دوست عزیز متاسفانه دنیا رو از زاویه اشتباهی نگاه میکنین و تا از این دید ببینین هیچ مشکلی حل نمیشه.
چرا میگین ندونم کاری پدرشوهرتون شما رو به این روز انداخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشون برای خودش آدم موفقیه و فکر کنم از زندگیشم راضی باشه اینکه چه رفتاری با همسر شما داشته هم بخودش مربوطه و این حقو داره که تو کسبو کاری که خودش راه انداخته قانون خودشو داشته باشه.
شما دو تا جوون تحصیل کرده نشستین روی پاهاتون بجای اینکه وایسین و زندگیتونو بسازین و تنها کاری که میکنین پرو بال دادن به نفرت از پدر شوهرتونه؟؟؟؟؟ جالب بود که اصلا اشاره ای هم بخودتون و همسرتون نکردین.
هر زندگی بالا داره پایین داره. نقطه صفر شروع هم داره. شما از نظر من متاسفانه اما از نظر خودتون و خیلیهای دیگه خوشبختانه نقطه صفر نداشتین و با کمک خانواده همسر زندگیتونو از نقطه ای بالاتر از صفر شروع کردین(برگزاری مراسم و گذران این مدت از ازدواج)
حالا دیگه وقتشه استارت زندگیتونو بزنین. مرد باید مرد بشه تو زندگی و زن هم زن. اینا فقط یه کلمه نیست. این یه دنیاست پشتش. منرد بودن به داشتن تحصیلات هم نیست من مردای 7-8 ساله هم دیدم. و شیر زنای همین سنی.
ساختن این زندگی وظیفه خودت و همسرته. کلی پله جلوتونه که با همت و پشتیبانی همدیگه میتونین ازش بالا برین. فقط اول از همه تفکرتو عوض کن دوستم. چون اینو به فرزندانی که قراره بعدا تربیت کنی مدیونی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)