خوب حالا كمي براي من قضيه روشن شد هم حرف شما درسته هم حرف دوستان .
شما ميگيد بايد اول آشنا شد بعد پيشنهاد ازدواج داد و خانواده ها رو در جريان گذاشت.اين حرف كاملا درسته زماني كه شما از ادامه راه صد در صد مطمعن باشيد نه هر مرحله براتون بشه هفت خان رستم.
شما اول ميخوايد موافقت خانوم رو به دست بياريد ببينيد تا حالا چقدر زمان صرف كرديد .فرض ميكنيم ايشون قبول كردن حالا شما وارد مرحله شناخت شديد طبق گفته خودتون علاقه اوليه هم هست كه با گذشت زمان بيشتر هم ميشه حالا همزمان هم داريد شناخت پيدا ميكنيد هم ميخوايد خانواده ها رو در جريان بذاريد رسيديم به قدم دوم فرض كنيم اول خانواده شما با اون پيش فرض كه گفتيد مادرتون به راحتي راضي نميشه بعد پدرتون بعد...
و حالا ميرسيد به خانواده دختر راضي كردن خانواده اي كه فرد ديگه اي رو براي دخترشون در نظر دارن واقعا سخته. حالا اينجا هم تمام سعيتون رو ميكنيد تا راضي بشن در اين مرحله اخلاق يا رفتاري رو از خانومتون ميبينيد كه نميپسنديد حالا چي؟؟؟پشت پا ميزنيد به همه سختي هايي كه تحمل كرديد و برميگرديد و مي ريد دنبال يه گزينه ديگه يا نه ادامه ميديد ؟؟؟؟
اين كه پرسيدم گزينه اي مناسب براي ازدواج ميبينيد اين دختر رو منظورم اين بود وسط اين راه گزينه ي مناسب تري ديديد تكليف چي ميشه؟؟؟
ببينيد مسير يكيه فقط چيدن برنامه ها متفاوته.
دوستان اينجا البته با اجازه از همگي نظرشون اينه:
1)شمادختر خانوم رو ديدي در برخورد هاي اول پسنديديد.(مهمترين مسعله به دل نشستن نه عاشق شدن)
2)حالا اجازه خانوم رو براي خواستگاري رسمي ميگيريد.(خودتون يا يك واسطه)
3)خانواده شما و خانواده دختر در جريان خواستگاري قرار ميگيرند.(شما با جواب منفي مواجه ميشيد همه چيز تموم ميشه و نه شما و نه اون دختر ضربه نمي خوريد)
4)خانواده ها موافقند و شما وارد مرحله شناخت ميشويد.(شناخت واقعي در اينجا هر كدوم از شما حق داره نظر منفيه خودشو ابراز و از ادامه صرف نظر كنه.
5)همه چيز به خوبي پيش رفته و شما ازدواج مي كنيد(با حمايت خانواده ها)
شما قرار نيست فقط يك نفر رو معرفي كنيد ممكنه فرد اول به ازدواج منجر بشه ممكنه ده نفر هم به مادرتون معرفي كنيد ولي به هر دليلي قسمت نباشه.ولی مسله مهم برای من اینه که دختری که به مادرم میخوام معرفی کنم کیه !!!! و اصلا با خانواده صحبت نکردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)