نوشته اصلی توسط
tanhai
[size=4]
]
1- نبود فکر طلاق و جدایی و حسرت خودرن
2- به موقع رسیدن همسرم سرکارو دانشگاه
3- داشتن روابط جنسی هر سه روز یکبار و انجام حرکاتی واقعا علاقه دارم گفتم ولی انجام نشده یا خجالت یا عدم اعتماد به نفس
4- انجام خرید بدون وسواس و دعوا و بحث
5- عصبی نشدن همسرم سر هر چیز بیخود و نداشتن دست بزن حرفهای بد و فحش بهم نزنه در هر دعوا به خانواده ام توهین نکنه( اعتیاد پدرمو و سادگی برادرمو بلند بلند نگه پیش خانواده اش( که الان یکم بهتر شده چون یکبار اقدام به جدایی کرده بودم
6- دعوت اقوام به منزل چه خانواده خودم چه اون بدون اینکه همسرم غر بزنه یا بگه حال ندارم وکاردارم میخوام فیلم ببینم از این حرفها نزنه
7- آزادی عمل داشته باشم توی خونه برداشتم ماشین ( که خودم خریدم برای کار همسرم الان کارش درست شده زیاد نیاز به ماشین نداره
8- قوت قلب دادن همسرم وقتی واقعا به جز خداو اون کسی ندارم یا سرکوفت زده یا غر یا اخم (مثل عمل چشمم که استرس داشتم که گفت لزومی نداشت چشمتو عمل کنی شکمتو آب میکردی بهتر بود)
9- وقتی از به منزل میرسیم همسرم کل خونه رو بازدید نکنه که بشه یک ساعت بعد اعصابش بهم بریزه شروع به غر بزنه
10-از نظر مالی منو تامین کنه که من نیاز نباشه حساب و کتاب کنم ..... یا در خرید برای خونه همش چیزی خودش فکر میکنه درسته نخره یکم هم به نیاز من توجه کنه ( به جای گوشت ومرغی که پدرش بهمون میده پفک و چیپسو تنقلات نخره)
علاقه مندی ها (Bookmarks)