نقل قول نوشته اصلی توسط HaD نمایش پست ها
به نظر من سخت گیری ربطی به پختگی نداره. دلیلش حرص و طمع بیشتر و عدم اعتماده. این اتفاق هم که افتاده شاید قسمت شما بوده باشه. من اینارو 4 سال قبل شما تجربه کردم درکتون میکنم!
امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه
شايد دليل عدم اعتماد باشه اما حرص و طمع ندارم
منم كه به قسمت فكر ميكنم از بهم زدن و جدا شدن پشيمون ميشم
دوست دارم بيشتر درباره جزئيات رابطه 4سال پيش شما بدونم و درباره چگونه به اينجا رسيدنش
البته اگر ممكنه
ممنون اميدوارم شما هم به آرزواتون برسين

- - - Updated - - -

به نظر من سخت گیری ربطی به پختگی نداره. دلیلش حرص و طمع بیشتر و عدم اعتماده. این اتفاق هم که افتاده شاید قسمت شما بوده باشه. من اینارو 4 سال قبل شما تجربه کردم درکتون میکنم!
شايد دليل عدم اعتماد باشه اما حرص و طمع نيست ، عدم اعتماد هم بدليل تجربه آدمها از محيطه كه با چشم باز ميبينننميشه به هيچ انسانى اعتماد كرد
.منم كه به قسمت فكر ميكنم از بهم زدن و جدا شدن پشيمون ميشم
دوست دارم بيشتر درباره جزئيات رابطه 4سال پيش شما بدونم و درباره چگونه به اينجا رسيدنش
البته اگر ممكنه

- - - Updated - - -

شايد دليل عدم اعتماد باشه اما حرص و طمع نيست ، عدم اعتماد هم بدليل تجربه آدمها از محيطه كه با چشم باز ميبينن نميشه به هيچ انسانى اعتماد كرد
.منم كه به قسمت فكر ميكنم از بهم زدن و جدا شدن پشيمون ميشم
البته اگر ممكنه