دختر آسمون تو داری راهی رو میروی که منم رفتم.
همه این چیزهایی که داری میگویی درست. منم میدانم چی میگی چون تجربه کردم دقیقا مثل خودت همین دوماه اخیر هم گرفتار بودم.
منم دیدم این پسر روی من حساسیت داره منم روی او داشتم. به من تعصب داشت و هر روز با صمیمیتر شدن این تعهدامون بیشتر میشد.و تعصباتمون. ولی آخرش میدانی چه بهم گفت؟ گفت دوستم باش! من دوست میخواهم فعلا.
یکی از اعضا حرف خوبی بهم زد ،گفت پسرها حتی برای دوست گرفتن هم واسه خودشان فیلترهایی دارند. اینطور نیست که بگوییم فقط برای ازدواج به دنبال دخترهایی با ویژگی ها فلان و فلان میگردن. برای دوستی هم همینطور هست.
این واقعا درست هست. از ظاهر گرفته تا بعضی خصوصیات اخلاقی دیگر را برای گرفتن دوست دختر هم رعایت میکنند!
چون من هم میگفتم او که میتواند برود سراغ دخترانی که هر کاری یعنی هر کاری... ازشان بخواهد برایش انجام میدهند چرا آمده سراغ من؟وقتش را برای من میگذارد؟
تاپیک مرا بخوان.
تازه شرایط ما بهتربود. همشهری بودیم و هم را میدیدیم. و هیچ درخواست نابجایی هم از من نداشت.فقط ظاهرا میخواست نیازهای عاطفیش رو رفع کنم. در عین حال نیازهای عاطفی خودم هم رفع میشد! ولی من نپذیرفتم. چون میخواهم نیازهای عاطفی کسی را رفع کنم که ارزشش را داشته باشد.
ما هم حرفای عادی میزدیم ولی کم کم داشت میشد صمیمی تر.مطمئن داشت این مراحل واسه همه یکسان هست
تازه من هم مثل شما می دیدم این پسر ظاهرا من را زیر نظر گرفته برای ازدواج.حرفایش اینطور نشان میداد. ولی فهمیدم برای دوستی میخواست. چون اگر غیر از این بود و مرا نپسندیده بود برای ازدواج(که هدفش مثلا از اول این باشد)، میتوانست بعدش مرا رها کند و درگیر خودش نکند. ولی باز هم اصرار داشت برای ادامه دوستیمان. پس هدفش از اول احتمالا همین بوده .
اینکه سرانجام رابطه شما به ازدواج برسد احتمالش 0 نیست. ولی اگر بخواهیم خیلی خوش بینانه هم نگاه کنیم و بگوییم یک صدم هست،حالا به نظرت می ارزد که به خاطر 1 درصد من و تو وقت و انرژی و عواطف و غرور و پاکدامنی خودمان رو صرف کنیم؟
چرافرصت های دنیای واقعی را از دست بدهیم با این کار؟
دختر آسمون تاپیک بنده را بخوان.

علاقه مندی ها (Bookmarks)