به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    اگه خبري شد بگين خوشحال ميشيم
    متشكرم از صحبتهاتون.

مامانم ميگه در پروندن خواستگار مهارت خاصي داري

- - - Updated - - -

مطمعنا اگر درخواستش رو مستقيم ميگفت برخورد مناسب تري ميكردم (موجح تر)چون راجع به خود من سوال شده بود.

من درست نميدونم در مورد موضوع ازدواج به صورت كلي با فردي صحبت كنم كه هنوز موضعش رو مشخص نكرده.

خداييش شما جاي من بوديد حاضر بوديد راجع به ديدگاهتون براي ازدواج با يك فردي كه نميدونيد براي خودش ميگه يا همينطوري صحبت ميكنه صحبت كنيد؟؟؟

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

2. کاربر روبرو از پست مفید صبوری تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 اردیبهشت 93 [ 22:00]
    سطح
    13
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    893

تشکرشده 67 در 28 پست

Array
    سلام صبوری جان

نام کاربریت یه حس آرامش و تمآنینه خاصی به آدم میده

در مورد سوالی که پرسیدی جوابم بله هست، وقتی طرف مقابل داره مشخصا در مورد ازدواج و زندگی مجردی و متاهلی و...

صحبت میکنه پس برداشت نرمالش اینه که این حرفها معنی و بوی دوستی و روابط دختر و پسر نمیده حالا چه واسه خودش

بخواد چه واسه کسی دیگه فرقی نداره، دیدگاه من که قرار نیست بسته به مخاطبم عوض بشه! پس دیدگاهمو راحت راجع به

ازدواج میگم، بنظر من که هیچ اشکالی نداره.

سوالی که میپرسم فقط از روی کنجکاویه و اگه دوست نداشتی میتونی بی جواب بذاریش، شما گفتی یه کار مستقل داری و کارفرما خودتی، میشه بپرسم چه کاری هست؟

4. 5 کاربر از پست مفید shabnam z تشکرکرده اند .

1234567 (یکشنبه 18 اسفند 92), abi.bikaran (سه شنبه 20 اسفند 92), khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 19 اسفند 92), صبوری (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    .

که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

ویرایش توسط صبوری : یکشنبه 18 اسفند 92 در ساعت 18:42

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام جناب 1234567.
    شما چطوري از اون خانم پرستار درخواست ازدواج كرديد و ايشون چه جوابي دادند؟؟؟

برداشت شما از پاسخ ايشون چي بود؟؟؟؟

که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان .
    اين موضوعي كه پيش اومد باعث شد كمي جدي تر به ازدواج فكر كنم ولي انگار فكرم ويروس گرفته تا موضوعي با عنوان ازدواج پيش مياد سريع جبهه منفي ميگيره فكر ميكنم من الان با مجردي هيچ مشكلي ندارم .با اينكه خوشبختم و به اندازه كافي هم مسئوليت هاي كاري و خانوادگي دارم ولي اصلا فكر نمي كنم بايد متاهل بشم و زندگيم رو با يك فرد ديگه شريك بشم .

اين كه اون فرد كي باشه و زندگيم با اون چطور از آب دربياد ناخود آگاه فكر ميكنم ازدواج نكنم راحتترم.

اينكه اون چه توقعاتي داره و ممكنه با من كه زندگي رو خيلي ساده و راحت ميگيرم جور در نياد.

که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

8. 4 کاربر از پست مفید صبوری تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 19 اسفند 92), shabnam z (سه شنبه 20 اسفند 92), مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام صبوری جان

نقل قول نوشته اصلی توسط صبوري نمایش پست ها
    كمي از شرايطشون گفتند و جالب اينجاست تاريخ تولد منم پرسيدن و براشون جالب بود من كارفرما هستم.بين صحبت هاشون گفتند 24 سال سن خوبيه كه يك خانوم متاهل بشه منم گفتم نظر شماست.بعد گفتند شما چرا ازدواج نكرديد منم گفتم شرايط خاص خودمو دارم گفت مثلا چه شرايطي منم با حالت حق به جانب گفتم يعني الان بايد اينجا به شما توضيح بدم گفتند دوست نداريد نه.

به نظر من واکنشت کاملا درست بوده. این واکنش نشون میده که روی کارت تمرکز داری. و حواست پرت این ور اون ور نیست....

اگه شما با همون آقا یا هر فردی ازدواج کنی، و یه وقتی که مشغول کارشه، بپری وسط و یه سوال نامربوط بپرسی، مطمئن باش واکنش قشنگی دریافت نمیکنی.... و اینجا هم که بیای و بگی چنین اتفاقی افتاد، همه بهت میگن خب اون لحظه مشغول کارش بوده، شما باید زمان مناسبی رو انتخاب میکردی.

در هرحال ایشون اتفاقا واکنش مثبتی دریافت کرده. یعنی اگه فرد عاقلی باشه، متوجه میشه که تو دختری نیستی که هرکسی هرجوری بتونه باهات وارد هر صحبتی بشه... اتفاقا ایشون اگه قصدش برای ازدواج جدی بوده، و اگه فرد عاقلی هم باشه، الان قاعدتا جدی تر هم شده.

پس شما اخلاقتو دست کاری نکن. همین که هستی خوبه.

اینکه اون فرد چطور موقعیت درستی برای بیان درخواستش پیدا کنه، مسئله ی اونه. بذار خودش حل کنه. البته اگه قادر به حل کردن باشه. و اگه اصلا اهل حل کردن باشه.

در ضمن این شکلی که ایشون مطرح کرده، اگه شما با روی خوش جواب میدادی، اون میتونست به این سوء تفاهم بیفته که اگرم پیشنهادش دوستی بود، یا یه گپ زدن بی منظور، یا ... معلوم نبود واکنش شما چی باشه...

اینا نظر شخصی بود. با این اطلاعاتی که اینجا گذاشته بودی....

موفق باشی عزیزم.

- - - Updated - - -

درمواردی هم که موضوع خواستگاری صریحا مطرح میشه (چه از طرف واسطه چه خود فرد)، به نظر من چنین پاسخی، مناسب ترینه:

اینجا محل مناسبی برای صحبت در این مورد نیست. یا من الان در موقعیتی نیستم که به این سوال جواب بدم. و بهتره در این مورد با مادرم صحبت کنید. (و شماره منزل رو بدی)

- - - Updated - - -

یه نکته دیگه هم اینکه: وقتی کسی صحبتی رو شروع میکنه که حس میکنی قصدش خواستگاری باشه، میتونی (بدون اخم و سرزنش، و بدون روی خوش... عادی) بپرسی: منظور شما از این سوالا چیه؟

اونوقت اگه اون قصدش رو گفت، و از نظرت موجه بود، به خونواده ارجاع بدی.

این فکر میکنم بشه پیش بردن یه مکالمه، بصورت غیرمنفعلانه...

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

10. 7 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 20 اسفند 92), deljoo_deltang (سه شنبه 20 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 20 اسفند 92), sara 65 (سه شنبه 20 اسفند 92), مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92), شیدا. (سه شنبه 20 اسفند 92), صبوری (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام صبوری جان

بنظر من اصلا ذهن خوانی نکن. منظورم اینه عزیز, برخی آقایون هستن؛ کسی و در زندگیشون دارن (حالا بعنوان دوست دختر؛ نامزد یا حتی همسر) اما بازم از این حرفا میزنن. مثه همین حرفا و سوالایی که از شما کردن . حالا معلوم هم نیست از رو فضولیه ؛ کنجکاویه؛ دوستیه ؛ ازدواجه ؛ سرگرممیه یا هرچی.... !!!نه من میدونم نه شما !!! پس الکی واسه خودت بدونی که طرف درخواست مستقیم و رسمی داشته باشه حرفا و نگرش ها و سوالات تجزیه تحلیل نکن.

به این فکر کن ممکنه حتی اینقدری که تو الان داری برای خودت رفتارهای اون آقا رو بررسی میکنی. ایشون اینقدر ذهنشون مشغول اون روز و اون سوالات و حرفایی که بشما زدن نباشه
    ممکنه حتی بطور کل حتی یادشون نیاد چی گفتن بشما!

نمیگم بدبین باشی ها ؛ میگم فقط ذهن خوانی نکن.

بنظر من یه آقا زمانی از یه دختر مجرد خواستگاری کرده که یا

در بهترین شکل ممکن خواهر یا مادرشونو فرستاده باشن محل کار اون خانوم و آدرس و شماره تلفن خونه رو ازش بگیرن که در همون جا دختر خانوم اگه قصد ازدواج داشته باشه خب شماره و میده اگه هم نه؛ و کسی و داشته باشه خیلی محترمانه میگه.

یا اینکه بصورت ناشیانه خود آقا پسر پیش قدم میشه که در اینجا هم حتما اگه قصدشون ازدواج باشه شماره تلفن خونه رو میگیرن.

هرچیزی غیر بحث خانواده پیش بیاد بنظرم وارد همون قضایای مورد قبلی میشه. که از آخرم به سرانجام درستی نمیرسه. پس بیخودی ذهنتو مشغول این مسایل نکن.

اما درمورد نحوه خواستگار پروندنت:

بنظرم برگرد به گذشته ببین چطوری در اینجور مواقع برخورد میکنی؟

شما تبدیل میشی به یه صبوری بداخلاق و خشن؟ یعنی جواب سوالاتشونو خشن و تند جواب میدی.طوری که طرف سنکوب کنه (نمک قضیه بود؛ جدی نگیر)

یا اینکه نه؛ خیلی صمیمانه و گرم برخورد میکنی؟

بنظر من وقتی دارن ازت چند سوال از خودت و شرایط ازدواجت میپرسن؛ زیاد خش برخورد نکن ؛ خیلیم صمیمی نمیخواد باشی یعنی نه 0 باش نه 1 باش. همیشه یادت باشه انسان ها کامپیوتر نیستن که فقط با این دوعدد سرو کار داشته باشن میتونن اعشاری هم باشن

ما بینشون باش. یعنی معمولی ؛ دوتارو که محترمانه جواب دادی سوال سه و چهار که رسید مثه همین تاریخ تولد و شرایط ازدواج و....

خیلی محترمانه بگو ؛ ببین اینجا محیط کاریه ؛ فکر نمیکنم زدن این حرفا فایده ای هم داشته باشه، من باید روی کارم متمرکز باشم که هم با دقت و کیفیت بیشتر هم سریعتر کار شمارو انجام بدم بنابراین اجازه بدین من روی کارم متمرکز باشم.

من نمیدونم لحن شما چگونه بوده دز زمانی که این جمله رو بیان کردین " الان باید اینجا برای شما توضیح بدم"
    اما فکر کنم جمله یه مقدار خشنانه گفته شده. با ملایمت بیشتری هم میشد همین منظور و رسوند منتها با این تفاوت که طرف براش سوتفاهم نشه شما کلا قصد ازدواج نداری بلکه متوجه بشه جای و زمان مناسبی و برای صحبت در این خصوص انتخاب نکرده.

در کل عزیز من فکرتو زیاد مشغول نکن کسی اگه قصدش واقعا ازدواج باشه راهشو خودش بلده ! نیازی نیست تو نگران اینجور مسایل باشی. بنظرم یکمی زیادی حساسی.

سال نو پش پیش مبازک
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : سه شنبه 20 اسفند 92 در ساعت 00:15

12. 5 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 20 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 20 اسفند 92), sara 65 (سه شنبه 20 اسفند 92), شیدا. (سه شنبه 20 اسفند 92), صبوری (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام ميشل جان ممنونم از صحبتهات.
    بنظر من اصلا ذهن خوانی نکن. منظورم اینه عزیز, برخی آقایون هستن؛ کسی و در زندگیشون دارن (حالا بعنوان دوست دختر؛ نامزد یا حتی همسر) اما بازم از این حرفا میزنن. مثه همین حرفا و سوالایی که از شما کردن .
    حالا معلوم هم نیست از رو فضولیه ؛ کنجکاویه؛ دوستیه ؛ ازدواجه ؛ سرگرممیه یا هرچی.... !!!نه من میدونم نه شما !!! پس الکی واسه خودت بدونی که طرف درخواست مستقیم و رسمی داشته باشه حرفا و نگرش ها و سوالات تجزیه تحلیل نکن.

سلام دختر بيخيال جان.
    من مطمعن هستم نيتش ازدواج بود من فقط جريان آخرين باري كه اومدن رو تعريف كردم.
    اگر ميخواستم ذهن خواني كنم چند موردي بود كه اين حالت پيش اومده ولي من نيت رو فهميدم و ذهن خواني نكردم.
    من وقتي يك مورد پررنگ ميشه تازه يادم مي افته چه اتفاقاتي قبلش افتاده.

اين آقا حدود يك سال و چند ماه پيش مشكلي براشون پيش اومده بود اومدن از من پرسيدن منم چون اطلاعاتم در اين زمينه كامل بود تا حدودي كارشون رو انجام دادم تا درگير رفت و آمد اداري نشن اين كاري كه ميگم براي من ده دقيقه زمان برد ولي ايشون چون از روند كار اطلاع ناشتن مسلما زمان بيشتري رو بايد ميذاشتن .اين كار نه وظيفه من بود نه براي من سودي داشت ولي چون هميشه سعيم بر اين بوده كار افرادي كه بهم مراجعه ميكنند رو راه بندازم اصلا فردش هم برام مهم نبود و هنوزم نيست.

ايشون گفتند دوباره ميان براي انجام كارشون(كاري كه براي من ايجاد درآمد ميكرد) من اون لحظه از ذهنم گذشت چون كارشو راه انداختم گفته و وقتي بره پشت سرشم نگاه نمي كنه.

ولي ايشون دقيقا در زماني كه گفته بودن اومدند منم اون موقع درگير يك مسئله خانوادگي بودم كه چون مادرم نبود مجبور بودم همزمان هم خونه رو داشته باشم هم محل كارم رو .و دو تا از برادرهام در رفت و آمد بودن و چون اون روز من به خاطر اون اتفاق خيلي خوشحال بودم اصلا فكر نكردم درست نيست اون صحبت رو اونجا بگم (اين كه چه اتفاقي افتاده كه من در رفت و آمد بودم)ولي ايشون اون موقع رفتارهاي من رو زير نظر داشتند. منم حس كردم ممكنه زياده روي كرده باشم و ايشون پاش رو از گليمش فراتر بزاره براي همين اون روزي كه مجبور بودم با ايشون تماس بگيرم به بهانه اي از برادرم خواستم اين كار رو بكنه و بعد از تماس هم ايشون نيومدن و من با خودم فكر كردم تمام تصوراتم اشتباه بوده.

يك سال گذشت بدون اينكه من به ايشون فكر كنم چون درگير يك مورد ازدواج بودم .كه اونم بدون نتيجه شد تا اينكه امسال دوباره اومدن(بدون اينكه من تماس بگيرم) و اتفاقات اون روز رو يادآوري كردن تا من ايشون رو بشناسم من اصلا اسم فاميلشون رو به خاطر نداشتم. اومدن و من اون روز به يقين رسيدم ايشون ميخواد حرفي بزنه ولي نميگه چون كارشون چند روز بعدش بايد انجام ميشد دوباره چند روز بعدش اومدن و صحبت هايي كه تو پستهاي قبل گفتم بين ما اتفاق افتاد.(قبل از اين كه بياد من ميدونستم اين حرف ها گفته ميشه)

بازم چون جايي از كارشون ايراد داشت مجبور شدم باهاشون تماس بگيرم ولي نه من به روي خودم اوردم نه ايشون حتي بهشون گفتم اگر خواستيد ميتونيد بياد ببريد اين برگه رو ولي گفتم مشكل نداره من به حرف شما اعتماد دارم.

ايشون پروندشون تو بايگاني هست وتمام مشخصات فردي و كاريشون در پرونده هست.وحتي خريد خونشون رو بدون اينكه منظوري داشته باشن بين صحبتاشون گفتن.

که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

ویرایش توسط صبوری : سه شنبه 20 اسفند 92 در ساعت 11:57

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    صبوری جان شما خب فقط همون تیکه حرف منو تجزیه تحلیل کردی
    منم گفتم مهم نیست منظورشون چی بوده ازدواج یا هرچی. تو چکار میتونی بکنی؟؟؟ مثلا بر فرض محال تونستی از یه طریقی متوجه شی ایشون واقعا قصد ازدواج با شمارو داره. مثلا دوستشون اومد بهت گفت بمن گفته که از شما خوشش اومده منم همینطوری خودجوش خودم دارم بهتون میگم اون آقا نخواسته بهتون بگم.

خب حالا شما مطمعن شدین. خب که چی؟ چکار میتونی بکنی؟
    این آقا تا خودشون نخواین و نیاین رسمی مطرحش کنن که از دست شما کاری برنمیاد. میاد؟؟؟

پس خودتو اذیت نکن. فکرتو مشغول نکن. صبر کن ببین کی مطرحش میکنن اونم رسمی اونوقت روی ایشون میتونی مانور بدی و روشون فکر کنین.

پس فعلا بنظر من تو بهتره ذهنتو از این مسایل خالی کنی و درگیرشون نشی تاااااا خودشون پا پیش بذارن.

منتها رفتارت سعی کن طوری نباشه که فکر کنن شما قصد ازدواج نداری، خشن و حالت دعوایی لازم نیس داشته باشی. معمولی باش. خودت باش.

انشالله هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

15. 2 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

شیدا. (سه شنبه 20 اسفند 92), صبوری (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    صبوری جان،

اول این که با پست خانم میشل خیلی موافقم

کسی که منظورش ازدواج باشه و جدی باشه در این مورد که نمی ره یکسال بعد بیاد دو تا سوال بپرسه، باز بره یکسال دیگه بیاد.
    پیش خودش فکر کرده حالا اینم مورد خوبیه ها!
    از اونجا که می ره یادش می ره، دوباره دفعه بعد که می بینه با خودش می گه بهش فکر کنم یا نه؟
    در همین حد!

اما گذشته از این مساله باید دید خود شما نظرتون راجع به خواستگاری و خواستگار چیه یا در واقع معیارهاتون چیه.
    یه مثال می زنم امیدوارم آقای اعداد زیر هفت، دعوام نکنه.

من اگر اون پرستار خانم بودم که این آقا ازش خواستگاری کرد، الان اصلا ناراحت نبودم که خواستگارم را پروندم.
    خواستگاری که وسط خیابون خواستگاری کنه که قرار نیست من همونجا بهش بگم ای وای تا حالا کجا بودی؟
    اگر قصدش جدی بود و من را می خواست، با توجه به این که مادرش هم توی بخش ما بستری بود و راههای مختلفی برای مطرح کردن خواستگاریش وجود داشت،

این که بدونی خواستگاری را چطور و کجا مطرح کنی هم مهمه.
    اگر این آقا هر سال یه بار می آد محل کار شما و می گه انگار صبوری هنوز مجرده، بذار ببینم قصد داره شوهر کنه، بهش فکر کنم !!!!!!! خیلی فرق داره با این که شما را برای ازدواج پسندیده باشه و نظرش جدی باشه.

یه ضرب المثل خارجکی هست که ورژن بی ادبی داره، ورژن مودبانه اش اینه
    Dont get your honey where you get your money

محیط کارت را با این افکار و آدمها خراب نکن. آرامش خودت از بین می ره.
    البته نوع کار شما و کارفرما بودنت و استقلالت باعث می شه آقایون در انتخاب شما تردید و ترس داشته باشند.
    ولی باید کسی جلو بیاد که صبوری را با تمام این ویژگیها بپسنده و شهامت این را داشته باشه که بگه من می خوام بشم مرد زندگی صبوری.
    اگر جراتش را نداره، لازم نیست تو خودت را عوض کنی، بذار اونی که جراتش را داره بیاد جلو.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

17. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

صبوری (سه شنبه 20 اسفند 92)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)