سلام اقا محمد.
یه نفسی بکشید نه خدایش دلت میاد این نزدیک عیدی این حرفا رو بزنید .
اول یه خنده از ته دلتون کنید .از اون خنده هایی که جکش واقعا بی معنی هست
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.بخند دیگه ..ا وا (وا کشیده بخون)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا راستشو بگو خندیدی یا نه
.
.
.
.خوب حالا بسه دیگه اینقدر نخند مسواک گران میشه دیگه نمیتونیم مسواک بخریم
اقا محمد یه چیزی میگم (دخترها نخونید) اگه دختر بودید چکار میکرید با این کمبود شوهر.(دخترها گفتم نخونید.نگران نباشید واسه خودمون هم راه حل هست)
اقا محمد اینکه بیاید اینجا و اه و ناله کنید نه اینکه بد باشه ولی به نظر میاد بیشتر داره روحیه شما رو تضعیف میکنه.پس به جای این حرفا واقعا عمل کنید.یه کاری پیدا کنید که حداقل بتونید یه مبلغ درامدی داشته باشید برای هزینه های خودتون.
بردار من مگه همه پولدار هستن.مگه فقط پدر و مادر شما بحث شون میشه.خوب این دعواها برای هر زن و شو.هری هست.پس به این چیزا فکر نکنید.
منم دانشگاه دولتی درس خوندم و الان دارم ارشد میخونم.اما منم بیکارم و شاید هیچ وقت اون کاری رو که دلم میخواد پیدا نکنم اما سعی میکنم از همین حالا براش برنامه ریزی کنم که اگه شرایطش جور شد برم سر کار.افسرده شدن و ناراحتی چیزی رو عوض نمیکنه فقط دارید روحیه خودتون رو تضعیف میکنید.
به مادر تون هم بگید برای ازدواج پیگیر باشه تا بالاخره دختر مورد علاقه تون رو پیدا کنید .نیازی هم نیست که برای هر دختری که زنگ میزنه فوری به شما بگه گفتن نه.اگه دختری شرایط رو پذیرفت شما رو در جریان قرار بده(من بدون اجازه داداشم با همراهی مادر گرامی برای داداشم پیگیری میکنیم ).هیچ وقت هم از معیارهایی که برای همسرتون داشتید و براتون مهم بوده کوتاه نیاید.
شما باید اینقدر قوی باشید که بتونید اینده زندگی رو بگذرونید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)