از من خوششون اومده و اگه اجازه بدین جلسه بعد ...

الان من همینجوری موندم.آخه من این قدر باهاش صادقانه عقایدم را گفتم!و کاملا معلوم بود که من از نظر مذهبی در حد او نیستم.و اصلا هم سیاسی نیستم و...چه جوری منو پسندید آخه! احتمال خیلی زیاد تحت تاثیر تعریف های معرف قرار گرفته!

نمی دونم شاید چون بار اولش بوده نمی دونسته به من چه طور بگه متعصب نیست.شاید واقعا متعصب نباشه.شاید افراطی نیست و براش این قدرها هم مهم نیست و...

سلام مصباح الهدي جان .
    تا اينجا كه به يكي دو نظري كه دادم توجه نكردي.ولي حس كردم به عنوان يك دوست نكاتي رو بهت بگم .
    من تا حالا تجربه حضور خواستگار در محيط خونمون رو نداشتم ولي شما بارها و بارها اين تجربه رو داشتي پس بايد بعضي مسائل براتون واضح و مشخص باشه .

من صبح وقتي پست مربوط به جلسه خواستگاري رو خوندم حس كردم اين آقا دوباره مياد ولي حسم در مورد شما اين بود كه جوابتون منفيه .

از لحاظ اعتقادي وقتي مرد بالاتر باشه و با هم همسو باشيد هيچوقت مشكلي پيش نمياد چون بيشتر خانوم ها تغيير پذير هستند تا آقايون پس اگر برعكسش بود بايد نگران مي شديد.
    در مورد سياست هم همين كه شما سياسي نيستيد يك امتياز براي ايشون چون اگر سياسي حذب مخالف بوديد كه اصلا نمي شد .حذب موافق هم بوديد هنوز هم بحث هايي در اين زمينه بينتون ايجاد ميشد ولي حالا كه سياسي نيستيد خيلي راحت ميتونيد با ايشون كنار بياد چون اگر ايشون مسير سياسيشون ربطي به زندگي خانوادگيشون نداشته باشه.

اما در مورد اينكه شما تعجب كرديد قبول كردند و اجازه خواستن دوباره بيان اين آقا تا اينجا به معرف و خواهر و مادرشون اطمينان كردند و نمي خوان اين فرصت رو از دست بدن.پس شما هنوز انتخاب قطعي ايشون به خاطر ديداري كه داشتيد نبوده و چون از لحاظ ايماني اونطور كه گفتيد قوي هستند مطمعن باشد در اون جلسه نه شما رو درست حسابي ديدن نه شناختن پس ادامه راه رو با احتياط قدم بردار .

من با اين كه خودم مذهبي و چادري ميدونم ولي دوست دارم يك همسر معمولي داشته باشم اگر شما هم اينطور هستيد اين آقا شرايط خاصتري داره دقت كنيد.
    راجع به انجام فرايض دينيش به صورت جزيي سوال كنيد خيلي مهمه چون اينها همش در زندگي شماست.

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

ویرایش توسط صبوری : دوشنبه 19 اسفند 92 در ساعت 17:35

12. 5 کاربر از پست مفید صبوری تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 19 اسفند 92), shabnam z (سه شنبه 20 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 21 اسفند 92), مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 اسفند 92 [ 01:13]
    دستاوردها:
    100 Experience PointsTagger Second ClassOverdrive7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 43 در 29 پست

Array
    از همه دوستانی که در اینجا برای من وقت گذاشتند؛صمیمانه متشکرم.
    من از اون وقتی که به این تالار اومدم خیلی چیزها فهمیدم که متاسفانه در جامعه ما وجود داره.این قدر اینجا تاپیک در مورد اعتیاد به خود ارضایی و فیلم و... خوندم که متاسفانه صرف نظر از اینکه این عمل چقدر زشت است چقدر آسیب برای خانواده داشته.
    و گاهی اشک تو چشام جمع شده که خدایا نکنه همسر آینده من هم......
    امیدوارم این ماه مبارک فرصتی باشه برای هممون که تقوامون را زیاد کنیم.
    یک سوال:
    من اسم این آقای خواستگار را در اینترنت سرچ کردم. سایتهایی اومد که فیلتر هستند.ولی من فیلتر شکن ندارم.به نظرتون برای این کار فیلتر شکن نصب کنم؟
    به نظرتون این کار میتونه تا حدی به من در این زمینه کمک کند؟ ارزشش را دارد؟ یا بی خیال این کار بشم.چون ممکنه بعدا کنجکاوی بیاد سراغم و ....

--------------------------------
    موضوع اونجا بسته بود ولی بهتره اینجا بگم حتما به یه ادم کاردان بخواید این کار واستون بکنه من خودم صحفه تو هیچ شبکه اجتماعی ندارم ولی یک مشاور ازدواج تاکید داشت حتما این کار بکنین و من حتی قبل از این نمی دونستم دخترام از این فیلم ها می بینن و در حقیقت کلا این فیلم ها و ماهواره ها رو عامل این عشق عاشقیا می دونم و از همه این چیزها متنفرم
    به نظر من قبل ازدواج باید اونقدر سختگیری کرد گذشته فرد دونست تا بعدش مشکل پیش نیاد
    جرئت احمقانه
    گرفتن اون فیلما جرئت می خواد
    جرئت مضاعف احمقانه
    دوست دختر پیدا کردن(تا به حال کسیو ندیدم دوست دختر داشته باشه و از اون فیلم ها بهره نبره
    جرئت شورش در اومده
    مردی که اون روابط داشته از فضا نمیاد اون فیلما رو دیده تحریک شده
    امیدوارم مدیرهای سایت ممنو عاق نکنن

- - - Updated - - -

بعد دیدن اون فیلم حالت تهوع خاصی بهم دست داد اینم بگم گفته باشم البته کنجکاوی من به خاطر این بود که همکلاسیم می گفت این دختر چادری که اینقدر ازشون تعریف می کنی
    می دونید دیدن این فیلمها باعث می شه فرد چه خواسته های جنسی بدی از همسرش داشته باشه
    می دونید همه گناه های مردان از این موارد ناشی می شه

14. کاربر روبرو از پست مفید mosbatman تشکرکرده است .

مصباح الهدی (چهارشنبه 21 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 اسفند 94 [ 22:55]
    سطح
    27
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    120

تشکرشده 214 در 50 پست

Array
    سلام

خانم مصباح الهدی

به نظر من تو جامعه ما مذهب با سیاست گره خورده . اون تعصبی که ازش صحبت می کنید یک برداشت غلط از دین هست که عامل تمام بدبختی های این مردم شده .
    تو این جامعه که همه چیز از جمله دین سیاست زده شده ، اختلاف سیاسی به اندازه اختلاف مذهبی اهمیت داره .

من با این قشر از نزدیک در ارتباط بودم ، معمولا 2 دسته هستند :
    1 - آدم های سطحی نگر و فاقد قدرت تجزیه و تحلیل مسایل که فقط از یک سری منبع مشخص اطلاعات می گیرند ( به قول معروف شستشوی مغزی می شن ) .
    2 - کسانی که از این شرایط نفع می برند .

به نظر من در هر دو حالت لایق دختری با شایستگی های شما نیستند . حافظ متن عربی قرآن بودن که نشانه ایمان بالا نیست . خوارج هم حافظ قرآن بودند ولی متعصب بودند .

همینکه ایشون با این علم که شما هم عقیده باهاشون نیستید باز هم می خواهد ادامه بده ، یه زنگ خطر برای شماست ، احتمالا قصد دارند بعد از ازدواج عقایدشون را به شما تحمیل کنند .
    از یه آدم متعصب اصلا بعید نیست . بعد از ازدواج با ایشون باید آماده شرکت در مراسم هایی که بهشون اعتقادی ندارید ، باشید .

ابو سعید خدری می گوید: از رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود:
    «بعد از من در آینده ای نزدیک گروهی می آیند که بر زبانشان حرف حق جاری می شود ولی دل های آنان بی گانه از حق است؛ آنان قرآن می خوانند ولی قرآن از حنجرۀ آنها تجاوز نمی کند؛ آنها از دین خارج می شوند مانند خارج شدن تیر از کمان

عده ای می گویند این حدیث مختص خوارج بوده ولی من فکر می کنم در هر دوره ای خوارج وجود دارند .

من نه کارشناس دینی هستم نه مشاور روانشناس ، اینها فقط نظرات شخصی من بود . تصمیم با شماست .

آرزویم خوشبختی شماست .

16. 9 کاربر از پست مفید mehdi1392 تشکرکرده اند .

1234567 (چهارشنبه 21 اسفند 92), earth (چهارشنبه 21 اسفند 92), khaleghezey (چهارشنبه 21 اسفند 92), meinoush (چهارشنبه 21 اسفند 92), noamooz (یکشنبه 10 فروردین 93), shabnam z (چهارشنبه 21 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 21 اسفند 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 21 اسفند 92), تهمتن (چهارشنبه 21 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 خرداد 94 [ 15:09]
    سطح
    27
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    145

تشکرشده 307 در 119 پست

Array
    منم وقتی متن قبلیتون رو خوندنم گفتم احتمالا خواستگارتون دوباره میاد
    شما هنوز پسرا رو نشناختین
    اینکه سیاسی نیستین نکته منفی به حساب نمیاد از نظر ایشون اگه سیاسی موافق بودین قطعا مثبتم بود ولی الان کسی به این خاطر موردشو رد نمیکنه. فقط شما موضوع اصلاح طلب رای دادنتونو گفتین بهش اگه گفتینو دوباره داره میاد جلو یعنی خوشحال میشه زنش سیاسی نباشه! یسری از مردا اعتقادشون اینه زنو چه به سیاست!
    اینکه ایشون از نظر مذهبی از شما بالاترن هم نکته منفی برای شما نیست یادمه همسرم تو جلسه اول بهم گفت همسر من باید ۳۰ درصد! بالاتر باشه
    صداقت شما هم عاملی برای جذبه نه دفع
    ولی این شما هستید که باید دقت کنید نه ایشون
    در جلسه دوم روی پختگی نظراتشون دقت کنید چون سنشون پایینتره دیدشون پخته نباشه
    در جلسه دوم روی مسایلتعصبی مذهبی بیشتر سوال کنین مثل روابط خودشون و خودتون در مهمونی های خانوادگی
    چون ایشون تجربه اولشه پس ممکنه خودش یسری مسایل که براش خیلی مهمه رو نپرسه و شما باید جورشو بکشید
    ایشالله هر چی خیره پیش میاد

18. 5 کاربر از پست مفید Naashena تشکرکرده اند .

earth (چهارشنبه 21 اسفند 92), khaleghezey (چهارشنبه 21 اسفند 92), shabnam z (چهارشنبه 21 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 21 اسفند 92), مصباح الهدی (چهارشنبه 21 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    پدر مادر شما پسر قبلی رو به خاطر ظاهر رد کردن چون لاغر بوده و موهاش ریخته بوده
    اما این آقا رو که چاقه و احتمالا 10 سانتیمتر ریش گذاشته رو قبول دارن

پدر مادر شما روی شغل نفر قبلی حساس بودن
    اما ظاهرا حلال و حرام بودن پولی که خواستگار شما در میاره یا براشون مهم نیست یا تعبیر دیگه ای دارند از حلال و حرام
    مردی که بواسطه حافظ کل قرآن بودن میره سر کار و یا به این خاطر پول میگیره به نظر شما حلاله

به نظر من که اصلا صحیح نیست از حافظ قرآن بودن یا مسائل مذهبی که برای خدا هست به عنوان وسیله برای کار کردن یا شیوه ای برای تظاهر و خوب نشان داده شدن در خواستگاری و ... استفاده کرد

کاملا مشخصه که چه آدمی برای خدا کار میکنه و چه آدمی به نام خدا بر ضد خدا کار میکنه
    ...

20. 4 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 21 اسفند 92), mehdi1392 (چهارشنبه 21 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 21 اسفند 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 21 اسفند 92)

صفحه 7 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)