اتفاقا مشکل همینجاست ک شما می خواین از همه چیز سر در بیارین . چ لزومی داره اینقدر می رین توی ریز مسائل ؟ من قبول دارم ک جامعه ما داره مسیرش منحرف میشه ولی بخدا آدمای زیادی هم هستن ک هنوز ذات خودشون رو آلوده نکردن . یعنی واقعا توی این مدت ی کیس خوب گیرتون نیومده ؟
توی فامیلتون دختری ک با معیارای شما جور باشه نیست ؟ همه ادما توی ذاتشون مهربونی هست . پاکی هست . اعتقاد هست و ... برعکسشم موجوده یعنی نا پاکی ، بی بندو باری ، مشکلات اخلاقی دیگه و ... شما نمی تونی انتظار داشته باشی ی فرشته نصیبت بشه . شاید خانومی ک مد نظر شما باشه . این چیزا رو رعایت کنه . ( نمی دونم خیانت نکنه ، خودشو پاک نگه داره ) ولی ازون طرف خصلتای بد دیگه ای داشته باشه
. دلیل نمیشه ک چون ی دختر مثلا پاکی خودشو حفظ کرده دیگه مشکلی نداره شاید اون دختر مشکل اعصاب داشته . وسواس داشته باش. بد دل باشه . بهتون شک داشته باشه و اینطوری زندگی رو بکام شما تلخ کنه بعد شما می تونی افتخار کنی ک خانومم تا بحال بهم خیانت نکرده ؟ خب خیانت نکردن اون چ بدرد شما می خوره وقتی باهاش آرامش ندارین . وقتی نمی تونه بهتون عشق بورزه چ فایده داره ؟ در هر صورت شما ارامش نداری . بازم بر عکسش ممکنه . یعنی دلیل نمیشه چون ی دختر توی زندگیش با چند نفر دوس بوده پس ( خیلی معذرت می خوام ) خراب باشه
.
همه ما دور و برمون ادم خوب هست بدم هست . منم ب عنوان ی دختر خیلی برام سخته ک بتونم ب اقایون اعتماد کنم . می دونی چرا ؟ چون بعضیاشون ( تاکید می کنم بعضیاشون ) با اینکه می دونن منه نوعی یا دختر خانومایی مثه من ک متاهلن با اینکه حدو مرزمون رو مشخص می کنیم ولی اونا کاری ب این چیزا ندارن بازم رفتارای نا شایست از خودشون نشون می دن بازم خودشون طالب ما نشون می دن . تازه وقتی میفهمن ی دختری متاهله خیالشون راحت تر میشه .
یعنی میشه من بگم وای دنیای خرابی . وای عجب جامعه کثیفی . می دونی چرا نمی گم ؟ چون اینطور فکر می کنم میگم ک درسته بعضی پسرا شیطنت می کنن و ی کارایی انجام می دن . دوست دختر دارن . ولی دلیل نمیشه ک کثیف باشن . فاسد باشن . و من باید ب همه بد بین باشم
تا موقعی ک اینقدر نمی گم بد بین می گم حساس باشی . تنها می مونی . نمیگم برای فرار از تنهایی سریع برو زن بگیر ولی می گم شما سنتون مناسب ازدواج هست هر سال ک تاخیر داشته باشین در امر ازدواج سخت گیریتون بیشتر میشه . شما میتونی اقدام کنید و لی مثلا از همون اول با دختر و خانوادش صحبت کنید ک نامزدیتون طولانی باشه . مثلا یک سال . تو این مدت زیر و بم اخلاق اون دستت میاد . اگه دیدی با معیارات جوره بعد میتونید . با خیال راحت رسما ازدواج کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)