به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28
    Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط امیر۶۲ نمایش پست ها
    امین جان من از لحاظ مهارت گفتاری زیاد ماهر نیستم و قبل از ازدواجم هم با هیچکس ارتباط دوستی نداشتم و متاسفانه مثل پسرهای امروزی سر و زبون دار نیستم شاید مشکل منم همینه که خوب نمیتونم علاقه موجود رو ابراز کنم من بیشت تلاش میکردم عملا ثابت کنم که اونم با این رفتار آخری برباد رفت
    دوست گرامی من فقط شما رو کسی میبینم که بزرگترین مشکلش مهارت گفتاریه
    لازم نیست دونفری برید مشاوره
    خودت همین امروز تنها برو
    راهکاری که بهت میدن مطمئن باش در مورد طرف مقابل هم راهکار دارن

همه این لجبازیا (بقول خودت)
    اینکه داشتی به سمت خیانت تغییر مسیر میدادی
    و اینکه نمیتونید این مشکل رو رفع کنید

همش بخاطر همین عدم مهارت گفتاری دوطرفه هستش

اینو که حل کنی بخش زیادی از مشکلاتت حل میشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 01 اسفند 94 [ 19:17]
    سطح
    26
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    30

تشکرشده 60 در 32 پست

Array
    ممنونم۱۲۳۴۵۶ شما درست میفرمایید من دیشب براش نامه نوشتم و گفتم تو نامه هامون مشکلاتو مطرح کنیم تا دچار هیجان و بتبعش دعوا نشیم تا ظرفیت مذاکره تو ما بوجود بیاد و میخوام امروز برم بهش بدم بهمراه یه هدیه .بعضی از مشاورها بدتر آدم رو گمراه میکنن مشاور خوب از کجا پیدا کنم که براه اشتباهتری نرم

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    به نظر من سعی نکن خودتو توجیع کنی برای کارایی که کردی
    مثلا نباید اینطور بگی : من نمیتونستم با تو حرف بزنم یا تو لجبازی یا من به فلان دلیل میخواستم با اون دختر باشم یا من که اصلا رابطه جنسی نداشتم چرا ناراحتی و ...

به نظرم اولا باید بگی که اشتباهتو پذیرفتی و خودتم قبول داری که اشتباه بزرگی کردی
    ثانیا باید بگی من هر تصمیمی که تو بگیری رو قبول دارم
    ودر آخر باید بگی که چقدر دوستش داری و حاضری جونتو براش بدی و عشقت بهش چقدر عمیقه
    (هر چقدر کمتر در مورد اتفاقی که افتاده صحبت کنی و بیشتر درخصوص عشق و علاقه ات بهش حرف بزنی تاثیر بیشتری داره)
    توی حرفات نباید هیچ صحبتی از اشتباهات طرف مقابل باشه (فعلن) در وقت مناسب میتونید در این باره حرف بزنید ولی فعلا جاش نیست

تا میتونی از خوبیاش بگو

هر وقت که تونستی بهش بگو که خیلی دوستش داری و بغلش کن و دیگه حرفی نزن
    از نوازش کردن طرف مقابل دریغ نکن حتی اگه نمیذاره
    و سعی کن با حرفات هیچ وجه تحریکش نکنی

نگرانم نباش ایشال... که همه چیز بزودی درست میشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    30

تشکرشده 60 در 32 پست

Array
    دوست عزیز دقیقا اینکار رو کردم رفتم خونشون خودش نبود سرکار بود یه هدیه گرفتم و با نامه گذاشتم اونجا تا بخونه و آرامتر که شد میرم میبینمش میگم اون منو خیلی دوست داره و هنوزم شوکه هستش ولی دلم روشنه که حل میشه و این اتفاق افتاد تا فاصله ما بیشتر نشه آخه یجورایی بیخیال حرف زدن در این مورد شده بود و فکر میکردیم بنتیجه نمیرسیم پس دیگه صحبتی نمیکردیم می رفتیم سر کار غروب همدیگرو میدیدیم یکمحرف می زدیم شام خواب دوباره کار اما الان فکر کنم به هر دوتامون ثابت شده که برای بهبود زندگی و احساس خوشبختی باید یه کارایی بکنیم.البته این به معنای ایننیست که کارم رو توجیح کنم و بگم کار درستی بوده ولی خوب فولاد تو کوره فولاد میشه

5. کاربر روبرو از پست مفید امیر۶۲ تشکرکرده است .

1234567 (جمعه 02 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    اقا امیر مشکل شما اینه که مهارتهای گفتاری و رفتاریتونو باید تقویت کنید زبان خانمها با اقایون فرق داره باید زبون اونا رو یاد بگیری تا بتونی ارتباط درستی برقرار کنی کار کردن همسرت مشکل شما نیست سعی نکن اینو ازش بگیری اگه اینکارو بکنی بدتر بهش اسیب میزنی ولی اگه ایشون رو از لحاظ عاطفی ارضا کنی میبینی که خودش کارشو مدیریت میکنه و کارش نه تنها مانعی برای زندگیتون نیست بلکه کمک حالتون هم هست اگه نیازی به حقوق ایشون ندارید ایشون رو تامین کنید و بهشون بگید حقوقشو پس انداز کنه یه زن هیچ جایی برای خرج کردن پولش نداره جز خونه ای که مال هردوتونه . و اما در مورد مشکلی که براتون پیش اومده باید بدونید الان ایشون از نظر روحی و عاطفی اونقدر به هم ریخته که شما اصلا تصورشو هم نمی تونید بکنید کا رشما از نظر یه خانم حتما خیانته و خیلی طول میکشه تا ایشون شما رو ببخشه و خیلی باید تلاش کنید شاید سالها . شما دیوار اعتماد رو فرو ریختید . اینو باید قبول کنید اینو مقایسه نکنید با اسمس زدن یه فرد مزاحم . شاید ایشون فرد حسودی بوده که قصد فرو پاشی زندگی شمارو داشته و همسرتون مقصر نبوده ولی شما اگاهانه با زن دیگه ای ارتباط برقرار کردین . باید بدونید زنها به ارتباط عاطفی هم به اندازه ارتباط جنسی بها میدن شاید از نظر شما خیانت وقتی اتفاق می افته که ارتباط جنسی برقرار شده باشه . ولی مگه همه ارتباطهای جنسی اولش از یه ارتباط ساده عاطفی شروع نمیشه ؟

- - - Updated - - -

اقا امیر مشکل شما اینه که مهارتهای گفتاری و رفتاریتونو باید تقویت کنید زبان خانمها با اقایون فرق داره باید زبون اونا رو یاد بگیری تا بتونی ارتباط درستی برقرار کنی کار کردن همسرت مشکل شما نیست سعی نکن اینو ازش بگیری اگه اینکارو بکنی بدتر بهش اسیب میزنی ولی اگه ایشون رو از لحاظ عاطفی ارضا کنی میبینی که خودش کارشو مدیریت میکنه و کارش نه تنها مانعی برای زندگیتون نیست بلکه کمک حالتون هم هست اگه نیازی به حقوق ایشون ندارید ایشون رو تامین کنید و بهشون بگید حقوقشو پس انداز کنه یه زن هیچ جایی برای خرج کردن پولش نداره جز خونه ای که مال هردوتونه . و اما در مورد مشکلی که براتون پیش اومده باید بدونید الان ایشون از نظر روحی و عاطفی اونقدر به هم ریخته که شما اصلا تصورشو هم نمی تونید بکنید کا رشما از نظر یه خانم حتما خیانته و خیلی طول میکشه تا ایشون شما رو ببخشه و خیلی باید تلاش کنید شاید سالها . شما دیوار اعتماد رو فرو ریختید . اینو باید قبول کنید اینو مقایسه نکنید با اسمس زدن یه فرد مزاحم . شاید ایشون فرد حسودی بوده که قصد فرو پاشی زندگی شمارو داشته و همسرتون مقصر نبوده ولی شما اگاهانه با زن دیگه ای ارتباط برقرار کردین . باید بدونید زنها به ارتباط عاطفی هم به اندازه ارتباط جنسی بها میدن شاید از نظر شما خیانت وقتی اتفاق می افته که ارتباط جنسی برقرار شده باشه . ولی مگه همه ارتباطهای جنسی اولش از یه ارتباط ساده عاطفی شروع نمیشه ؟

7. 2 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 03 اسفند 92), asemaneabi222 (جمعه 02 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    30

تشکرشده 60 در 32 پست

Array
    فرمایش شما متین هستش ولی توی محیط کارش چندتا خانم مطلقه هستند و من فکر میکنم تجارب منفی اونها رو خانمم تاثیر گذار بوده و خیلی رفتارها از ضمیر ناخودآگاهش _ بون اینکه خودش بخواد _ فرمان میگیره که بطور ناخودآگاه از تعاریفی که دوستانشون از شوهر داشتن واسه ایشون جا افتاده. البته حتما من در صحبت کردن ایرادهایی دارم ولی اونطور نیست که حداقلها رو ندونم و مثل ادمای کوچه بازاری با خانمم صحبت کنم من همیشه با احترام برخورد کردم باهاش و جلوی دیگران هم با احترامی نکردم و هواشو داشتم. یه صحبت دیگه هم هست هر وقت گفتم بچه دار شیم سنمون داره میره بالا میگه هی میگی توله بیاریم که چی؟ نمیدونم چرا خانم من اینطور فکر میکنه بنظرم بچه رو سدی در برابر پیشرفت کار و... میدونه

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 خرداد 97 [ 10:51]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 48.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    122

تشکرشده 156 در 48 پست

Array
    سلام
    من راه حلی رو بهت پیشنهاد می کنم که شوهرم در قبال زود از کوره در رفتن های من انجام داد و واقعا به نتیجه رسید:
    وقتی می بینی که داره صداش بلند میشه و لجبازی می کنه شما بحث و تموم کن و بگو تا وقتی آروم نشدی باهات صحبت نمی کنم و واقعا هم صحبت نکن.سکوت کن
    باور کن اینطور مواقع سکوت شوهرم طوری من و آزار می ده که حاضرم کلی داد و بیداد سرم بکنه اما سکوت نکنه.
    اوایل ممکنه صداشو بلندتر کنه و حرفایی بزنه که عصبانیت بکنه و کار رو به دعوا بکشونه. اما تمام تلاشتو بکن تا خونسردیتو حفظ کنی
    مطمئن باش بعد از یک مدت در قبال این رفتارت چاره ای نمی بینه جز اینکه خودشو کنترل کنه و با آرامش و بدون لجبازی رفتار کنه
    من واقعا خودم تغییر رفتارم و بعد از چند سال حس می کنم. البته همسرم هم بارها بهم گفته

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    30

تشکرشده 60 در 32 پست

Array
    واقعا ممنونم شیده خانم حتما امتحان میکنم اگه بشه امشب غم فراق بپایان میرسد. آره علاوه بر نامه نویسی اگه دفعه بعد داد وبیداد راه بندازه سکوت مطلق میکنم اما فکر کنم با نوشتن مشکلات بر روی کاغذ دیگه کارمون به دعوا نکشه

11. کاربر روبرو از پست مفید امیر۶۲ تشکرکرده است .

S.H.I.D.E.H (شنبه 03 اسفند 92)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)