به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 تیر 93 [ 13:46]
    سطح
    10
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 41 در 19 پست

حالت من
    Zodranj
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamr نمایش پست ها
    دختر خوب محیط کاری از اسمش معلومه محیط کاری. یعنی فقط کار و کار و کار. شما مجبور نیستی به رفتارها و حرفای همکارای دیگه اتون

توجه کنی که حالا اعصابت هم خورد بشه. همه جا همینطوریه البته فقط دزش فرق میکنه. یه جا بیشتر و یه جا کمتر. تو باید یاد بگیری که

حدو و حدودتو با همکارات فقط در حد کار نگه داری و بیشتر از این صمیمی نشی. اگر هم پیش تو حرفایی که خوشت نمیاد گفته میشه میتونی

خیلی باجرات بگی فلانی من از این حرفا دوست ندارم در محیط کاری گفته بشه. حتی خود ادارات دولتی هم از اینجور آدما هست چه برسه

به جاهای خصوصی. پس قدر کارتو بدون و روی چیزای الکی از دستش نده. کار و محیط بیرون خیلی خوبه البته اگه با دید مثبت بهش نگاه کنی.

از توجهتون خیلی ممنونم
    واقعیتش من اصلا به خرفای اونا توجهی ندارم یعنی هر موقع هم حرفی بزنم بیشتر سعیم اینه که حتا بهشون نگاه نکنم تا منو مخاطب قرار بدن یا سعی میکنم نشنوم چه رسد حرفی بزنم ، درسته همه جا اینطوریه اماخب واقعا فکرمیکنم من برا کار بیرون ساخته نشدم چون هیچکس حد خودشو رعایت نمیکنه و محیط کار شده محل سرگرمی های بیخود و بیجا. و اینطور چیزا برام آزار دهندست . خیلی سعی کردم تا الان که 9 ماهه اینجام تحمل کنم اما رفته رفته بدتر میشه و چون با گذشت زمان صمیمیتشون گل میکنه بدتر میشن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
    سلام، چون گفتی از کار کردن خوشت نمی یاد شاید داری بهونه گیری میکنی.

توی هر محیط کاری این چیزهایی که شما گفتی تقریبا هست ولی تا زمانیکه کاری به کار تو نداشته باشن و اذیتت نکنند نباید مشکلی باشه.

ولی اگه واقعا بهونه گیری نیست و این چیزها اذیتت میکنه حتی اگه کاری به کار تو نداشته باشند، شاید شما برای کار گروهی ساخته نشدی باید دنبال یک کار انفرادی باشی که مثلا خودت از خونه انجام بدی.

به نظرمن چیزی که مهم اینه که اول با خودت روراست باشی و دوم اینکه کاری رو انجام بدی که تا حد امکان ازش لذت ببری و اگه کاری هست که فشار زیادی چه روحی چه جسمی بهت وارد میکنه باید سعی کنی هر چه زودتر عوضش کنی.

در مورد جزئیات و اینکه حالا در شرایط فعلی دقیقا چه کاری میتونی انجام بدی یا اینکه اصلن کار نکنی یا محل کارت رو عوض کنی یا .... اینها رو فکر نکنم کسی بجز خودت بتونه بهت کمکی بکنه.
    با سلام
    درسته حق با شماست باید خیلی فکر کنم در موردش . اما کو کاری که بتونم ازش لذت ببرم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrear نمایش پست ها
    با سلام وارزوی توفیق!!!
    دوست عزیز !مطالبتون خوندم یه خورده متاثر شدم ولی باورکن بیش ازحدهم خوشحال شدم!!!
    دلیل متاثر بودنم ازاینکه تو محیط کاری تون همچین ادم های مضخرفی موجب ناراحتی شماشده اند!واونهم شمابااستعفا میتونین ازاونها یه عمردور بشین!!
    اما خوشحالم باز خوشحالم!!ازاینکه یه درک فوق العاده زیبا وبا متانت را دریه خانم احساس کردم.باورکن اگه خواهرم بودی حتما یه کادو دلنشین بت می دادم ویک مرحبا را براتون کادوی تشویق بروجود اخلاق نیک درسیرت وجودتان .بشما هدیه می کنم.مرحبا!!!
    وقتی که یه خانم اینقدر درک وفهم داشته باشد که دریک جو الوده احساس گناه کند باید تشویقش کرد.ازبسا خیلی خانم ها هستند که خودشون الودگر محیطند .ولی این کجا وان کجا!!!تفاوتها قابل ملموس هست.وقتی غیرت دروجود یه خانم چنان جنبش داشته باشد باید او را ستود.خانم محترم خوشحال شدم از حسی که برای این مسائل درفطرت شما نمایان شده این حس .حس پاکی وغیرت و وجدان سالاری هست بپا که این حس عظیم ت اندکی اغشته به بی بندباری نگردد که چون بی بندباری از الفباش گرفته تا تئوریش .یک ذره ش مث اسید کل شخصیت ووجدان ادمو ازکارمیندازه!!!بخدا توکل کن که انشالله یه کارخوب گیرت بیاد دریغ که خدا خودش هم از یافتن محفل پاک کاری تو ایران عاجزمونده!!!
    اخه مرد هم اینقد بی حیا میشه؟اینقد شرم نمیکنه؟خیلی متاسفم برین که مردهای جامعه ما مریض تو عنصر شده اند یکی دسته پول یک دسته شهوت کثیف!!
    براتون امشب دعا خواهم کرد که ازاین محفل دور ودریک شغل مقدس مشغول بشی.
    موفق باشید خواهر گلم.

با سلام
    از حسن توجه شما سپاسگزارم و ممنونم از لطفتون
    بله در اینکه رفتار این اشخاص در من تاثیر نذاره خیلی کوشا هستم و از این موضوع خیلی خوشحالم و از خدا همیشه میخام منو در این مورد یاری کنه . ازتون ممنونم .
    در مورد استعفا سعی میکنم 1ماه و نیم دیگر هم اینجارو تحمل کنم ، یعنی تا عید میمونم و اگه حتا یه کار خوب دیگه هم پیدا نکردم نمیخام دیگه اینجا باشم .

- - - Updated - - -

[QUOTE=mahtaaab;316185]سلام عزیزم.
    من درکت میکنم و دیدم چنین محیط هایی، به نظر من که شما زیاده از حد حساس نیستی و حساسیت شما منطقی هست و رفتارهای اوناس که اشتباهه.
    اما چون احتمالا محیط کوچیکه و افراد کم این قضایا پررنگ میشه و بیشتر آزارتون میده و به نظر من محیط کار هرکسی روی شخصیت اون طرف تاثیر میذاره.
    شما اول یه سری ویژگی ها رو در خودت تقویت کن مثل اعتماد به نفس و اینکه رفتار و گفتار بقیه روی شما تاثیر نذاره .
    دوم اینکه در همین حین که مشغول کاری امیدت رو از دست نده و دنبال کار باش . از دوست و آشناهایی که داری کمک بگیر و ایمان داشته باش که میتونی یه کار بهتر پیدا کنی و همین طور هم خواهد شد انشاالله.
    و در آخر اینکه چون تمامی افارد اونجا مثه هم هستن و شما مجردی و اگر مورد ازدواج پیش بیاد و برای تحقیق مراجعه کنند چنین محیطی مناسب نیست. پس تا جایی که میتونی و امکانش هست سعی در تغییر داشته باش، البته یه تغییر مثبت، حتما میتونی، قوی باش، موفق باشی [/QUOTE
    سلام مهتاب عزیزم
    اوایل فکر میکردم زیادی حساس شدم و واقعا اینطور چیزا عادیه اماعادی بودن دیگه تا چه حد !!! درسته که من به نظر خانوادم یه کم حساسم اما خب این حساس بودنم به نظر خودمم در اینجا به جاست .متاسفانه اعتماد به نفسم خیلی پایینه و باید روش کار کنم . یه چیز بگم توروخدا نخندید بهم ، با اینحال که تحصیل کرده هستم و لیسانس و با توجه به رشتم میتونم مسئول کیفی کارخونه باشم اما اصلا به اینکار علاقه ای ندارم و اگه ازدواج کنم دوس دارم خانه دار باشم و الان فقط بخاطر اینکه تو خونه تنهانباشم و حوصلم سر نره ( چون فرزند آخر خانواده هستم و همه ازدواج کردن رفتن ) میام سر کار .
    در مورد ازدواج هم خب آره خق با شماست اما خب در این مورد نگرانی ای ندارم چون از خودم خیلی مطمئنم که اشتباهی نکردم .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط بابک 1369 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    پاسخ سوال تون اینه که شما خیلی بیش از حد حساس هستید.
    همه جای محیط های کاری در کشور ما همین طور هست. دولتی و خصوصی هم نداره.
    من خودم کارآموزی دانشگاهمو توی شرکت مخابرات استان تهران که در خیابان کردستان هست می رفتم. به هر حال یکی از مهمترین ادارات و مراکز تهران محسوب میشد. دقیقا همین طوری بود که شما از محل کار خودتون تعریف کردید. همه وقتی صبح ساعت 8 میان دستشون نون بربری و پنیر و خامه ست و تا ساعت 9 هم صبحانه می خورن، بعدم همه راجب زن و زندگی و بچه هاشون با هم حرف می زنن و شاید یه 2 ساعت کار مفید در روز انجام بدن. زیر آب زنی هم که جز جدا نشدنی محافل کاری کشور ما هست
    اگر قرار بود توی کشور ما در محال کار همه دقت و تلاش شون به کار جمع باشه که ما هم میشیدیم مثل آلمان و ژاپن. برای چی ما با این همه منابع و نفت و ثروتها هنوز یه کشور مشکل دار هستیم؟
    بازم برای اینکه مطمئن بشید و تصمیم نهایی تون رو بگیرد سعی کنید از دوستان و آشناهاتون که در ادارات مشغول هستند سوال کنید که جو محل کار اونا چطوره. جز در موارد استثنائی همگی مثل محل کار خودتون هستند
    سلام دوست عزیز
    در اینکه تو ایران همه ادارات و شرکت ها مثل هم هستن درش شکی نیست اما به نظر من بهتره کمی افراد در محلیکه اسمشو گذاشتن محل کار تو ظاهر بعضی چیزارو رعایت کنن انسان باید کمی خویشتن دار باشه .چیزی که متاسفانه الان تو محیط های کاری خیلی کم پیداست . از همدردیتون ممنونم و از اینکه وقت گذاشتید تاپیکمو خوندید سپاسکزارم

- - - Updated - - -

از دوستانی که وقت گذاشتن تاپیکمو خوندن بی نهایت سپاس گزارم .

2. 3 کاربر از پست مفید آوای باران تشکرکرده اند .

bkaf38 (پنجشنبه 17 بهمن 92), kamr (پنجشنبه 17 بهمن 92), mahtaaab (پنجشنبه 17 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)