سکوت مرداب سلام
من به شما پیشنهاد می کنم یه مدتی اون خانم رو نبینید و در این مدت خوب فکر کنید با فکر و با منطق تصمیم بگیرید.
شما جفتتون کاملاً احساسی هستید و البته این تا اندازه ای خوب هست ولی اینکه تو تکلیفت با خودت و زندگیت مشخص نیست و به نوعی اون دختر تورو هول میده که حرکت کنی.
به این احساس عشق جهت بده و کنترلش کن تا اون دختر متضرر نشه اون پاکو صادقانه به شما عشق میده و شما مسئول هستید شاید این اتفاق دیگه توی زندگیت هیچ وقت پیش نیاد پس یکم ازش دور شو و درجه احساس رو پایین بیار تا منطق هم جایی خودش رو پیدا کنه .
به اینکه می خواستی تا 30سالگی عشق و حال کنی کیلد نکن این روابط در حقیقت روابط درست و صحیحی نیستن هر چقدر که حال بده تاوان داره. عشق واقعی و زن زندگی اون چیزی که دلت و عقلت می خواد شاید بعد از 30 سالگی پیش نیاد و بشی مثل انسانهای زیادی که بااونکه همسرشون کنارشون هست ولی ذهنشون و خیالشون پیش کس دیگه هست که حتی شاید هیچ وقت نتونن ببیننشون.
برادر من خودتو جمع و جور کن و سعی کن شناخت کامل از اون خانم و خانوادش پیدا کنی و به اون هم کم کن شناخت پیدا کنه. و نسنجیده و نپخته دختر رو وابسطه نکن .
من به شما اطمینان کامل می دم که اگر اون دختر متوجه شاخه به شاخه پریدن شما بشه و حتی بدونه دوست دختر داشتید سرد میشه و ازتون فاصله می گیره.
یک لیست از معیارات تهیه کن و اولویت بندی کن نتیجه فوق العاده ای داره. راستی از یاد خدا غافل نشو و در مهمترن اتفاق زندگیت از اون یاری بخواه.
انشااله بهترین و عالیترین برات اتفاق بیفته.

.

علاقه مندی ها (Bookmarks)