سلام
خیلی جالبه ک معمولا تا یکی مشکلش رو مطرح میکنه به جای اینکه راهنمایی کنیم و حق انتخاب و تصمیم گیری رو بذاریم به عهده خود طرف اولین کارمون قضاوت و انتخاب راهه...
دوست گلم اول از همه بگو چند سالتونه چون ی سری رفتارا مثل وابستگی به این شکل توی ی سنی طبیعیه و من فکر میکنم تا حدودی کم یا زیاد برای همه پیش اومده باشه تا حالا...
ولی پیشنهادی ک برات دارم اینه ک اول درباره اون آدم و خودت از نظر شخصیتی و اخلاقی خوب فکر کن و برای علاقت یا حتی وابستگیت چندتا دلیل منطقی پیدا کن ( این کمکت میکنه یکم از احساست فاصله بگیری و آروم شی و در نتیجه منطق کمکت کنه راه درست تری رو انتخاب کنی)...
همیشه گفتن باید از پسرا ی جاهایی فاصله گرفت... اینو قطعا زیاد شنیدی.... بذار یکم زمان بگذره و سعی کن علاقه و هیجانت رو کنترل کنی و عجولانه عمل نکنی...
من نمیگم این رابطه ادامه دادنش درسته یا نه ولی این رو بدون اگه پسری به هر دلیلی بخواد بمونه خودش ی راهی پیدا میکنه پس عجله نکن و سعی کن آروم و با فکر رفتار کنی... زیادی درگیر ی رابطه شدن تو این شرایط معمولا اوضاع رو خرابتر میکنه.... فقط حواست باشه ی دفعه چشم باز نکنی ببینی 2 ساله توی ی رابطه پا در هوا موندی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)