به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 اردیبهشت 95 [ 16:45]
    سطح
    25
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 22 در 14 پست

Array
    سلام عزیزم.تاپیک قبلیت کامل خوندم اما این داستان سر دراز داره.اولین مشکل دخالت بیجای خانواده که همیشه باعث اختلاف زن و شوهر میشه. در مورد رابطه جنسیتون خواهر گلم شماها شرعا و عرفا قانونا محرمید.تو که همش سر کاری شب کار روز کار بابا اونم مرده آدمه دلش میخواد زنش پیشش باشه تو که هی پیری سر کار یه چند روز مرخصی بگیری به جایی بر نمیخوره .من طلاق رو پیشنهاد نمیکنم اصلا مگه با چشمای خودت دیدی زن بیاره خونت فقط شنیدی تا ندیدی باور نکن شاید خواسته جلو دامادمان قمپز در کنه که منم آره.تو که میگی این به سر و وضعش نمیرسه آخه کی به آدم شلخته نگا میندازه.اون داستان قتل رو زیاد جدی نگیر خواسته تو رو بترسونه.من بهددامادتون اعتماد ندارم احساس میکنم چیزو این وسا غنایم میکنه.اگه آدم درستی بود نمیدونم به تو بگه و تورو داغون کنه میتونست غیر مستقیم تو متوجه کنه.عزیزم شوهرت 27-8سالشه بچه نیست که بیاد این حرفارو به باجناق بزنه.در مورد کولر به فال نیک بگیر شاید خودت روشن گذاشتی احتمال این که کسی غیر تو رو اون تخت خوابیده رو نده.از این داستاند کش اصلا خوشم نیومد مگه بچس گول بمالی سرش دندانساز داری زود بگه آره ساناز من زن میارم میبرم.بهش برمیخوره اون وقت اوضاع بدتر میشه اینو میخوای؟صبر تحمل بخدا قسم که بهترین راهه.یه زن اگه بخواد میتونه شوهرشو از لب پرتگاه برگردانده به خودش.کافیه خودتو نشون بدی.تو الان کاری کردی که تو زندگیش کمرنگ شدی.اون تورو یادش رفته.به خودت رنگ بده..بهش بفهمان که تو هستی بفهمان که زن داره و تو تنها محرمشی،باید اول خودتو بشناسی.با خودت خلوت کن.دوسش داری؟پس برای خودش با خودش بجنگ!رو رابطت احساس تسلط داشته باش.محبت کن تا اگه بهش بگی عزیزم میمیرم برات که همون موقع نمیمیری که..عشق بورزآنقدر خوب باش باهاش که بهش احساس گناه بدی.بزار عذاب وجدان بگیره.بذار تو تنهاییم بگه هیچ کس ساناز نمیشه منن بهش بد کردم.اگه تو یه مدت باهاش خوب باش کاین فکر خیانتش از سرت باز کنی مطمئن باش اون عذاب وجدان میگیره پشیمون میشه امیدوارم مشکلت زود حل بشه تاپبکتو دنبال میکنم.

- - - Updated - - -

من با نظر دکتر کاملا موافقم تشکر بابت راهنماییهای بینظیرش.همونطوری که گفتی همش اونو با اونا مقایسه میکردی اونم طبعا از اونا کینه میگیره دیگه پس اگه خیلی واضح اومده همچین ماجرایی به داماد گفته پس یعنی همش فیلمه شه عاشقه دیگه.بهش اهمیت بده وقت رو واسش بزار از این ماجرای خیانت لام تا کام حرفی نزن نزار بدونه که میدونی بدترین اشتباه اینه دهن بین نباش.تو اونو دوست داری کسی که آنقدر از عاشقش دفاع میکنه پس بهش اعتمادداره بدبین نباش.

2. کاربر روبرو از پست مفید leyli jan تشکرکرده است .

دختر 7 (یکشنبه 06 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)