درود جناب تهمتن
شرمنده بانو میشل عزیز که مجبورم اینجا جواب بدم ببخشید
اولا این آیدی منه توی یاهو حدودا مال 7 سال قبل شایدم بیشتره خوب همینجوری هم انتخابش کردم و چون بنده فارس هستم معنای این آیدی رو نمیدونم.و از شما عذر میخوام که هفت سال قبل این آیدی رو انتخاب کردم ببخشیددقعه بعدی خواستم بسازم میام از شما اجازه میگیرم
در موردی که مطرح کردم شما مثل اینکه یکم زود قضاوت میکنی یکم سنت بره بالاتر متوجه میشی اول شخصیت طرف مقابل رو در نظر بگیر بعد در موردش قضاوت کن اینجا مسئله بانو میشل هستن که تقریبا روی اشون نه تنها من بلکه بقیه اعضا هم شناخت دارن.مسئله الان ایشون هستن نه بقیه دخترا خوب اینو کامل درک کن
در کل بازم میگم اگه فکر میکنین بانو میشل پسر خوبیه همونجوری که مدیر همدردی هم گفتن بنظرم اجازه بدین شانسش رو امتحان کنه البته اگه فکر میکنی میتونه شما رو به این ازدواج راضی کنه.
اگرم اجازه دادین بیاد و بازم دیدین راضی نمیشین بالا هم نوشتم بازم میگم توی فاز احساسی نرین و اینکه غرور مردونه داره و از اینچیزا دلتون بسوزه الکی کشش بدین نه از این خبرا نیست اسمشم روشه خواستگاری خودتونم قبل ایشون کلی خواستگار داشتین اولش خوب نشون دادن بعدش متوجه شدین نه فرد مورد نظر شما با معیارهای اصلیتون نمیخونه واسه ایشون همین فتار رو کنین.
اگرم پسر خوبیه که خیلی حساس نشو .بنظرم هرچی تجربتون توی تالار همدردی بیشتر شده حسلس تر و نکته سنج تر شدین این یکم تاثیر منفی میزاره توی انتخابتون(البته نظر شخصی منه) از یه سری نکاتی که نمیپسندی ولی تاثیر زیادی توی زندگی مشترک نداره یکم زیرسیبیلی ردش کن البت اگه تاثیری نداره
جناب تهمتن اولا داغ نکن.دوما بحث رو کشش ندیم بهتره چون تایپیک شلوغ میشه.سوما هرکسی توی زندگیش مسری رو میره که توی این مسیر تجربیات خاص خودش رو بدست میاره که شاید واسه دیگران اینجوری نباشه.بشخصه به این نتیجه رسیدیم که مسئله خواستگاری انتخاب شوووهر خیلی خیلی مهمتر از اونیه که دخترا فکر میکنن چون خودم 4 تا آبجی دارم و همشونم ازدواج کردن.پس حواستون رو خیلی خوب جمع کنین و کاملا عقلانی تصمیم بگیرین زندگی بخدا شوخی بردار نیست منی که مینویسم آبجی هام نه بخوام تعریف کنم نه خداوکیلی مادر خدابیامرزم واسه تربیتشون کم نزاشت هم مذهبی هم بااخلاق هم قانع هم صبور و ... 90% خصوصیاتی که یه مرد واسه انتخاب همسر مد نظرش هستش رو دارن.اصلا هم اهل زیر آب زنی و غیبت و از این کارای خاله زنکی نیستن.واسه همین دارم میگم به بانو میشل که حواسش رو جمع کنه کامل نه تنها ایشون بلکه به بقیه خانوم های تالارم همین رو میگم. گرچه خداروشکر دومادای خوبی نصیبمون شده.ولی روی هم رفته عقلانی تصمیم بگیرین تضمین خوشبختی توی زندگی مشترک بیشتره.
حالا اینارو ولش نظر خودتون در موردش چیه مثبته منفیه ملاک هاتون رو داره نداره چجوریه قضیش؟

دقعه بعدی خواستم بسازم میام از شما اجازه میگیرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)