به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 50
    عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 آذر 93 [ 20:48]
    سطح
    17
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    131

تشکرشده 275 در 125 پست

Array
    سلام خانم " یک دختر" ،

آیا ، کل نگرانی شما فقط بابت به وجود آمدن یک سری فکر ( مثلا برقراری ارتباط با فردی) در شما هست ؟
    یا ارتباط خاصی مثلا تلفنی با فردی بر قرار کردید ؟

فکر در ذهن تقریبا همه بوجود می اد اما مهم کنترل و عدم به فعلیت در امدن فکر هست. بابت فکر کسی رو مجازات نمیکنن ، گناهی هم نداره ( از نظرمذهبی و دینی نه جز گناهان کبیره هست و نه صغیره) اگرمشکلتون فقط این هست زیاد خودتون رو عذاب ندید .

2. کاربر روبرو از پست مفید alireza35 تشکرکرده است .

یک دختر (شنبه 12 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 92 [ 23:49]
    سطح
    4
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 27 در 14 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza35 نمایش پست ها
    سلام خانم " یک دختر" ،

آیا ، کل نگرانی شما فقط بابت به وجود آمدن یک سری فکر ( مثلا برقراری ارتباط با فردی) در شما هست ؟
    یا ارتباط خاصی مثلا تلفنی با فردی بر قرار کردید ؟

فکر در ذهن تقریبا همه بوجود می اد اما مهم کنترل و عدم به فعلیت در امدن فکر هست. بابت فکر کسی رو مجازات نمیکنن ، گناهی هم نداره ( از نظرمذهبی و دینی نه جز گناهان کبیره هست و نه صغیره) اگرمشکلتون فقط این هست زیاد خودتون رو عذاب ندید .
    بله همه چی در حد فکر هست، و همین فکر هم باعث آزارم میشه و البته میدونم که هر عملی از فکر کردن شروع میشه واسه همین ترسیدم و کمک خواستم ..

4. 2 کاربر از پست مفید یک دختر تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (دوشنبه 14 بهمن 92), کاغذ بی خط (سه شنبه 15 بهمن 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط یک دختر نمایش پست ها
    پشیمون نیستم که مشکلم رو مطرح کردم، اما از مطرح کردنش هم خوشحال نیستم..
    همین...
    سلام
    من چند روز پیش اومدم و چیزایی که اینجا نوشتمو خوندم
    امیدوارم منو ببخشید ولی فقط هدفم این بود که خیلی تند و صریح با شما صحبت کنم تا وارد این راه نشید
    عنوانی که انتخاب کردید و توضیحاتتون باعث شد من اینطوری فکر کنم

آخه نوشتید ترس از خیانت و من میخواستم خیلی قاطعانه بگم که این کار اشتباهه و فکر میکردم میخواهید این کارو بکنید

و فکر نمیکردم فقط دارید به این موضوع فکر میکنید

من بازم این تاپیکو خوندم مشکل اصلی شما مسافرت همسرتونه
    "از طرفی هم به خاطر اینکه همسرم بیشتر مواقع نبوده، احساسم بهش خیلی فرق کرده، بیشتر حس می کنم که احساسم مثل احساس یه خواهر به برادرش شده.. نمی دونم منظورم رو می فهمید یا نه.. اصلا نمی تونم باهاش ارتباط برقرار کنم و اگه چیزی هم باشه من همه اش عذاب می کشم و ............."
    نمیتونید مردم جامعه رو عوض کنید تا دیگه نگاهتون نکنن
    نمیتونید زیباییتونو تغییر بدید
    نمیتونید فشاری که بخاطر تنهایی روتونه رو کم کنید چون نیاز های عاطفی تون باید برطرف بشه و بخاطر همینه که ازدواج کردید

به همسرتون حقیقت رو بگید : میدونم که گفتید اما بهتره بازم خیلی جدی بهش بگید طوری که درک کنه موضوع جدیه
    بهتره همسرتون یه راه حل برای این موضوع پیدا کنه
    یا شغلشو عوض کنه یا شما رو با خودش ببره به مسافرت هایی که میره
    کلید این مشکل دست همسرتونه

بازم معرت میخوام اگه چیزی نوشتم که ناراحتتون کرد
    موفق باشید

6. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

ayda86 (یکشنبه 13 بهمن 92), یک دختر (شنبه 12 بهمن 92), دختر بیخیال (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 27 در 14 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    سلام
    من چند روز پیش اومدم و چیزایی که اینجا نوشتمو خوندم
    امیدوارم منو ببخشید ولی فقط هدفم این بود که خیلی تند و صریح با شما صحبت کنم تا وارد این راه نشید
    عنوانی که انتخاب کردید و توضیحاتتون باعث شد من اینطوری فکر کنم

آخه نوشتید ترس از خیانت و من میخواستم خیلی قاطعانه بگم که این کار اشتباهه و فکر میکردم میخواهید این کارو بکنید

و فکر نمیکردم فقط دارید به این موضوع فکر میکنید

من بازم این تاپیکو خوندم مشکل اصلی شما مسافرت همسرتونه
    "از طرفی هم به خاطر اینکه همسرم بیشتر مواقع نبوده، احساسم بهش خیلی فرق کرده، بیشتر حس می کنم که احساسم مثل احساس یه خواهر به برادرش شده.. نمی دونم منظورم رو می فهمید یا نه.. اصلا نمی تونم باهاش ارتباط برقرار کنم و اگه چیزی هم باشه من همه اش عذاب می کشم و ............."
    نمیتونید مردم جامعه رو عوض کنید تا دیگه نگاهتون نکنن
    نمیتونید زیباییتونو تغییر بدید
    نمیتونید فشاری که بخاطر تنهایی روتونه رو کم کنید چون نیاز های عاطفی تون باید برطرف بشه و بخاطر همینه که ازدواج کردید

به همسرتون حقیقت رو بگید : میدونم که گفتید اما بهتره بازم خیلی جدی بهش بگید طوری که درک کنه موضوع جدیه
    بهتره همسرتون یه راه حل برای این موضوع پیدا کنه
    یا شغلشو عوض کنه یا شما رو با خودش ببره به مسافرت هایی که میره
    کلید این مشکل دست همسرتونه

بازم معرت میخوام اگه چیزی نوشتم که ناراحتتون کرد
    موفق باشید
    خواهش می کنم احتیاجی به معذرت خواهی نیست.. من به خاطر مشکلاتی که پیدا کردم خیلی حساس و زود رنج شدم، همسرم نه شغلش رو عوض می کنه و نه من رو می بره.. و متاسفانه نمی تونم مستقیم بهش بگم به خاطر اخلاقی که داره.. که در مورد اخلاق خاصش توی یه تایپیک دیگه که الان مشکل اصلیم شده بیشتر توضیح دادم ..
    http://www.hamdardi.net/thread-31931.html

8. 2 کاربر از پست مفید یک دختر تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (سه شنبه 15 بهمن 92), دختر بیخیال (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    ازهمه دوستان خواهشمندم که به این خانم با چشم خیانتکارو....گاه نکنن .ایشون یک حس صداقت دارد که اون مجبور میکنه این مطالبات را بیان کند واعتراف احساسات حقیقی باطن یک هنر وشجاعت میخواهد!!من فقط ازاون خانم ها که ایشون را به چوری تحقیرانه جواب دادند ازاونا میپرسم اگه شما جای این خانم بودید همچین حسی نداشتید؟این حس درذات زنان هست ویه غریضه خلقتی مشترک هست ولی دربیان اعترافش انسانها متفاوت هستند بعضی ها مث این خانم در اشکار بیان میکنند بعضی دیگر تو دهنشون میگذرونند وبعضی هم مرتکب میشوند.دیروز تووبلاگم بود یه نفر به پشتیبانی انلاینش اومدوتقاضای مکامه کرد ابراز داشت 54 سالشه.ازبیاناتش فهمیدم راست میگه ازش پرسیدم چرا زمونه اینجوری شده چرااینقد بی حجابی ترویج یافته چرااینقد مردها پرروتر شده اند وبه ناموس دیگران میپرنند؟ازش پرسیدم علتش چیه؟فرهنگ غربه یا ماهواره یا چی؟درجواب گفت غیرت مردها پایین اومده)وبعد خداحافظی کرد.این حرف او راباورکردم!!اگه یه مرد غیرت سابقین را داشت چطور یه شب زنشو تنها میگذاشت !!یادمون هست همسایه مون هرشبی که خونه نمی اومد یا مسافرت بود من که بچه 10 ساله بودم میرفتم خونه شون میخوابیدم تا زن هم نترسه وهم فردا براش حرف درنیارن!!وشوهره تاصبح چندبار پیگیر تنهاییش بود.
    ولی واقعا متاسفم شوهرا ی این زمونه همه چی را به ناموس ترجیح داده اند!!اخه شغل به درک به جهنم !!وقتی ناموس درخطرباشه زیستن چی فایده دارد؟تقصیرشما از بی توجهی ووظیفه نشناسی همسرتون هست!!
    براتون عرض کنم که خیلی مواظب باشید لب پرتگاه دره عذاب وجدان هستید .اگه یه خورده پاتون بلغزه مادام العمر عذاب خواهی کشید وبراتون این کارا عادت میشه!!شما قراره مادربشید!!شما ناموس کسی هستید مث یه امانتدار به احساستون وجسمتون هستید باید اورا از گزند دور کنید.نیازهابعضی موقع عقل انسان را مهار میکنندمواظب باش!!باید این نیازها یه جوری برطرف بشه چون انباشته شدنش همانا وانفجارش همانا!!!
    باشوهرتون بصورت قاطع حرف بزنیدکه من انسانم نیازمندم وشما موظف ومکلف هستید تهدید به طلاق کنید تا فکری به حال شما بکند.به سر کار نرید.زندگی تون روی میم هست هرلحظه میمی که ممکنه از یک لبخند کوچک هم انفجار پیدا کنه!!
    اما درموردافرینش این حس ها که عمومی هستند بایدبطریقی سرکوبش کردچون خیلی خطرناکه!!!متانتت ازبین میره !!وجدانتت عذابدهنده مادام العمرت خواهد شد.یه روزی این سر به شوهرت عیان خواهدشد چون رسم طبیعت همینه.ازداروهایی که برافروکش این حس بکارمیبرند استفاده کن!!!خواهر عزیزم برا ی شما واجب هست که بدون ریا ورک بشوهرتون اینگونه بگید(که شوهر خوبم باوجوداونکه من دوستت دارم وبهم اعتماد خاصی داریم اینو باورداشته باشید که زنان ناقص العقلند بخاطر اینگونه بودن خلقتمون بعضی موقع ها دربرابر حرکات عده ای سکوت میکنم یا جورایی رام میشم ازشوهرت بخواه وبگو ترا خدا نزار این پاکی من الوده بشه واضح بگو تو فکرام فلان چیزها می اد واز تخیلش لذت میبرم وبگو که من اینگونه بیماری گرفته ام مواظبم باش نزار بلنگم .ازشوهرت تقاضا بخواه .شرم نکن.باورکن شوهرت بخاطر این اعتراف صداقتمندانه تو بیشتر به شما علاقه مند خواهد شد.)
    داستانهای مضخرف نتی را نخون .توی چت روم ها نرو که ویروس خطرناکی هستند.سر کارهم تاجاییکه شوهرت نیومده نرو چون هرلحظه ممکنه یه لبخند ناخوداگاه پیش مردی بزنی وتسلیم افکارناهنجارت بشی.
    هدف انسان ازافرینش (حفظ آبرو)هست!!یه لحظه فکرکن که داری چی میکنی؟میدونم که دست خودت نیست ولی تو عمومی نمخوام بگم این حس را باید خنثی کنی وقتی که خنثی شد این حس محو میشود.
    برات موفقیت وپاکی ارزومندم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 27 در 14 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrear نمایش پست ها
    ازهمه دوستان خواهشمندم که به این خانم با چشم خیانتکارو....گاه نکنن .ایشون یک حس صداقت دارد که اون مجبور میکنه این مطالبات را بیان کند واعتراف احساسات حقیقی باطن یک هنر وشجاعت میخواهد!!من فقط ازاون خانم ها که ایشون را به چوری تحقیرانه جواب دادند ازاونا میپرسم اگه شما جای این خانم بودید همچین حسی نداشتید؟این حس درذات زنان هست ویه غریضه خلقتی مشترک هست ولی دربیان اعترافش انسانها متفاوت هستند بعضی ها مث این خانم در اشکار بیان میکنند بعضی دیگر تو دهنشون میگذرونند وبعضی هم مرتکب میشوند.دیروز تووبلاگم بود یه نفر به پشتیبانی انلاینش اومدوتقاضای مکامه کرد ابراز داشت 54 سالشه.ازبیاناتش فهمیدم راست میگه ازش پرسیدم چرا زمونه اینجوری شده چرااینقد بی حجابی ترویج یافته چرااینقد مردها پرروتر شده اند وبه ناموس دیگران میپرنند؟ازش پرسیدم علتش چیه؟فرهنگ غربه یا ماهواره یا چی؟درجواب گفت غیرت مردها پایین اومده)وبعد خداحافظی کرد.این حرف او راباورکردم!!اگه یه مرد غیرت سابقین را داشت چطور یه شب زنشو تنها میگذاشت !!یادمون هست همسایه مون هرشبی که خونه نمی اومد یا مسافرت بود من که بچه 10 ساله بودم میرفتم خونه شون میخوابیدم تا زن هم نترسه وهم فردا براش حرف درنیارن!!وشوهره تاصبح چندبار پیگیر تنهاییش بود.
    ولی واقعا متاسفم شوهرا ی این زمونه همه چی را به ناموس ترجیح داده اند!!اخه شغل به درک به جهنم !!وقتی ناموس درخطرباشه زیستن چی فایده دارد؟تقصیرشما از بی توجهی ووظیفه نشناسی همسرتون هست!!
    براتون عرض کنم که خیلی مواظب باشید لب پرتگاه دره عذاب وجدان هستید .اگه یه خورده پاتون بلغزه مادام العمر عذاب خواهی کشید وبراتون این کارا عادت میشه!!شما قراره مادربشید!!شما ناموس کسی هستید مث یه امانتدار به احساستون وجسمتون هستید باید اورا از گزند دور کنید.نیازهابعضی موقع عقل انسان را مهار میکنندمواظب باش!!باید این نیازها یه جوری برطرف بشه چون انباشته شدنش همانا وانفجارش همانا!!!
    باشوهرتون بصورت قاطع حرف بزنیدکه من انسانم نیازمندم وشما موظف ومکلف هستید تهدید به طلاق کنید تا فکری به حال شما بکند.به سر کار نرید.زندگی تون روی میم هست هرلحظه میمی که ممکنه از یک لبخند کوچک هم انفجار پیدا کنه!!
    اما درموردافرینش این حس ها که عمومی هستند بایدبطریقی سرکوبش کردچون خیلی خطرناکه!!!متانتت ازبین میره !!وجدانتت عذابدهنده مادام العمرت خواهد شد.یه روزی این سر به شوهرت عیان خواهدشد چون رسم طبیعت همینه.ازداروهایی که برافروکش این حس بکارمیبرند استفاده کن!!!خواهر عزیزم برا ی شما واجب هست که بدون ریا ورک بشوهرتون اینگونه بگید(که شوهر خوبم باوجوداونکه من دوستت دارم وبهم اعتماد خاصی داریم اینو باورداشته باشید که زنان ناقص العقلند بخاطر اینگونه بودن خلقتمون بعضی موقع ها دربرابر حرکات عده ای سکوت میکنم یا جورایی رام میشم ازشوهرت بخواه وبگو ترا خدا نزار این پاکی من الوده بشه واضح بگو تو فکرام فلان چیزها می اد واز تخیلش لذت میبرم وبگو که من اینگونه بیماری گرفته ام مواظبم باش نزار بلنگم .ازشوهرت تقاضا بخواه .شرم نکن.باورکن شوهرت بخاطر این اعتراف صداقتمندانه تو بیشتر به شما علاقه مند خواهد شد.)
    داستانهای مضخرف نتی را نخون .توی چت روم ها نرو که ویروس خطرناکی هستند.سر کارهم تاجاییکه شوهرت نیومده نرو چون هرلحظه ممکنه یه لبخند ناخوداگاه پیش مردی بزنی وتسلیم افکارناهنجارت بشی.
    هدف انسان ازافرینش (حفظ آبرو)هست!!یه لحظه فکرکن که داری چی میکنی؟میدونم که دست خودت نیست ولی تو عمومی نمخوام بگم این حس را باید خنثی کنی وقتی که خنثی شد این حس محو میشود.
    برات موفقیت وپاکی ارزومندم.
    ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین، سرکار که نمی رم دیگه.. باید بگم میدونم یا حداقل میشه گفت فکر می کنم می دونم که خیانت چه عواقبی داره و نه به خاطر اینکه ناموس کسی هستم و یا تعهدی به کسی دارم بلکه به خاطر شخصیت خودم با این قضیه مبارزه کردم ..
    به دلایلی نمی تونم مستقیم با همسرم در مورد این قضیه صحبت کنم.. اصلا هم اهل چت روم و این جور برنامه ها نیستم که بخوام وقتمو تلف کنم.
    باز هم تشکر می کنم .. اما منم ازتون یه درخواستی دارم و اونم اینه که دیدتون رو نسبت به خانمها عوض کنید، خانمها اموال کسی محسوب نمیش و همچنین ناقص العقل هم نیستن.. و این چیزها هم ربطی به خلقتمون نداره، این مسئله هم توی آقایون هست و هم خانمها..

11. 3 کاربر از پست مفید یک دختر تشکرکرده اند .

ayda86 (یکشنبه 13 بهمن 92), کاغذ بی خط (سه شنبه 15 بهمن 92), دختر بیخیال (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    [quote. اما منم ازتون یه درخواستی دارم و اونم اینه که دیدتون رو نسبت به خانمها عوض کنید، خانمها اموال کسی محسوب نمیش و همچنین ناقص العقل هم نیستن.. و این چیزها هم ربطی به خلقتمون نداره، این مسئله هم توی آقایون هست و هم خانمها..[/quote]

خانم محترم !!حتما شماراست میفرمایید واستغفرالله حضرت علی بشوخی گفته اند؟

بنا به گفته حضرت علی زن (چه زن خوب چه بد) ناقص العقل هست :

(نهج البلاغه - صفحه 179 - حکمت 79 : حضرت علی علیه السلام : ای مردم زنها از ایمان و ارث و خرد کم بهره هستند. اما نقصان ایمانشان به جهت نماز نخواندن و روزه نگرفتن در روزهای حَیض است. و جهت نقصان خردشان آن است که در اسلام گواهی دو زن بجای گواهی یک مرد است. و از جهت نقصان نصیب و بهره هم ارث آنها نصف مردان میباشد.پس از زنهای بد برهیز کنید و از خوبانشان برحذر باشید.و در گفتار و کردار پسندیده از آنها پیروی نکنید)

13. کاربر روبرو از پست مفید bkaf38 تشکرکرده است .

tati (دوشنبه 14 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrear نمایش پست ها
    [quote.

خانم محترم !!حتما شماراست میفرمایید واستغفرالله حضرت علی بشوخی گفته اند؟

بنا به گفته حضرت علی زن (چه زن خوب چه بد) ناقص العقل هست :

(نهج البلاغه - صفحه 179 - حکمت 79 : حضرت علی علیه السلام : ای مردم زنها از ایمان و ارث و خرد کم بهره هستند. اما نقصان ایمانشان به جهت نماز نخواندن و روزه نگرفتن در روزهای حَیض است. و جهت نقصان خردشان آن است که در اسلام گواهی دو زن بجای گواهی یک مرد است. و از جهت نقصان نصیب و بهره هم ارث آنها نصف مردان میباشد.پس از زنهای بد برهیز کنید و از خوبانشان برحذر باشید.و در گفتار و کردار پسندیده از آنها پیروی نکنید)

خدابیییش در مورد بعضی سخنان نمیشه خودتو کنترل کنی چیزی نگی.الله اکبر!!!!

در روایات "نقص عقل" صفت ویژة انحصاری برای زنان نیست، بلكه همین وصف به مردان و نوع انسانی هم نسبت داده شده است. و می توان به نوعی ان را عمومیت داد بین زنان و مردان. مثلاً امام علی"ع" می فرمایند: اعجاب المرء بنفسه دلیل علی ضعف عقله: خودبینی شخص، نشانه ضعف (كمی و نقصان) خرد اوست. (زن از دیدگاه امام علی علیه السلام ،استاد علامه جعفری)
    در این سخن، عجب و خودمحوری، عامل نقص عقل شمرده شده است.
    در روایات هست که، پیروی از امیال و هواهای نفسانی، عاملی برای نابودی عقل شمرده شده است
    این را نیز باید توجه داشت که به جهت نسبی بودن عقول بشر، این امر در فهم ما نسبت به درك معانی و منظور بعضی از احادیث تاثیر گذار است. مثلاً روایتی که حضرت زنان را مانند دنده کج معرفی نموده است نمونه ای از این قبیل است
    كه غرض كجی (به معنای ظاهری آن) نیست، زیرا دنده هیچ گاه راست نیست، بلكه اشاره به جایگاه دنده در بدن است، كه حافظ اسرار بوده و خون ساز است و ... زن نیز حافظ اسرار خانواده است، خون در رگهای خانواده جاری می كند و باعث چرخش حیات جامعه است و ... دنده تا زمانی كارآیی دارد كه وضع خود را داشته باشد و گرنه اگر كسی بخواهد آن را راست كند، دیگر حافظ اسرار نیست و خون سازی ندارد.
    طبق گفته بزرگان ان عقلی كه درباره زنان نقل شده، می توان گفت منظور از آن عقل عملی (ابزاری؛ عقلی است كه انسان با او بتواند عملی را انجام دهد) است. و این نوع عقل هیچ گونه معیار فضیلت قرار نمی گیرد.
    بنابراین، اگر كسی خواست بین زن و مرد داوری كند، و ببیند زن پیش خدا مقرب است یا مرد، عقل به معنای علم مصطلح را، معیار قرار ندهد، زیرا آن عقل فضیلت زائدی است كه برای اداره چرخ زندگی تنظیم شده و با مرگ انسان، همة آن از دست می رود، و چون انسان بعد از مرگ برای ابد می ماند.
    لذا باید چیزی را به همراه ببرد كه ابدی باشد. چیزی به درد آنجا می خورد كه از بقا و ابدیت سهمی داشته باشد، و آن اخلاص در عمل برای خدا است. بنابراین آنچه كه در این سوی خریدار دارد، در آن سوی مشتری نداشته و بازارش راكد است، و در آنچه كه آن سوی خریدار دارد، بین زن و مرد فرقی نیست.
    استاد جوادی آملی، زن در آیینه جلال، ص255- 257.

یکم تحقیق کنین اول، مگه شما مفسرین که اینقدر قاطع سخن میگین از نهج البلاغه هم تازه منبع میارین.
    ویرایش توسط دختر بیخیال : یکشنبه 13 بهمن 92 در ساعت 22:01

15. 5 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

shadi93 (یکشنبه 13 بهمن 92), کاغذ بی خط (سه شنبه 15 بهمن 92), یک دختر (دوشنبه 14 بهمن 92), مصباح الهدی (دوشنبه 14 بهمن 92), رنگین (سه شنبه 15 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    ایشالا هر کس همسری میگیره برای همیشه به اون پایبند و متعهد بمونه،بعضی وقتها حسرت عروسهایی رو میخورم که دامادشون یک روز از عروسیشون گذشته بود رفتن جنگ و شهید شدن،ایا نسل همچین زنهایی هست هنوز؟؟؟چه روح بزرگی داشتن اونها،شاید بگید زمونه عوض شده،اما نه زموه عوض نشده زمونه همونه این ما ادمهاییم که خیلی چیزها درونمون از بین رفته،تعهد،حیا،انسانیت،خدا .........................این صحبتم با این تاپیک نیست و فقط دردل هست،واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جوری که جایی حرف از خدا و قران و پیغمبر میزنی بهت میخندن و میگن عمو کجایی!!!!جایی که اگر کار درست بخای انجام بدی میگن طرف احمقه،اگر زیر اب زنی بلد نباشی و بد کسیو نخای میگن زرنگ نیستی،اره الان زرنگی شده سر کس دیگه رو کلاه گذاشتن،الان زرنگی شده دور از چشم زنت و یا شوهرت با کس دیگه رابطه داشتن،الان زرنگی شده دروغ گفتن!!!هر کی اینا رو بلد نباشه زرنگ نیست،الان هر کس روشن فکر نباشه و بی حجابی رو بد بدونه هیچی حالیش نیست و امل هستش!!!الان هر کس حرف از قران بزنه میگن بیا بیرون داری تو 1400 سال قبل هنوز سیر میکنی!!!الان اگر بگی من میخام با کسی ازدواج کنم که دست کسی نخورده باشه بهش میگن مگه زن کالاست که اینجور حرف میزنی!!! الان دروغ نگی سرت کلاه میره چون با حرفهای خودت متهمت میکنند جوری که واقعا فکر میکنی خطا از تو بوده!!!! الان هر کس قلیون نکشه بهش میخندن و میگن پس تفریح تو چیه!!!!! الان اگر کسی میل جنسیشو نگه داره میگن تو حس نداری!!!! الان وقتی مجردی میتونی هر کاری کنی چون بعدا میگن گذشته هر کس به خودش مربوطه پس ازادی تو مجردیت هر کاری خواستی کنی!!!الان دیگه زندگی با زن و شوهرمون بعد یه مدت عادی میشه و غریبه و نامحرم میتونه سنگ صبورمون بشه و باهاش فقط دردل دل کنیم اما زن و شوهرمون نه!!!!الان خیلی چیزها عوض شده که خود ماها بیشتر از همه عوض شدیم......

ایشالا مشکل صاحب این تاپیک هم حل بشه،چون نیتشون خیره و ذات خوبی دارن که اومده اینجا کمک و راهنمایی خواستن

17. 2 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

bkaf38 (دوشنبه 14 بهمن 92), مصباح الهدی (دوشنبه 14 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanft نمایش پست ها
    ایشالا هر کس همسری میگیره برای همیشه به اون پایبند و متعهد بمونه،بعضی وقتها حسرت عروسهایی رو میخورم که دامادشون یک روز از عروسیشون گذشته بود رفتن جنگ و شهید شدن،ایا نسل همچین زنهایی هست هنوز؟؟؟چه روح بزرگی داشتن اونها،شاید بگید زمونه عوض شده،اما نه زموه عوض نشده زمونه همونه این ما ادمهاییم که خیلی چیزها درونمون از بین رفته،تعهد،حیا،انسانیت،خدا .........................این صحبتم با این تاپیک نیست و فقط دردل هست،واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جوری که جایی حرف از خدا و قران و پیغمبر میزنی بهت میخندن و میگن عمو کجایی!!!!جایی که اگر کار درست بخای انجام بدی میگن طرف احمقه،اگر زیر اب زنی بلد نباشی و بد کسیو نخای میگن زرنگ نیستی،اره الان زرنگی شده سر کس دیگه رو کلاه گذاشتن،الان زرنگی شده دور از چشم زنت و یا شوهرت با کس دیگه رابطه داشتن،الان زرنگی شده دروغ گفتن!!!هر کی اینا رو بلد نباشه زرنگ نیست،الان هر کس روشن فکر نباشه و بی حجابی رو بد بدونه هیچی حالیش نیست و امل هستش!!!الان هر کس حرف از قران بزنه میگن بیا بیرون داری تو 1400 سال قبل هنوز سیر میکنی!!!الان اگر بگی من میخام با کسی ازدواج کنم که دست کسی نخورده باشه بهش میگن مگه زن کالاست که اینجور حرف میزنی!!! الان دروغ نگی سرت کلاه میره چون با حرفهای خودت متهمت میکنند جوری که واقعا فکر میکنی خطا از تو بوده!!!! الان هر کس قلیون نکشه بهش میخندن و میگن پس تفریح تو چیه!!!!! الان اگر کسی میل جنسیشو نگه داره میگن تو حس نداری!!!! الان وقتی مجردی میتونی هر کاری کنی چون بعدا میگن گذشته هر کس به خودش مربوطه پس ازادی تو مجردیت هر کاری خواستی کنی!!!الان دیگه زندگی با زن و شوهرمون بعد یه مدت عادی میشه و غریبه و نامحرم میتونه سنگ صبورمون بشه و باهاش فقط دردل دل کنیم اما زن و شوهرمون نه!!!!الان خیلی چیزها عوض شده که خود ماها بیشتر از همه عوض شدیم......

ایشالا مشکل صاحب این تاپیک هم حل بشه،چون نیتشون خیره و ذات خوبی دارن که اومده اینجا کمک و راهنمایی خواستن
    جانا سخن از زبان ما میگویی../
    مرحبادوست عزیز!!!می بینی من با شما هم عقیده هستم باهزاران حرف سرکوبم می کنند.
    خوشحال شدم همچون یکی را هم ایده یافتم. متشکرم.دوستان واقعا این حرف ها کیمیاست وگوهر..مرسی عزیز.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)