درود بانو
اولا این گل تقدیم به شما بخاطر حس قدردانی که دارین نسبت به بچه های تالار
یه انتقاد میکنم ناراحت نشین لطفا
اینو بخون:
ولی خب اگه یه دختری تو این دنیا بخواد انسانی زندگی کنه و عشق و محبت و تو زندگیش اولویت قرار بده و هیچ وقت فرد آیندشو بر اساس پول و سواد و خانواده انتخاب نکنه و فقط عشق مد نظرش باشه باید چیکا کنه. منتظر باشه افراد هی بیان و برن تا ببینه کدوم مطابق خواسته هاشه؟ خب اگه این میون کسی و پیدا کرد که مورد علاقشه باید سکوت کنه و بزاره این دنیای نامرد احساسه اونو سرکوب کنه.
ببخشید ماها خیلی رک و راست میگیم شما هم خداوکیلی فرقی نداری مثل خانواده هم میمونیم توی همدردی بهتون چیزی میگم از روی دوست داشتن و با ارزش بودنتونه اگرم بچه ها و بخصوص خودم یکم تند مینویسیم دیگه ببخشید
بزار جواب سوالت رو خیلی راحت بهت بدم نه تنها این سوال بلکه در مورد اقتصاد و فرهنگ و اجتماعی و محیط زیستی و اخلاقی و بقیه کاستی های کشور و مردممون.
این جمله رو یه استادی گفته که خدا خیرش بده :
هرووقت صبح از خواب بیدار شدی اولین چیزی که بخودت میگی این باشه که اینجا ایرانه!!!
همین بادت باشه این افکارت رو منم داشتم چوبشو خوردم بدجورم خوردم 2سال عمرم رفت احساسم رفت انرژی که هدر رفت تلاشمو کردم ولی نشد ولی چون پسر بودم و منطقی تصمیم گرفتم واسم مشکل خاصی بوجود نیومد الان هم یه ازدواج سنتی کردم فوق العاده هم راضی و خوشبختم هزار مرتبه هم خداروشکر میکنم که اون اشتباه رو نکردم.
دوس داری میتونی تجربه کنی شاید شما شانس بیاری مثل من نباشی ولی امکانش خیلی خیلی کمه خیلی کم
خواهشا در برابر ازدواج سنتی لطف کن جبهه نگیر من خودم حداقل 3جلسه 45 دقیقه ای با خانومم حرف زدیم جیک و پیکم رو کشید بیرون خوبی شما دخترا اینه واسه خودتون روانشناسی هستین از بس براتون خواستگار میاد و میره متوجه میشین اینجوری مسیر رو که طی میکنین درست و عقلانیه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)