از توجهتون خیلی ممنونم
واقعیتش من اصلا به خرفای اونا توجهی ندارم یعنی هر موقع هم حرفی بزنم بیشتر سعیم اینه که حتا بهشون نگاه نکنم تا منو مخاطب قرار بدن یا سعی میکنم نشنوم چه رسد حرفی بزنم ، درسته همه جا اینطوریه اماخب واقعا فکرمیکنم من برا کار بیرون ساخته نشدم چون هیچکس حد خودشو رعایت نمیکنه و محیط کار شده محل سرگرمی های بیخود و بیجا. و اینطور چیزا برام آزار دهندست . خیلی سعی کردم تا الان که 9 ماهه اینجام تحمل کنم اما رفته رفته بدتر میشه و چون با گذشت زمان صمیمیتشون گل میکنه بدتر میشن
- - - Updated - - -
با سلام
درسته حق با شماست باید خیلی فکر کنم در موردش . اما کو کاری که بتونم ازش لذت ببرم
- - - Updated - - -
با سلام
از حسن توجه شما سپاسگزارم و ممنونم از لطفتون
بله در اینکه رفتار این اشخاص در من تاثیر نذاره خیلی کوشا هستم و از این موضوع خیلی خوشحالم و از خدا همیشه میخام منو در این مورد یاری کنه . ازتون ممنونم .
در مورد استعفا سعی میکنم 1ماه و نیم دیگر هم اینجارو تحمل کنم ، یعنی تا عید میمونم و اگه حتا یه کار خوب دیگه هم پیدا نکردم نمیخام دیگه اینجا باشم .
- - - Updated - - -
[QUOTE=mahtaaab;316185]سلام عزیزم.
من درکت میکنم و دیدم چنین محیط هایی، به نظر من که شما زیاده از حد حساس نیستی و حساسیت شما منطقی هست و رفتارهای اوناس که اشتباهه.
اما چون احتمالا محیط کوچیکه و افراد کم این قضایا پررنگ میشه و بیشتر آزارتون میده و به نظر من محیط کار هرکسی روی شخصیت اون طرف تاثیر میذاره.
شما اول یه سری ویژگی ها رو در خودت تقویت کن مثل اعتماد به نفس و اینکه رفتار و گفتار بقیه روی شما تاثیر نذاره .
دوم اینکه در همین حین که مشغول کاری امیدت رو از دست نده و دنبال کار باش . از دوست و آشناهایی که داری کمک بگیر و ایمان داشته باش که میتونی یه کار بهتر پیدا کنی و همین طور هم خواهد شد انشاالله.
و در آخر اینکه چون تمامی افارد اونجا مثه هم هستن و شما مجردی و اگر مورد ازدواج پیش بیاد و برای تحقیق مراجعه کنند چنین محیطی مناسب نیست. پس تا جایی که میتونی و امکانش هست سعی در تغییر داشته باش، البته یه تغییر مثبت، حتما میتونی، قوی باش، موفق باشی[/QUOTE
سلام مهتاب عزیزم
اوایل فکر میکردم زیادی حساس شدم و واقعا اینطور چیزا عادیه اماعادی بودن دیگه تا چه حد !!! درسته که من به نظر خانوادم یه کم حساسم اما خب این حساس بودنم به نظر خودمم در اینجا به جاست .متاسفانه اعتماد به نفسم خیلی پایینه و باید روش کار کنم . یه چیز بگم توروخدا نخندید بهم ، با اینحال که تحصیل کرده هستم و لیسانس و با توجه به رشتم میتونم مسئول کیفی کارخونه باشم اما اصلا به اینکار علاقه ای ندارم و اگه ازدواج کنم دوس دارم خانه دار باشم و الان فقط بخاطر اینکه تو خونه تنهانباشم و حوصلم سر نره ( چون فرزند آخر خانواده هستم و همه ازدواج کردن رفتن ) میام سر کار .
در مورد ازدواج هم خب آره خق با شماست اما خب در این مورد نگرانی ای ندارم چون از خودم خیلی مطمئنم که اشتباهی نکردم .
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
در اینکه تو ایران همه ادارات و شرکت ها مثل هم هستن درش شکی نیست اما به نظر من بهتره کمی افراد در محلیکه اسمشو گذاشتن محل کار تو ظاهر بعضی چیزارو رعایت کنن انسان باید کمی خویشتن دار باشه .چیزی که متاسفانه الان تو محیط های کاری خیلی کم پیداست . از همدردیتون ممنونم و از اینکه وقت گذاشتید تاپیکمو خوندید سپاسکزارم
- - - Updated - - -
از دوستانی که وقت گذاشتن تاپیکمو خوندن بی نهایت سپاس گزارم .![]()

[/QUOTE

علاقه مندی ها (Bookmarks)