به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 54
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    سلام
    برادر صبحان شما شاغلی ؟که اینطور نفست از جای گرم بیرون میاد !
    بجای شعار دادن شما برو زن بگیر ما هم یاد میگیرم از شما

من یه رفیقی داشتم لیسانس یک رشته خیلی سطح پایین گرفته بود
    کارش شب وروز گریه و ناله بود که چرا وضعیت خرابه و اینطوریه چرا ازدواج اینطوریه چرا وضعیت اشتغال اونطوریه
    نه معدلش خوب بود نه چیزی از رشته ای که رفته بود حالیش بود
    خیلی خیلی شانسی براش یه کاری جور شد و رفت سر کار (با کلی پارتی بازی و دروغ که من فلان چیزو بلدم و جعل مدرک ...)
    جالبه به کارایی که کرده بود صفت با عرضه بودن هم الصاق میکرد
    سریع تا کارش جور شد زنم گرفت
    یه روز برگشت بیدلیل هر حرفی از دهنش دراومد به من گفت

به من میگفت تو هم رشتت خوبه هم مدرکت اما اشکال کارت اینه که اسم تو توی اون مدرکه اگر من بودم فلان میکردم و از این چرت و پرتا
    میگفت من با خدا هستم من با ایمانم من با عرضه هستم
    مثل شما سوار شده بود و گاز میداد حاظرم نبود پیاده بشه

من از دست این طرف ناراحت نبودم از دست خدا ناراحت بودم
    که چطور یه آدم با مغز کوچکتر از مورچه ولی با دومتر ریش باید اینطوری مردم رو قضاوت کنه
    باید هر چی خواست به من بگه

یه وقتایی یه نفر یه حرفایی میزنه که آدم مطمئن میشه واقعا خدایی وجود نداره اگر وجود داشت این بحثا نبود
    آقای 1234567 ...

من شاید شرایطم زیاد با بقیه پسرایی که اینجا هستن فرقی نداشته باشه ، تازه شاید در مواردی بدتر هم باشه ...

نمیدونم شما چند سالتونه و در چه شرایطی هستین ...
    من نفسم از جای گرم نمیاد و اتفاقا که شرایطم کاملا سرده !
    ولی نگاهم به زندگی متفاوته با اکثر دوستان ...

میدونی من تا قبل اینکه برم سربازی شاید تا حدی نوع تفکرم شبیه شما بود ... اما خدا لطفی در حقم کرد که اولش این لطفو نفهمیدم ، تازه شاکی هم بودم ...

روزی که فهمیدم چه جای سختی باید خدمت کنم و کیلومترها دور از خانواده باشم خیلی احساس بدبختی و بدشانسی میکردم ...
    الان میفهمم که چه شانسی اوردم !
    چون شرایطی رو تجربه کردم که باعث شد معنای زندگی رو بهتر بفهمم
    بفهمم نباید جز خدا به امید کسی بود
    بفهمم خودم باید شایستگی هامو نشون بدم و خودمو بالا بکشم ...
    باعث شد بفهمم حتی سخت ترین و رنج آور ترین شرایط میتونه یک فرصت باشه ...

پادگان برای من یک زندگی جدید بود باید برای اولین بار بدون حمایت خانوادم و تو یک شهر غریب با زبان و گویش متفاوت زندگی میکردم .
    وقتی ماه ها شهر و جامعه ی من فقط چهار دیواری پادگان بود و مردم اون شهر بقیه سرباز ها با کلی رئیس و فرمانده که اگه پاتو چپ میزاشتی باید تاوانشو پس میدادی ...

تو این شرایط فهمیدم باید لباسامو خودم بشورم ، فهمیدم نباید مریض بشم چون کسی نبود ازم پرستاری کنه ، فهمیدم باید تو همون شرایط خودمو بالا بکشم و بهترین باشم ...

آره تو پادگان هم سربازای چاپلوس و متملق بودن کسایی که باهر ترفندی (حتی غیر انسانی) دنبال راحتی بودن ...

همین شرایط سخت برای من یک توفیق اجباری شد ...

باعث شد وقتی برگشتم به زندگی عادی دیدم نسبت همه چی عوض بشه .
    الان میدونم اگر درس میخونم نباید انتظار نداشته باشم حتما جایی استخدام بشم ...
    میدونم کار کردن فقط این نیست که برم و جایی حقوق بگیر باشم ...
    میدونم باید در این شرایط خودم یک کسب و کار راه بندازم و برای خودم کار کنم ...
    شاید بگی سرمایه کجا بود ؟
    من میگم قرار نیست بری کارخونه بزنی ، یا یک رستوران !
    خیلی کارهای ساده اما درآمد زا هستند که نیاز به سرمایه ی آنچنانی ندارن
    کافیه آدم به خودش و توانایی هاش اعتماد داشته باشه ...

شما که دوست رو فردی با مغز کوچیک میدونی و ملاکت رشته ی تحصیلیشه !
    این ملاک اصلا درست نیست ...

همون قدر که کار دوستت اشتباه بوده (استخدام شدن با دروغ و جعل مدرک ) کار شما هم اشتباه که فقط خودتی بالا میدونی چون در فلان رشته تحصیل کردی یا فلان دانشگاه ...

این نوع استخدام دوستت هم نه تنها نشانه ی با عرضه بودن دوستت نیست بلکه نشون میده واقعا بی عرضه بوده که از این طریق تونسته بره سره کار ... و قطعا بعد ها هم تاوانشو میده .

دوست من باور کن بزرگترین اشتباه اینه که منتظره استخدام شدن باشی ...
    اگر به خودت ایمان داری و میدونی عرضه و توانشو داری حداقل اینو به خودت ثابت کن که میتونی ...
    یک فکر و ایده ی اقتصادی داشته باش و خودت به واقعیت تبدیلش کن .

کافیه بری و زندگیه موسس و مخترع فروشگاه های زنجیره ای آیس پک و فست فود هانی رو بخونی میتونه کمکت کنه .

نمیدونم چرا به نظرت اومده که من شعار دادم ! ولی بدون اصلا اینطور نیست ، منم تو زندگیم اشتباهاتی داشتم و تاوانشم دادم اما غر نزدم ...
    تو همین سایت هم نوشته هام هست .

من الان دانشجویمو شرایط ازدواج رو ندارم اما دارم سعی میکنم که شرایط رو آماده کنم ، این بستگی به تلاش و پشتکار خودم داره ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    بعضیا به دروغ میان میگن در اون کشورهای توسعه یافته وقتی پسر و دختر به سن بلوغ میرسند اولا کلاس های جلوگیری از بارداری براشون برگذار میشه ثانیا وسائل جلوگیری از بارداری بینشون پخش میشه (شما به دروغ های مردم گوش نکنید به آمار حقیقی آقا سبحان در خصوص سقط جنین گوش بدید !!!!)
    بعضیا میان میگن برقراری رابطه جنسی برای افراد زیر 18 سال در اون کشور ها جرمه (بازم دروغ میگن شما گوش ندید)قضییه برلوسکونی هم نمایش بود و الکی و چاخان بود میخواستن آقا صبحان رو گول بزنن

بعضی میان میگن در کشور های توسعه یافته برقراری رابطه جنسی در ازای دریافت پول مجازات زندان داره (بازم دروغ !!!!!!!!!!)

بعضیا میان دروغ میگن ما در خرید لوازم رایشی و اعمال جراحی زیبایی در جهان رتبه اول رو داریم و حقیقت رو نمیگن که کشور ما آخره (آقا صبحان میبینی چه دروغایی میگن ؟)

بعضیا میان میگن دوستی منجر به ازدواج در کشورهای توسعه یافته چندین برابر ایرانه و در ایران این دوستی ها منجر به ازدواج نمیشن(بازم که اینا دارن دروغ میگن که )

منم مثل آقا صبحان فکر میکنم توی آمریکا ! مردم 24 ساعته فکر و ذکرشون روابط جنسیه و مثل مردم ما! نیستند که 24 ساعته دارند اختراع میکنند

آقا سبحان جای امثال شما در کشور های در حال توسعه خالیه تا اونجا رو هم مثل ایران آباد کنید

به امید روزی که آقا سبحان بره و دنیا رو مثل ایران گلستان کنه
    لایک داری پسر

چقدر خوب با نیش وکنایه حرف میزنی ....

اشکال نداره شما خوب ما بد
    شما روشن فکر ما تاریکه تاریکه

قضاوت با دوستان ....

خوبیه این دنیای مجازی اینه که هر کسی میتونه آزادانه نظرشو بگه و هر کسی هم میتونه برداشت خودشو داشته باشه ...
    من به عقاید شما احترام میذارم

موفق باشی

2. 2 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

خانوم مجرد (سه شنبه 13 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 12 اسفند 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    شنبه 17 اسفند 92 [ 16:44]
    سطح
    6
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Tagger First Class250 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    62

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    چقدر خوب با نیش وکنایه حرف میزنی ....اشکال نداره شما خوب ما بد شما روشن فکر ما تاریکه تاریکه قضاوت با دوستان ....خوبیه این دنیای مجازی اینه که هر کسی میتونه آزادانه نظرشو بگه و هر کسی هم میتونه برداشت خودشو داشته باشه ...من به عقاید شما احترام میذارم
    سبحان شما اول حرفای خودت رو یادت بیاد که می گفتی به کسایی که حرفات رو قبول ندارند که برید چند تا کتاب بخونید و .... تا الان که شما تریپ روشن فکری برداشته بودی نه بقیه .این حرفی که می زنی برای ازدواج و اشتغال آدم باید تمام تلاشش رو بکنه درسته اما خیلی ها هستند که دارند همه ی تلاششون رو هم می کنند ولی شرایط زندگی شون هر زور داره سخت و سخت تر می شه . شما وقتی می گی مشکل اصلی هم اینه که الان یک عده ای دارند توی این کشور برای فرهنگ و اقتصاد این مملکت برنامه ریزی می کنند که اصلا تعلقی به این مردم و این خاک ندارند و فقط دارند توی توهمات خودشون زندگی می کنند .
    اما مثل شما ها از خانواده و جامعه طلب کار نیستم چون میدونم آدم باید خودش حقشو بگیره و با تلاش خودش به جایی برسه ، چون میدونم پدر و مادرم تمام تلاش خودشون رو دارن انجام میدن و من نباید برای رسیدن به آرزوهام چشم به جیب بابام باشه ، میدنم اگه عرضه داشته باشم خودم به همه جا خواهم رسید ، میدونم وقتی حتی مسئولیت خودم رو هم نمیتونم به عهده بگیرم و از همه به خاطر شرایط بد طلبکارم نمیتونم مسئولیت یک نفر دیگه رو هم به عهده بگیرم .
    سبحان ما توی کشوری زندگی می کنیم که از نظر ذخایر کربوهیدراتی یعنی مجموع نفت و گاز توی دنیا اوله . از شمال و جنوب به دریاهای آزاد راه داریم . تاریخ چند هزار ساله داریم .طبیعت چهار فصل داریم . جوان های تحصیل کرده داریم و مردمون هم دارای ضریب هوشی متوسطی نسبت به سایر مردم جهان هستند . پس چرا باید وضعمون این طوری باشه ؟ الان می دونی چند ساله که رشد اقتصادی توی کشور ما منفی هست ؟ می دونی خیلی از بنگاه ها و کارگاه های کوچیک و متوسط ورشکسته شدند و بنگاه های اقتصادی بزرگ هم با کمک دولت به کارشون دارند ادامه می دهند .بعدش توی این شرایط رکود تورمی که شرکت ها در حال اخراج بخشی از نیروی کارشون هستند هر ساله ملیون ها نیروی متخصص قصد دارند وارد بازار کار بشوند . الان همه جا در حال اخراج نیرو هستند و اگرم به دلیلی نیرو بخواهند نمی روند یک نیروی تازه نفس بگیرند . این همه ی نیروی متخصص با تجربه وجود داره که بیکار شدند و اون ها می گیرند . سبحان خیلی ها دنبال کار می گردند اما کار مرتبط با رشته که هیچ کار بی ربطی که آبرو مند باشه و حقوق حداقل لازم برای یک زندگی رو داشته باشه پیدا نمی کنند . الان خود من باید برم خونه ی مردم به بچه هاشون ریاضی یاد بدم . اما فکر می کنی مثلا اگه توی هفته ۴ یا ۵ جا هم بخواند به بچه هاشون ریاضی درس بدم ماهی یه زور ۳۰۰ یا ۴۰۰ در می یارم که ۲۰۰ تومنشم باید پول رفت و آمد بدم که خونمون پایین شهره و برای هر جلسه تدریس باید برم بالاشهر . تازه یک کاری هست که همیشگی نیست و توی هر سال فقط چند ماه می تونم روی درآمدم ازش حساب باز کنم
    اما بدونید همون حیوونا هم واسه جذب جنس مخالف باید رو پای خودشون باشن ، باید مقتدر و پر قدرت باشن ، باید بدون اینکه به هوای پدر و مادرشون باشن خودشون شکار یاد بگیرن و برن شکار وگرنه هیچ حیوونه ماده ای حاضر نیست با یک نره بی مسئولیت و ضعیف جفت گیری کنه ...
    منظورت با منه . خیلی زننده حرف زدی . برای شما و اون کسایی که نوشته ات رو لایک کردند متاسفم
    ما جوونای امروزی انتظارای بی جایی از خانواده و جامعه داریم که همین باعث میشه همیشه عقب باشیم ، یکم فکر کن ببین خودت تا الان چه کار کردی واسه رسیدن به خواسته هات ؟اصلا کاری کردی ؟ یا فقط نشتی و از دیگران انتظار داری ؟چقدر تلاش کردی که به جایی برسی که همه دخترا واسه ازدواج با تو مشتاق باشن ؟ایم مشتاق بودن فقط از نظر مالی نیست ، چقدر طبق اخلاقیات و اصول درست زندگی کردی ؟میدونی دخترا فقط جذب پول و ثروت یک پسر نمیشن ... خیلی ها دنبال شخصیت ، ایمان ، مسئولیت پذیر بودن و سالم بودن هستن ...
    چکار کردم . باید بگی چکار نکردم . اون موقع خانوادم و استادام در مدرسه و غریبه و آشنا بم می گفتند اگه می خوای به جایی برسی درست رو بخون . توی دوره ی راهنمایی و دبیرستان مثله ... درس می خوندم و اصلا حالیم نشد کودکی ام و نوجوانی ام چطور گذشت . معدل دیپلمم ۱۸.۷۰شده بود .بعدشم یک سال پشت کنکور لعنتی موندم چون خانواده می گفتند خرج تحصیلم رو ندارند . بعدشم چهار سال داشتم یک شهر دیگه درسم رو می خوندم که استاد های بشدت سخت گیری داشتیم و واقعا پدرمون رو دراورند تا بمون یک مدرک بدهند . یعنی این طوری بت بگم که با اینکه بچه ها خیلی هم خوب درسا رو می خوندند اما راحت استاد ها نصفه کلاس رو یکدفعه ای توی یک درس می انداخنتند و همش به دانشجوها توهین می کردند و می گفتند شما تنبلید و هیچی حالیتون نیست و ... یک مشت استاد عقده ای .توی یک شهر غریب داشتم درس می خوندم و پولی که بابام بم می داد کفاف یک تفریح خیلی ساده رو هم توی اون شهر رو نمی داد .دیگه اونجا خیلی احساس تنهایی می کردم و همین هم باعث شد که برم سراغ دوستی با جنس مخالف . بعدشم دوباره یک سال دیگه رو پشت کنکور لعتنی بودم و صبح تا شب داشتم خر خونی می کردم تا بلکه بتونم برای ارشد هم از تحصیل رایگاه بهره ببرم و الان هم این ۱۱ روزی که بیکارم اندازه ی ۱۱ سال گذشته برام حالا شما به نظرت من تا الان فقط از بقیه انتظار داشتم و خودم کاری برای رسیدن به خواسته هام نکردم اصلا مگه من چه خواسته ای دارم .اینکه بتونم یک حقوق کمی داشته باشم که باش بتونم یک زندگی رو بچرخونم و یک دختری که حاظر بشه با من زندگی کنه چیز زیادی به نظر شما هست ! زندگی برای من چی داشته به جز رنج و زحمت .
    تو داری تاوان دوست شدن با دختری رو میدی که اصلا به تو تعلق نداشته ...خیلی از دختر و پسرا دقیقا در شرایط تو هستن ، عامل همش هم همین دوستیهای لعنتیه ...و برام جالبه که نه تنها اشتباه خودتو نپذیرفتی بلکه فقط یک نسخه ی موقت واسه خودت پیچیدی ( دوست شدن با یکی دیگه !)
    این همه پسر دارند هر غلطی که دلشون می خواد می کنند و هر دروغی که دلشون می خواد به هر دختری می گند و هر عمل نامشروعی هم با دختر ها انجام می دهند بعدش من که از اول با اون دختره با صداقت برخورد کردم و قصدم رو از دوستی باش گفتم باید تاوان پس بدم . دختره مال کسه دیگه بود ؟ مگه دختره جنس یا کالا هست که صاحت داشته باشه !
    میدونی چند درصد دخترای دبیرستانی در اروپا و آمریکا تا قبل سن 18 سالگی تجربه سقط جنین داشتن ؟میدونی در اروپا و آمریکا چه تعداد بچه وجود داره که پدر و مادرش مشخص نیست ؟میدونی چند درصد دخترای زیر 18 سال حداقل یک بار رابطه جنسی کامل رو تجربه کردن ؟این بی قیدی ها و بی هویتی ها به نظرت با ارزشه ؟این که آدما هر چند وقت یک بار با یکی رابطه جنسی داشته باشن ؟واقعا این ایده آله واسه شما !!!؟پس دیگه حیوانات واقعا زندگیه ایده آلی دارن ، خوش به حالشون !!!چون هر وقت که بخوان جلو همدیگه با هر کی بخوان جفت گیری میکنن ، هیچ قید و بندی هم ندارن ...
    فکر می کنم در مورد این حرفتون ۱۲۳۴۵۶۷ جوابتون رو دادند و من دیگه لازم نیست حرفی بزنم
    ویرایش توسط mohammad68 : دوشنبه 12 اسفند 92 در ساعت 15:50

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 19:14]
    سطح
    16
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    212

تشکرشده 188 در 57 پست

Array
    من در اروپا چند سالی زندگی کردم. از غرب و اروپا به طور کل خیلی بیشتر از سیستم حاکم بر ایران خوشم میاد و در مجموع روش مملکت داری اونها رو بیشتر می پسندم چون بر اساس اختیار و عقل انسان بنا شده تا تحمیل و ترویج خرافات. این ها رو گفتم تا موضعم رو مشخص بشه. ولی در زمینه ی اخلاقی و جنسی اون حرف های آقا سبحان درسته. تا حد زیادی اونطوره. البته اگر در ایران ما هنوز به این مرحله نرسیدیم به خاطر فرهنگ خودمونه نه به خاطر زوری که بالاسرمونه. اگر فرهنگ و اخلاقمون کم کم رنگ ببازه و ارزش ها از بین بره که متاسفانه تا حدی این اتفاق افتاده، ما هم به همون مسیر معضلات اخلاقی برخی جوامع غربی می رسیم. ولی این رو بهتون بگم که غرب هر چقدر بد باشه انسان اونجا محترمه و حق و حقوق داره. چه بخواد فاسد الاخلاق باشه چه مومن اختیاردار خودشه. به زور اونجا نه کسی رو به بهشت می فرستند نه جهنم. در غرب خبر خاصی نیست. ما اگر در ایران یکم تحملمون و فضا رو برای افکار و عقاید مختلف باز کنیم و بفهمیم که هیچ کس نمی تونه کل جامعه رو به یک رنگ و روش خاص دربیاره، اونوقت از هیچ جامعه ی آزادی غربی چیزی کم نخواهیم داشت.

5. 5 کاربر از پست مفید تهمتن تشکرکرده اند .

earth (سه شنبه 13 اسفند 92), sanjab (سه شنبه 13 اسفند 92), shabnam z (دوشنبه 12 اسفند 92), sobhan13 (دوشنبه 12 اسفند 92), صبوری (دوشنبه 12 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad68 نمایش پست ها
    سبحان شما اول حرفای خودت رو یادت بیاد که می گفتی به کسایی که حرفات رو قبول ندارند که برید چند تا کتاب بخونید و .... تا الان که شما تریپ روشن فکری برداشته بودی نه بقیه .این حرفی که می زنی برای ازدواج و اشتغال آدم باید تمام تلاشش رو بکنه درسته اما خیلی ها هستند که دارند همه ی تلاششون رو هم می کنند ولی شرایط زندگی شون هر زور داره سخت و سخت تر می شه . شما وقتی می گی مشکل اصلی هم اینه که الان یک عده ای دارند توی این کشور برای فرهنگ و اقتصاد این مملکت برنامه ریزی می کنند که اصلا تعلقی به این مردم و این خاک ندارند و فقط دارند توی توهمات خودشون زندگی می کنند .
    دوست گلم بعضیا اومدن گفتن که در غرب روابط دختر و پسر آزاده همه یه مدت باهم هستن و ... منم گفتم اول برین مطالعه کنید بعد این طور از اونور تعریف و تمجید کنید ، چون خودم مطالعه داشتم در این مورد ، فکر نمیکنم این تریپ روشنفکری باشه ...
    محمد عزیز من دیدم شما خیلی رفتی تو فاز افسردگی و نا امیدی واسه همین تند و تیز حرف زدم که به خودت بیای ...
    آخرش هم واسه این که برای شما و دیگر دوستان سو تفاهم نشه گفتم من قصد حمله به کسی رو ندارم و معذرت خواهی کردم !

سبحان ما توی کشوری زندگی می کنیم که از نظر ذخایر کربوهیدراتی یعنی مجموع نفت و گاز توی دنیا اوله . از شمال و جنوب به دریاهای آزاد راه داریم . تاریخ چند هزار ساله داریم .طبیعت چهار فصل داریم . جوان های تحصیل کرده داریم و مردمون هم دارای ضریب هوشی متوسطی نسبت به سایر مردم جهان هستند . پس چرا باید وضعمون این طوری باشه ؟ الان می دونی چند ساله که رشد اقتصادی توی کشور ما منفی هست ؟ می دونی خیلی از بنگاه ها و کارگاه های کوچیک و متوسط ورشکسته شدند و بنگاه های اقتصادی بزرگ هم با کمک دولت به کارشون دارند ادامه می دهند .بعدش توی این شرایط رکود تورمی که شرکت ها در حال اخراج بخشی از نیروی کارشون هستند هر ساله ملیون ها نیروی متخصص قصد دارند وارد بازار کار بشوند . الان همه جا در حال اخراج نیرو هستند و اگرم به دلیلی نیرو بخواهند نمی روند یک نیروی تازه نفس بگیرند . این همه ی نیروی متخصص با تجربه وجود داره که بیکار شدند و اون ها می گیرند . سبحان خیلی ها دنبال کار می گردند اما کار مرتبط با رشته که هیچ کار بی ربطی که آبرو مند باشه و حقوق حداقل لازم برای یک زندگی رو داشته باشه پیدا نمی کنند . الان خود من باید برم خونه ی مردم به بچه هاشون ریاضی یاد بدم . اما فکر می کنی مثلا اگه توی هفته ۴ یا ۵ جا هم بخواند به بچه هاشون ریاضی درس بدم ماهی یه زور ۳۰۰ یا ۴۰۰ در می یارم که ۲۰۰ تومنشم باید پول رفت و آمد بدم که خونمون پایین شهره و برای هر جلسه تدریس باید برم بالاشهر . تازه یک کاری هست که همیشگی نیست و توی هر سال فقط چند ماه می تونم روی درآمدم ازش حساب باز کنم
    ببین محمد من اصلا حرفی از خوب بودن اوضاع مملکت زدم ؟ منم یکی مثل همه از یکسری سیاست ها و بی عدالتی و شیوه های اشتباه حکومتی در ایران ناراضی هستم ، من که نگفتم این جا گل و بلبله ...
    منم زیر تمام این فشار هایی که گفتی بودم و هستم ...
    دقیقا واسه همین از دوران سربازیم مثال زدم که بدونی آدم اگه تو شرایط سخت قرار میگیره نباید روحیشو ببازه و جا بزنه ...
    اما احساس کردم تو یه جورایی کم اوردی برا همین گفتم آدم باید عرضه داشته باشه تا شاید به غرورت بر بخوره و به خودت بیای ...
    قطعا من حتی لحظه ای به این فکر نکردم که شما بی عرضه هستی فقط خواستم به خودت بیای ...
    چون خودم هم در دورانی تا حدی داشتم به همین نا امیدی و خستگی میرسیدم .

منظورت با منه . خیلی زننده حرف زدی . برای شما و اون کسایی که نوشته ات رو لایک کردند متاسفم
    نه عزیزم چرا همه چیرو به خودت گرفتی ! اون کسایی هم که لایک کردن فهمیدن که قصد توهین به کسی رو نداشتم واسه همین لایک کردن ...
    این یک مثال بود در جواب کسایی که بی بند و باری و بی قیدی در غرب رو تایید کردن و اون رو ایده آل میدونستن ، این مثال و زدم که بدونیم حتی بین حیوانات هم ازین خبرا نیست چه برسه به انسان ها ...

چکار کردم . باید بگی چکار نکردم . اون موقع خانوادم و استادام در مدرسه و غریبه و آشنا بم می گفتند اگه می خوای به جایی برسی درست رو بخون . توی دوره ی راهنمایی و دبیرستان مثله ... درس می خوندم و اصلا حالیم نشد کودکی ام و نوجوانی ام چطور گذشت . معدل دیپلمم ۱۸.۷۰شده بود .بعدشم یک سال پشت کنکور لعنتی موندم چون خانواده می گفتند خرج تحصیلم رو ندارند . بعدشم چهار سال داشتم یک شهر دیگه درسم رو می خوندم که استاد های بشدت سخت گیری داشتیم و واقعا پدرمون رو دراورند تا بمون یک مدرک بدهند . یعنی این طوری بت بگم که با اینکه بچه ها خیلی هم خوب درسا رو می خوندند اما راحت استاد ها نصفه کلاس رو یکدفعه ای توی یک درس می انداخنتند و همش به دانشجوها توهین می کردند و می گفتند شما تنبلید و هیچی حالیتون نیست و ... یک مشت استاد عقده ای .توی یک شهر غریب داشتم درس می خوندم و پولی که بابام بم می داد کفاف یک تفریح خیلی ساده رو هم توی اون شهر رو نمی داد .دیگه اونجا خیلی احساس تنهایی می کردم و همین هم باعث شد که برم سراغ دوستی با جنس مخالف . بعدشم دوباره یک سال دیگه رو پشت کنکور لعتنی بودم و صبح تا شب داشتم خر خونی می کردم تا بلکه بتونم برای ارشد هم از تحصیل رایگاه بهره ببرم و الان هم این ۱۱ روزی که بیکارم اندازه ی ۱۱ سال گذشته برام حالا شما به نظرت من تا الان فقط از بقیه انتظار داشتم و خودم کاری برای رسیدن به خواسته هام نکردم اصلا مگه من چه خواسته ای دارم .اینکه بتونم یک حقوق کمی داشته باشم که باش بتونم یک زندگی رو بچرخونم و یک دختری که حاظر بشه با من زندگی کنه چیز زیادی به نظر شما هست ! زندگی برای من چی داشته به جز رنج و زحمت .
    میدونم دوست من ، منم از جنس خودتم فکر نکن من از یک سیاره ی دیگه اومدم و خوش و خرم دارم باهات حرف میزنم ، اما یکم کلی تر به چرخه ی زندگی نگاه کن ، باور کن دوستی فقط یک آرامش چند روزه یا چند ماهه برات میاره ... بعدشم الان هستند خانواده هایی که تو رو با همین شرایط بپذیرن ، شک نکن که مادرت جایی رفتن خواستگاری که سطح توقعاتشون بالا بوده ... تنها مشکل تو سربازیه که خی اکثر خانواده نمیتونن باهاش کنار بیان و یه جورایی حق هم دارن ...
    من اگه جای تو بودم الان بدون معطلی میرفتم سربازی ، درس و هر زمانی میشه خوند اما سربازی واجبه اگه نری از زندگی عقب میفتی ...
    خوده من اول رفتم سربازی بعد اومدم دانشگاه

این همه پسر دارند هر غلطی که دلشون می خواد می کنند و هر دروغی که دلشون می خواد به هر دختری می گند و هر عمل نامشروعی هم با دختر ها انجام می دهند بعدش من که از اول با اون دختره با صداقت برخورد کردم و قصدم رو از دوستی باش گفتم باید تاوان پس بدم . دختره مال کسه دیگه بود ؟ مگه دختره جنس یا کالا هست که صاحت داشته باشه ! فکر می کنم در مورد این حرفتون ۱۲۳۴۵۶۷ جوابتون رو دادند و من دیگه لازم نیست حرفی بزنم
    خب تو که خودت میدونی کاره اونا اشتباهه ، پس نباید بری سمتش .
    از طرفی مگه من و تو از زندگی مردم و مشکلاتشون خبر داریم ؟ از کجا میدونی اونا تاوان پس نمیدم و مشکل ندارن ؟
    تو صداقت داشتی اما راه درستشو انتخاب نکردی ...
    و ناراحت شدم که باز میخوای واسه فرار از مشکلات خودتو بندازی تو یه چاه دیگه ...

میگن وقتی نارحتی
    وقتی دلت شکسته
    وقتی احساس تنهایی میکنی
    وقتی نا امیدی همه ی وجودتو فراگرفته
    واسه فرار از مشکلات خودتو در اختیار کسی نذار که در آیندت جایی نداره ...

دختر کالا نیست ، پسر هم کالا نیست اما همه ی ما در دورانی ممکنه به خاطر شرایط زندگیمون با پسر یا دختری رابطه ی عاطفی برقرار کنیم که اصلا به ما نمیخوره و اصطلاحا به ما تعلق نداره ...

در مورد صحبت آقای 1234567 هم خوشبختانه آقای تهمتن جوابشونو دادن و نیازی به جواب منم نیست ...

موفق باشی

7. کاربر روبرو از پست مفید sobhan13 تشکرکرده است .

خانوم مجرد (سه شنبه 13 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    دوست عزیز یه دختر بهت ابراز علاقه کرده (که بجز شما به چندین نفر ابراز علاقه کرده تو فیسبوک و ایستگاه اتوبوس و ...)
    امیدوارم اینکار باعث نشده باشه که فکر کنی با معضلی بنام ازدواج روبرو نخواهی شد
    افکارت دقیقا مربوط به سن 24 سالگیه منم 24 سالم بودهمینطوری بدنیا نگاه میکردم
    اما ظرف دوسال همه چیز برام تموم شد
    دنیام زیر وزبر شد

برای افرادی که تفکر الله بختکی به مسائل دارند ایران بهترین جاست

اینجا دنیای شانس و بد شانسی نه دنیای برنامه ریزی و زحمت
    پارتی داشته باشی میری سر کار حتی با دیپلم ولی دکترای بدون پارتی داشته باشی باید مدرکتو بذاری در کوزه

اما در مورد کارآفرینی (او لا لا )
    من پارسال رفتم شرکت پیمانکاری ثبت کردم (مرد و مردونه تصمیم گرفتم که از این شرایط خارج بشم و انقدر جامعه رو مقصر ندونم)

رفتم کار بگیرم بهم گفتن ما به شرکتی کار میدیم که حداقل گرید 5 داشته باشه (منظورشون رتبه بندیه)

گفتم باشه رفتم برای گرید اقدام کنم گفتن باید دو مهندس با سه سال سابقه بیمه اعضای امتیاز آور شرکتت باشن (اونجا بود که فهمیدم باید مدرک دو تا مهندس رو بخرم برای دوسال یعنی به هرکدوم باید نزدیک به 4 میلیون بدم کاری که همه مجبورا انجام بدن اسم این کار رو چی میزاری جز دروغ)

ضمنا اونجا بود که فهمیدم پول یعنی همه چیزه و توی ایران کسی که پول نداره یعنی اصلا وجود خارجی نداره

نا امید نشدم و بازم چند جای دیگه مراجعه کردم و اینبار شرکت خودمو بعنوان شرکت گرید 5 جا میزدم اونجا متوجه شدم که دوراه برای برنده شدن مناقصه و انجام یک پروژه عمرانی هست
    1: دادن رشوه
    2: دادن قیمتی پایین تر از حد معمول و دزدی از کار و خوردن پول کارگر و ...

اگر فرض رو بر این بگیریم که هیچ رشوه ای پرداخت نشه برنده مناقصه کسیه که کمترین قیمت رو بده

و معمولا خیلی از شرکت ها قیمتی میدهند که سر به سر است یعنی اگر قرار باشه کاری رو قراره انجام بدهند با کیفت استاندارد انجام بدن هیچ سودی نخواهند کرد
    برای من جالب بود که این افراد چطوری این کارها رو انجام میدهند و سوار ماشین های مدل بالا هم میشن و ...
    تا فهمیدم اینا تا جای ممکن از کار میزنن و با رشوه سر و ته کار رو به هم میارن
    یعنی برای گرفتن کار باید مدرک دو تا مهندس رو بخری بعد از اون رشوه بدی به عوامل برگذاری مناقصه بعد از اون هم رشوه بدی به دستگاه نظارت دزدی از کار و........

به این میگن سیستم
    وقتی جایی سیستمی حاکم باشه نمیتونی بر خلاف اون سیستم عمل کنی

شعار دادن خیلی خوبه تا میتونی شعار بده و لایک و تشکر بگیر ولی دقت کن شعاری ندی که بعدا قراره در مورد خودت اعمال بشه
    خودت قراره چیکاره بشی ؟
    یکم در مورد خودت بگو

خیلی تفکرات فانتزی و بانمکی داری
    فکر کردی فردا که مدرکت رو بگیری برات اسفند دود میکنن و از در دانشگاه تا محل کارت فرش قرمز پهن میکنن و میبرنت سر کار

یبار برو توی یه آزمون استخدامی شرکت کن تا بفهمی چه خبره
    ممکنه رشته تو 2 نفر بخواد و هزار نفر شرکت کنن
    فرض رو بر این میگیریم که اون دونفر از خانواده خاصی نباشن و شرایط برای همه یکسان باشه چطوری میخوای توی این وضعیت بری سر کار

هر شرکت خصوصی هم که بخوای بری حداقل 5 سال سابقه کار ازت میخوان

خودت که بهتر از هر کسی میدونی که ازدواج بدون کار غیر ممکنه
    اصلا مردی که کار نکنه زندگیش به بدترین شکل ممکن میگذره
    من نمیخوام تو رو از خواب شیرینی که توش هستی بیدار کنم
    تازه امیدوارم واقعا خواب باشی و خودتو نزده باشی به خواب !!!!!

9. 4 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

mohammad68 (دوشنبه 12 اسفند 92), تهمتن (سه شنبه 13 اسفند 92), خانوم مجرد (سه شنبه 13 اسفند 92), صبوری (دوشنبه 12 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    یبار برو توی یه آزمون استخدامی شرکت کن تا بفهمی چه خبره
    ممکنه رشته تو 2 نفر بخواد و هزار نفر شرکت کنن
    فرض رو بر این میگیریم که اون دونفر از خانواده خاصی نباشن و شرایط برای همه یکسان باشه چطوری میخوای توی این وضعیت بری سر کار
    بعضي ازمون استخدامي ها هست تعداد بالا نيرو مي گيرند مثل اداره دارايي سال گذشته همين موقع ها بود.
    اگر بخونيد موفق ميشيد.

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

11. کاربر روبرو از پست مفید صبوری تشکرکرده است .

1234567 (دوشنبه 12 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan13 نمایش پست ها
    در مورد صحبت آقای 1234567 هم خوشبختانه آقای تهمتن جوابشونو دادن و نیازی به جواب منم نیست ...
    آمار سقط جنین در ایران 250 هزار مورد هستش بر اساس اعلام وزارت بهداشت (که چون این عمل در ایران غیر قانونی هستش آمار دقیق تر حدودا چند برابر این هستش )
    ولی من فرض رو بر همین 250 هزار مورد میگیرم
    در آمریکا این رقم حدودا 1 میلیون هست یعنی 4 برابر ایران
    اما اگر جمعیت خودمون رو با آمریکا مقایسه کنیم
    ما 76 میلیون هستیم و اونا 314 میلیون یعنی جمعیت آمریکا 4 برابر ماست
    جالبه که در کشور هایی مثل فرانسه و ایتالیا و آلمان و ... که در اروپا از لحاظ سقط جنین در صدر هستند
    سقط جنین چیزی در حدود نصف تا یک چهارم ایرانه

آقای سبحان عزیز فرمودید تحقیق کردید و من روشنفکرم و ...خواهشا اگر در مورد چیزی اطلاعی ندارید حتی اگر هدفتون شعار دادنه بیدلیل صحبت نکنید

در مورد آمار جراحی زیبایی جهان هم لطف کنید توی گوگل یه تحقیق بکنید ببینید کدوم کشور اوله
    در مورد خرید و مصرف لوازم آرایشی هم به همین شکل
    من نمیگم اونجا همه مردم خوبند و گلند ولی دلیل نمیشه یه نفر مثل شما هر چی دلش خواست دروغ یا راست بگه
    اصلا آقای تهمتن چرا رفتی اروپا و چند ساله موندی اونجا
    شرایط سخت اونجا رو ول کن برگرد بیا اینجا با هم کیف کنیم
    حتما بزور بردنت
    الان هم که بقول آقای سبحان عزیز که شما همه حرف هاش رو قبول داری دارن تو خیابون مثل مرغ و خروس کارهای زننده میکنن
    پسرا با ماشین راه افتادن هر دختری میخواد از کنار خیابون رد بشه 500 تا ماشین جلوش پارک میکنن و بوق میزنن و مزاحم میشن
    آمار بیکاری هم که اونجا داره بیداد میکنه
    میدونم که اروپایی ها ولت نمیکنن ولی هر چه زودتر بیا ایران
    حیف آداب و رسوم ما نیست ؟
    حیف مهریه و جهیزیه و شرایط ازدواج خوب مانیست
    حیف ازدواج های سنتی و با شناخت کامل ما از طرفین نیست
    آقای تهمتن بمیرم چقدر اوضاع سختی رو داری تجربه میکنی
    خدا ازشون نگذره
    ویرایش توسط 1234567 : دوشنبه 12 اسفند 92 در ساعت 21:22

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    شنبه 17 اسفند 92 [ 16:44]
    سطح
    6
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Tagger First Class250 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    62

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    بچه ها من ناامید بودم الان خیلی ناامیدتر هم شدم .
    این تایپیک هم فکر کنم بعد ۵۰ تا ارسال بسته می شه .

به هر کی هم گفتم می خوام به عنوان شغل به تدریس خصوصی نگاه کنم بم گفتند کی حاضر می شه به یک جونی که شمارش رو از تبلیغات خیابونی پیدا کرده اعتماد کنه و راهش بده تو خونش تا به بچش درس بده . گفتند فقط یک ماه قبل از هر ترم کار هست و بقیش کاری نداری .

خودمم حس می کنم هم تنبلم هم هوس باز .کی حال داره الکی خودش رو بندازه توی زحمت و کار . الان به تنها چیزی که فکر می کنم اینه که چند وقته با یک دختری نشده یک بیرونی برم . با هم شوخی کنیم . خوش بگذرونیم . دیگه از ازدواجم ناامید شدم .

با دوستم رفته بودیم بیرون . می خواستم شماره بدم و حتی شماره ام رو هم توی برگه ی کاغذ نوشته بودم اما مورد مناسب گیر نیومد . یک کم هم ترسو هستم که به کی شماره بدم که برام شر نشه .
    شاید چت کردن راه مناسب تری باشه برای پیدا کردن یک دختر . امشب تا صبح کارم همینه . خدا رو چه دیدید شاید یکی از دوستام یک مورد مناسب برام خودش گیر آورد یا به دوست دخترش بگه برام گیر بیاره .

بهترین کاری که می تونم همینه که دیگه به ازدواج فکرم نکنم . مثله وقتی که سال اول لیسانس یودم و به چیزی که فکر نمی کردم ازدواج بود و به تنها چیزایی که فکر می کردم عشق و حال بود .
    اون دختره ازدواج کرده و داره با زندگیش حال می کنه پس منم نباید الکی قصه بخورم .

انگار من با بیشتر شما فرق دارم . شما از یه جنس دیگه هستید .

بای

- - - Updated - - -

بچه ها من ناامید بودم الان خیلی ناامیدتر هم شدم .
    این تایپیک هم فکر کنم بعد ۵۰ تا ارسال بسته می شه .

به هر کی هم گفتم می خوام به عنوان شغل به تدریس خصوصی نگاه کنم بم گفتند کی حاضر می شه به یک جونی که شمارش رو از تبلیغات خیابونی پیدا کرده اعتماد کنه و راهش بده تو خونش تا به بچش درس بده . گفتند فقط یک ماه قبل از هر ترم کار هست و بقیش کاری نداری .

خودمم حس می کنم هم تنبلم هم هوس باز .کی حال داره الکی خودش رو بندازه توی زحمت و کار . الان به تنها چیزی که فکر می کنم اینه که چند وقته با یک دختری نشده یک بیرونی برم . با هم شوخی کنیم . خوش بگذرونیم . دیگه از ازدواجم ناامید شدم .

با دوستم رفته بودیم بیرون . می خواستم شماره بدم و حتی شماره ام رو هم توی برگه ی کاغذ نوشته بودم اما مورد مناسب گیر نیومد . یک کم هم ترسو هستم که به کی شماره بدم که برام شر نشه .
    شاید چت کردن راه مناسب تری باشه برای پیدا کردن یک دختر . امشب تا صبح کارم همینه . خدا رو چه دیدید شاید یکی از دوستام یک مورد مناسب برام خودش گیر آورد یا به دوست دخترش بگه برام گیر بیاره .

بهترین کاری که می تونم همینه که دیگه به ازدواج فکرم نکنم . مثله وقتی که سال اول لیسانس یودم و به چیزی که فکر نمی کردم ازدواج بود و به تنها چیزایی که فکر می کردم عشق و حال بود .
    اون دختره ازدواج کرده و داره با زندگیش حال می کنه پس منم نباید الکی قصه بخورم .

انگار من با بیشتر شما فرق دارم . شما از یه جنس دیگه هستید .

بای

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    سلام
    من فکر نکنم آخرش شما دست به هیچ کاری بزنی(از نوشته هات هم معلوم بود که خودتم تمایلی نداری کار کنی)

بله ما کاملا با هم فرق داریم

اگه شرایطت برای ازدواج نامناسبه دلیل به دوستی و بازی کردن با احساسات دخترا نیست
    برای 5 دقیقه لذت یک عمر عذاب وجدان برای خودت میسازی و خدا میدونه به اون دختر چی خواهد گذشت

یه رابطه هیچ و پوچ میسازی ولی آخرش که چی

حیف لحظاتی که با دختری بگذرونی که چند وقت دیگه تو زندگیت نباشه

من فقط دنبال ازدواج هستم و به هر قیمتی شانسمو امتحان میکنم و تا تلاشمو نکردم کوتاه نمیام

دل من برای دختری که دوستش دارم لک زده خدا کنه همه چیز جور بشه

چقدر کیف میداد مسیر بیمارستان تا خونه مون رو شبا پیاده میرفتم و برمیگشتم اونم تو اون روزای سرد و برفی
    همش به فکر اون بودم
    حالا هم فقط به فکر اونم
    خودمونیم چقدر در مورد ازدواج بد گفتم ولی اگه با اون دختر ازدواج کنم انگار تمام دنیا رو به من دادن
    من دیگه اینجا حرفی ندارم و هر جا که باشی برات آرزوی موفقیت دارم

15. کاربر روبرو از پست مفید 1234567 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (سه شنبه 13 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 19:14]
    سطح
    16
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    212

تشکرشده 188 در 57 پست

Array
    آقای 1234567 عزیز چرا برداشت بد می کنی از حرفهای من؟ فکر کردی من اگر از ظلم و بیعدالتی و تبعیض و دزدی و اختلاس و زورگویی و فساد و اعتیاد و باند بازی و زیراب زنی و هزار و یک بدبختی و معضل که تو مملکتمونه راضی بودم با درد سر فراوان و خرج زیاد از کشور می رفتم بیرون؟درسته برای درس بوده ولی درس بهونه ی رفتن بوده فقط. آقا چرا انقدر ما بی انصافیم. می گن وقتی بدش رو گفتی خوبش رو هم بگو. من که گفتم اروپا از اکثر جهات به سیستمی که در ایران ما داریم برتری داره. من هم نگفتم تو ایران همه اخلاقی هستند. خودم دیدم که از لحاظ رفتارهای جنسی و تعهد در غرب قید و بندها کمتره.کاری ندارم کی خوشش میاد کی بدش میاد حقیقت رو می گم. همیشه تو بحث های دوستانه چون از یک موضع خاص به طور مطلق دفاع نمی کنم و هم خوب و هم بد یک موضوع رو می گم این میشه که هر دو طرف ماجرا ازم شاکی می شن. اما برای من مهم نیست. من مشاهدات خودم رو می گم. الان، هم اون آدمی که خودش از این سیستم در ایران نون می خوره از من بدش میاد، هم اونی که غرب براش بهشت و مدینه ی فاضله ست چون از هر دو طرف عیبش رو گفتم.

من حرفهای شما رو در مورد بد بودن اوضاع شغل و کسب و کار در ایران صد در صد قبول دارم. دیدی که در این مورد هم اظهار نظر نکردم و حرفهای آقا سبحان رو تایید نکردم. فقط گفتم اگر می گه بی بندو باری هست در غرب بیراه نمی گه چون هست. این حرف هزار و یک چیز مثبت و انسانی در غرب رو زیر سئوال نمی بره. در غرب کلاهبرداری و دزدی و دروغ به مراتب کمتره از ایران و آدم های موذی و دو رو و پشت هم انداز خیلی کمترن. چقدر ما ماشالله آدم دزد و کلاهبردار داریم بین مردم خودمون خدا می دونه. یا کم فروشن، یا گرونفروشن یا تقلبی فروش. از طرفی در ایران ما روابط خانوادگی گرم تری داریم نسبت به غربیها، پدر و مادر و افراد سالمند جایگاهشون بالاتره. این هم دو مورد مثبت و نقاط قوت ما.
    می دونی یه حصلتی بین اکثر مردم دنیا کمه و اون هم انصافه. یعنی براشون سخته در یک پدیده هم خوبیهاش رو بگن هم بدیهاش رو. چون دلشون می خواد طبقه بندی سیاه و سفید کنند مسائل رو.

در ضمن زندگی رو هم نمی شه فقط با دید مثبت پیش برد. به شما حق می دم. اهل شعار هم نیستم. هر چقدر هم مثبت اندیش و مثبت بین باشی ولی وقتی همه جور تلاش کنی و به در بسته بخوری سرخورده می شی. در بدبخت بودن کشور ما همین بس که با داشتن بزرگترین ذخیره ی انرژی جهان و نیروی انسانی بالا و تحصیلکرده و وسعت زیاد و آب و هوای چهار فصل و صدتا نقطه ی قوت دیگه وضعمون اینه، رشد اقتصادی منفی، بالاترین میزان اعتیاد در جهان، بیشترین فرار مغزها و بیشترین مهاجرت به خارج بر اساس جمعیت در جهان. بیشترین سرانه ی اعدام در جهان و صدها آمار فلاکتبار دیگه. پس فکر نکن هر کی یه نکته ی منفی از اونور آب گفت حتماً از اون مدل آدمهاس که هممون می شناسیم.

- - - Updated - - -
    ویرایش توسط تهمتن : سه شنبه 13 اسفند 92 در ساعت 06:29

17. 2 کاربر از پست مفید تهمتن تشکرکرده اند .

1234567 (سه شنبه 13 اسفند 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 13 اسفند 92)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)