تا اونجایی که من می دونم معیار خانواده سر شناس و پولدار، تحصیلات بالا ( که خانوادتون از اونها به عنوان موردهای بهتر نام بردند) گاهی اوقات در دسر ساز نیز هست. این معیارها بیشتر معیارهایی برای دکور زندگی است که دیگران دهنشان باز بماند و البته گاهی هم حسادت کنند اما برای داخل زندگی زناشویی آرامش خاصی را به ارمغان نمی اورند. در این مورد توجهتون رو به نقل قولی از مدیر همدردی که مشاور خانواده هستند جلب می کنم :

نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
با سلام
ل
توصیه می کنم مقالات ما را در مورد انتخاب همسر از
لینک مقالات گلچین در بالای صفحه مطالعه کنید.
........
متوجه باشید تحصیلات بالا، درآمد بالا ، زیبایی زیاد هنگام همسر گزینی خانمها می تواند به عنوان یک آفت فرایند شناخت و ازدواج را تحریف کند.
یا خود خانمها اشتباها به خاطر این امتیازات موارد خوب را از دست می دهند.
یا آقایون به اشتباه فکر می کنند اینها امتیاز هست و خانمی که شرایط مناسب را ندارد انتخاب می کنند.
این موارد تحصیلات بالا ، در آمد بالا و قشنگی زیاد خانمها امتیاز قابل توجهی در زندگی زوجین محسوب نمی شود و اگر خانمی ظرفیت این نعمات را داشته باشد و درست از آنها بهره گیری کند، آنگاه تازه مانند دختران دیگری خواهد بود که فاقد این ویژگی ها(تحصیلات بالا، ثروت بالا، زیبایی زیاد) هستند خواهد شد!!!!! (این پاراگراف از ناب ترین آموزشهای پیش از ازدواج و پس از ازدواج هست که خودش به تنهایی می تواند دستمایه ایجاد یک سایت در این حوزه و بسط دادن آن شود. چرا که یکی از آسیب های امروزی خانواده ها محسوب می شود.)
اما برای اینکه بدونید این امتیازها که دادید تا چه حد تحت تاثیر احساساتتان بوده و تا چه حد واقعی به نظرم خوب است شما و دختر خانم به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه کنید تا مطمئن شوید که هماهنگی لازم را دارید یا نه. البته شاید مشاور بتواند به شما راهکارهایی هم برای رضایت پدرتان بدهد.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
ویرایش توسط deljoo_deltang : جمعه 25 بهمن 92 در ساعت 22:39
علاقه مندی ها (Bookmarks)