دوست عزیز هیچ دختری از پیشنهاد خواستگاری ناراحت نمیشه برعکس استقبال هم میکنند
من اگه دختر باشم و خواستگار داشته باشم حالا با ظاهر بد با اخلاق بد با شغل بد یا هر چیزی خیلی خوشحال میشم چون نشون میده خود من موجود با ارزشی هستم که خواستگار دارم
شاید جواب رد بدن که این شمایی که ناراحت میشی اگر جواب مثبت بدن که هردو خیلی شنگول میشین
انقدر اعتماد به نفست پایینه که فکر میکنی اگه ظاهرت بد باشه مثلا این دختر ناراحت میشه که چرا پسری با ظاهر تو اومده جلو ؟
از نوشته هات معلومه که پسر خوشتیپی نیستی و اثراتش اینه که هر دختری به سادگی پیشنهاد ازدواجت رو قبول نمیکنه و باید ناز بکشی و ناز بخری و منت و ... ولی شدنیه
خب اگه پسر خوشتیپی بودی خود اون دختر بهت ابراز علاقه میکرد و ولت نمیکرد
خیلی از پسرا مثل خودم و خودت ظاهرشون معمولیه ولی اگه ظاهر انقدر برای دخترا مهم باشه که دیگه فاتحه ما خونده است
خیلی زور داره از یه پسر کار و خونه و ثروت و مهریه و هزار تا بدبختی دیگه رو بخوای در کنارش باید اون پسر خیلی زیبا باشه
پسری که خیلی زیباست مغز .... رو که نخورده بیاد زیر بار اینهمه مسئولیت
من خیلی از زندگیا رو دیدم که دختر با پسر زیبا ازدواج کرده و به مشکل خوردن چون زن خیلی به توجه و تعریف نیاز داره و وقتی با همچین پسری ازدواج میکنه جز تحقیر شدن و مسخره شدن و بی توجهی چیزی نصیبش نشده و در ادامه منجر به حسادت و خیانت شده
تازه معیار قیافه تا اونجا که میدونم معیار اول هیچ دختری نیست چون از پسرهایی که بزرگترین معیارشون قیافه است خیلی بدشون میاد پس نباید خودشونم اینطور باشن
حس من اینه که یکم راه سختی در پیش داری ولی شدنیه
دخترا براشون مهمه که قیافه پسر به دلشون بشینه
به نظر من توی این دوسال انقدر تو رو دیده که به قیافت عادت کرده
من ابراز علاقه از طریق نت رو پیشنهاد نمیکنم
مثل یه مرد با شخصیت برو صحبت بکن
خیلی مودبانه و رسمی پای احساسات رو نکش وسط و سنگین صحبت کن
سعی کن ببریش یه قسمتی از دانشگاه که خلوت خلوته و راحت بنشینید و صحبت کن
از سنت خانوادت و همه چیز صحبت کن
بیدلیل هم ازش نپرس که قیافه من به نظرت چطوره و ...
اگه طرف خیلی حساس به این مسائل نباشه با این حرفات حساس میشه و فکر میکنه لابد یه چیزی هست که داری میگی
راستی دخترا بیشتر از ابعاد قیافه به اعتماد به نفس ظاهر طرف توجه میکنن و از پسرای محکم و با جربزه خوششون میاد
با عرض شرمندگی باید بگم با این اعتماد به نفسی که داری خیلی کار سختی در پیش داری هر جور شده خودتو اصلاح کن
اینکارت اشتباه خودت اقدام کن
دخترا موجودات پیچیده ای هستن حتی خودشونم نمیتونن هم جنساشون رو بشناسن
بعضی وقتا با پسری که دوستش دارند بد برخوردمیکنند و بلعکس
اگه میخوای رفتار دختری رو درک کنی کارت خیلی خیلی سخته چون از دو جنس متفاوت هستید
مثلا بعضی وقت ها دخترا میگن من فلان مانتو رو نمیخوام یعنی باید همون مالتو رو برام بخری
اگه میخوای نظر طرف رو بدونی مستقیم اقدام کن و انقدر ترسو نباش
بهتره حظوری حرفتو بزنی تا با واکنش صورت و لحن حرف زدن و رفتار دختر بتونی نتیجه گیری بهتری داشته باشی
ولی مجازی از همه این چیزا محروم میشی و کارت سخت میش
ضمنا غیر مستقیم پرسیدن اشتباهه ممکنه یه جوابی بده که بد برداشت کنی و دلسرد بشی و ممکنه ازت بدش بیاد اما بعنوان یک هم کلاسی ازت تعریف کنه
مستقیم کار کن
دختری که بخواد صرفا بخاطر ظاهر ردت کنه دختر زندگی آینده تو نیست
همون بهتر بزار این حماقت رو انجام بده
در پایان حرفهام باید بگم اگر دختر نظرش مثبت بود حتما از طریق خانواده و با اطلاعرسانی به خانواده مراحل شناخت رو طی کنید
موفق باشی
- - - Updated - - -
راستی اینو اضافه کنم که من کارشناس نیستم
من خودم یه پسر معمولی هستم که دقدقه به دل نشستن دختری که دوستش دارم رو خودمم دارم
ولی قبلا مثل تو فکر میکردم و ضربه خوردم (مطرح نکردن علاقم و خواستگاری نکردن ، ابراز علاقه از طریق نت ، اقدام با واسطه ، پیشنهاد غیر مستقیم ، برسی اینکه دختر من رو دوست داره از رفتار دختر ! و ...)
اگر اون موقع راه درستشو میدونستم (یکی مثل خودم برای راهنمایی کردنم بود )الان یه بچه 3 ساله داشتم
بحرحال فقط تجربیاتمو انتقال دادم
اینم بگم اگر دختر جواب رد داد بپذیر ولی حتما ازش علت جواب منفیشو بپرس
چون ممکنه دوباره باهاش برخورد کنی و مدام به این فکر کنی جواب ردش به چه خاطر بوده و شاید ناز میکرده یا شاید الان از من خوشش میاد یا اونکه جواب رد بهم داد چرا الان داره اینکارارو میکنه و ..........

علاقه مندی ها (Bookmarks)