سلام عزیزم
چه خوب خودت گفتی،البته به جز دور از جونت مردن... منظورم اینه واقعا آدم با تلاش و امید به حل مشکلات زنده هستنمیگم میخوام تلاشمو بزارم کنار چون اگر تلاش نکنم مردم.
میدونم کمبود محبت از دوران کودکی یعنی چی. درکت میکنم که چقدر سخته و به قول خودت نمیشه محبت رو گدایی کرد.
یوسف گمگشته جان تا وقتی یه دختر به دنبال محبت فردی از جنس مخالف باشه ،نمیتونه کسی رو جذب خودش کنه(یعنی همون شخص بیشتر تو رو توی دریافت محبت اذیت میکنه!)... میدونم تو اینطور نیستی. و محبت واقعی و درستش رو میخوای. این حق توئه. حق هر دختری هست،مخصوصا شما که لیاقت یه عشق پاک و محبت تمام ناشدنی داری.
ولی عزیز من سعی کن اول موفق بشی که به خودت محبت کنی. خودت رو دوست داشته باشی... اونوقت میتونی محبت دیگران هم.
جذب کنی
عزیزم، خواهش میکنم هیچوقت ناامید نشونمیدونم شاید قابل درک و مقایسه نباشه سختی هایی که هر کس کشیده در شرایط مختلف، ولی اینو میدونم هر کدوممون به نحوی روزای سخت داشتیم و داریم. ولی خداروشکر با توکل به خدا و تلاش بوده اگه بخشی از اونا حل شده...
پس تو هم مثل همیشه طوری عمل کن در آخر عمر(انشاله عمر باعزت و طولانی) ،وقتی به گذشته ت برمیگردی حداقل شرمنده خودت نشی،بگی من تلاشم رو کردم. و اگه اتفاقات دلخواه من نیفتاد خواست خدا توش نبوده... نه تلاش منتاپیک رو ادامه بده. انشاله روزای خوبی در انتظارت هست.توکلت رو از دست نده![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)