شما واقعا دلیل منرو برای اینکه اونرو حقارت دونستم نمیدونین؟! یعنی اینها فقط به ذهن تون رسید؟!!
مگه من چیزی جز این گفتم؟!
شما واقعا به ادامه نوشته من موافق نیستین؟ یعنی به عنوان یک مرد خودت رو بزاری جای اون آقا احتمال همچین کاری رو نمیدی؟!
------------------------------
هر چند نیازی به توضیح بیشتر نبود و قصد ادامه نداشتم ولی بعد از پست خاله قزی و اینکه ایشون مرد هستند و حتما حرف منرو بهتر میفهمند لازم دیدم برای آخرین بار کمی بیشتر توضیح بدم.
اول اینکه قصد من فقط کمک کردن به شما بود و آگاه کردنتون از خطری که ممکنه این رابطه براتون داشته باشه که هر چند توی جواب تون به من چیزهایی رو مطرح کردین که خودتون هم میدونید من اونها رو در نظر نداشتم ولی همین به حاشیه رفتن شما علیرغم اینکه میدونین منظورم چیه نشون میده که کمکی که میخواستم بهتون بکنم رو کردم و تاثیرش رو خواسته ناخواسته خواهد گذاشت.
دوم اینکه اگه من جای اون آقا بودم اصلا این رابطه رو شروع نمیکردم که بعد بخوام به طرفم ضربه بزنم یا نزنم. دارم میگم یک آقا باید اونقدر غرور داشته باشه که وقتی بعد از یکسال اونرو کنار میزارن دوباره اینطور با حقارت وارد رابطه نشه. و اگه شد پس حتما خیلی رد شدن توی دفعه قبل براش سخت اومده یا اونقدریکه باید خصلتهای مردانه توی ذاتش نیست، من انتظار ندارم که شما از این حرفم خوشتون بیاد ولی برام عجیب و پذیرفتنش سخته که تصور کردم مردی با یه همچین ویژگی وجود داره و اگه هست حتما یه جای کارش ایراد داره.
سوم اینکه شما بر اساس پاسخهایی که ازتون دیدم که بستگی داره چطوری به نفعتون باشه براحتی آگاهانه تغییر موضع میدین (مثل همین به حاشیه رفتن و اشاره نکردن به موضوع اصلی یعنی ضربه ای که به ایشون زدین توی آخرین جوابتون به من در حالیکه میدونستین) شما آدم فوق العاده منفعت طلبی هستین. اگه الان به این آقا متمایل شدین و دارین جدی بررسیش میکنین و دوست ندارین شما رو از خطراتی که این رابطه میتونه براتون داشته باشه آگاه کنند به خاطر اینه که خواستگار بهتری ندارین. اگه میداشتین زیر پست منرو حتی شاید لایک میکردین! و اینطوری برای خودتون توجیه میکردین که راست میگه این رابطه خطر داره!! برای ایشون هم بهتره که این رابطه رو ادامه ندیم!!!!! یا حتی بعید نبود پا رو فراتر میذاشتین و میگفتین به خاطر اینکه بهش علاقه دارم و نمیخوام بعدن ضربه بخوره باهاش ازدواج نمیکنم!!!! (پناه میبرم به خدا از این استدلاهای منفعت طلبانه زنانه)
پ.ن: از آقای خاله قزی تعجب کردم که آیا واقعا منظور منرو از ادامه اون نوشته متوجه نشدن که قبولش ندارن؟ یعنی شما به عنوان یک مرد خودت رو بزار جای این آقا، میتونی همچین چیزی رو تحمل کنی؟! من از خانمها انتظار ندارم چون توی همه پستها معلومه که چطور دنبال منافع خودشون هستند و همدیگه رو برای رسیدن به اونها تشویق میکنند و حتی به همدیگه روش گول زدن شوهر رو یاد میدن تا راحت تر به منافعشون دست پیدا کنند. یعنی حقیقت اینجا معنی نداره. فقط منفعت.
آقای خاله قزی، این جمعیت زیاد خانمها در این تالار خواسته ناخواسته تاثیر خودش رو میزاره و جو رو به نفع اونها پیش میبره ولی بهرحال این موضوع که نباید ما رو از حقیقت دور کنه. واقعا شما جای اون آقا. میخوام بدونم چکار میکردی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)