تنها ترین عاشق من کاری ندارم ک چ اتفاقاتی افتاده و شما چقدر شکسته شدین ( هر چند ک واقعا ناراحت شدم پست هاتون خوندم ) نمی گم می تونم خودمو جای شما بذارم ن . چون هیچ کس مثه شما نمی تونه توی این موقعیت باشه و بخواد درست تصمیم بگیره . ورزش و تفریحات سالم دیگه رو بهت توصیه نمی کنم . چون اینا همه تا وقتی شما اراده نداشته باشی یعنی هیچ یعنی الکی . من فقط می خوام بدونم تا کی ؟ تا کی شما باید از زندگی عادیتون ک حق هر ادمیه خودتونو محروم کنید . تا کی می خوای نقش ی عاشق تنها و بی کس رو بازی کنی . بسه . شما داری در حق خودت ظلم می کنی . بخدا می دونم سخته من یا هر کس دیگه ای ک برات پیام میذاریم حالا اگه عینه مشکل تو رو نداشته باشیم و لی هر کدوممون ب نوعی از ی جاهایی ضربه خوردیم . شکستیم . خرد شدیم . تنها شدیم . ولی باور کن این چیزا تا ی مدتی باید وجود داشته باشه . پدر و مادرت کار خیلی اشتباهی می کنن ک این همه مسئله رو کش میدن . اون پسرشون رو ک بدون اجازه رفته ازدواج کرده + تمام کارای اشتباهی ک کرده رو باید بذارن ی گوشه ای از زندگیشون و بشماها دلخوش کنن . شکست عشقی خوردی درست . پدر ومادرت وضعیت روحی مناسب ندارن اینم درست . ولی شما بعنوان ی جوون ک فرصت تجربه کردن خیلی از لحظات رو داری تا کی می خوای ادامه بدی ؟ تا کی ؟ تا کجا ؟ تا چ حد ؟ بسه ی جایی قطعش کن این زنجیر غم و غصه . کم خودتو آزار بده . بخودت بیا . یکم فکر کن برای زندگیت بجنگ . مگه ما چند سال زنده ایم ک بخوایم از چند سالش بگذریم ؟. اگه منتظر نشستی تا فرصتای خوب و شیرین یکی یکی پیداشون بشه سخت در اشتباهی . بخدا در اشتباهی . بخودت بیا . ب نظر من شما باید ی مدت از جو خونتون ک همش گریه وزاری و گله از خداست دور بشی تا بتونی خودتو آروم کنی . خالی کنی . ی ی هفته ای از کارت کنار بکش . برو پابوس آقا امام رضا . من جواب گرفتم .. برو خودتو سبک کن . خدا همه جا هست . درسته ولی بعضی اوقات امور دنیوی باعث میشه ک ادم سال تا سال یاد خدا نکنه . شما شایدم ب یاد خدا باشی ولی مطمئنا فقط گله و شکایت و ناراحتیه . دل بکن از خونه و ناراحتیا و گذشته و هر چیزی ک پابندت می کنه و آزارت میده . اراده داشته باش. بالاخره ک چی ؟ شما فردا می خوای همسر ی خانم بشی . پدر ی بچه بشی . مسئول ی زندگی بشی اما با کدوم روحیه ؟ با کدون انرژی ؟ خودتو رها کن از این فکرای پوچ

علاقه مندی ها (Bookmarks)