به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 33 , از مجموع 33
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    این ماجرا پایان یافت پس اگر میبینید کسی باز هم در تاپیک من داره بحث رو کش میده و مشغول کل کل کردن و تهمت زدن وتمسخر و ... هستش نشونه مشکلات روحی اون فرده پس لطفا برای بار هزارم دیگه کسی توی این تاپیک هیچگونه نظری نذاره اما طرز برخورد افرادی که هر روز در این سایت مطلب پست میکنند بسیار جالب بود

برخی قوانین این تالار جهت مطالعه
    ششم:
    اعضاء محترم ، وقتی کسی سئوالی را طرح می کند، ، شما باید بر اساس شدت مشکل و آسیبی که دیده است در گام نخست رابطه حسنه با او ایجاد کنید، با او همدلی و همدردی کنید، درکش کنید و بپذیریدش.
    سعی نکنید در همان آغاز او را بمباران اطلاعات و راه حل ها کنید. بدتر از آن نباید او را سرزنش کنید، تحقیر کنید، یا مشکل او را کوچک تلقی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط deniz90 نمایش پست ها
    فکر کردم یه نوجون 16 17 ساله عاشق شده رو این تاپیک رو باز کرده( توهین نباشه) ولی کارتون خیلی بچه گونه است و دور از شان یه مرد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    میخوای یه کاری کن واسش کتاب شعر برو بخون راحت باش
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
    نامه دادن به یه دختر تا حدی خنده داره! محتوای نامه هرچی که باشه ذات این کار مال دهه های قبل و بچه های دبیرستانیه
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    هدف درونیت دوستیه ولی چون خودت با دوستی مخالف هستی می خوای ازدواج
    رو جایگزین کنی
    نقل قول نوشته اصلی توسط برسرک نمایش پست ها
    این ذهن آشفته شماست که داره از روی هوس نه منطق، می خواد کاری که غیر عقلانی هست رو انجام بده.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    شما مطمئنید یه انسان بالغید؟ یا میشه بگید اهل کدوم خطه هستید؟
    شما شیفته ظاهر فرد شدید اونم با چند بار دیدن تو بیمارستان هیچ شناختی از طرف مقابلتون ندارید بازم می گم قرار نیست خودتون اقدام کنید و کارای بچه گون انجام بدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    دنیز،مگه نشنیدی اولویت اشتغال با افراد متاهله؟پس اونی که اول زن می گیره کارش درسته.
    مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا اگر کار نداشته باشی به درد قاب کردن و زدن به دیوار می خوره
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبوري نمایش پست ها
    آقاي محترم هيچ دختر خانوم عاقلي نمياد با شما آشنا بشه كه آيا بشه يا نشه مگه جووني و احساسش رو سر راه اورده يا از باغ باباش چيده.يك جمله گفتم گوش نكرديد اون دختري كه مقابل شما قرار ميگيره هم حق انتخاب وارد شدن يانشدن به اين رابطه رو داره پس الكي شلوغش نكنيد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها
    تدنبال دوستی هستی کلا بی خیال این ماجرا بشی خیلی بهتره.(و برو یک اب به صورتت بزن و برو بیرون یک هوایی بخور)
    من فکر کنم این آقا فیلم هندی زیاد نگاه می کنن!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط only star نمایش پست ها
    وای چقددد فانتزی
    شما دارین شوخی می کنین یا جدا با یه نگاه عاشق شدین و می خواین با یه «نامه فدایت شوم» ایشون رو هم عاشق خودتون کنید؟
    لابد انتظار دارین بعد از خوندن نامه در حالی که اشک شوق میریزن، دوان دوان بیان سراغتون!
    البته خوبه آدم همه چی رو ساده بگیره اما یه ذره منطق هم بد نیست.
    البته من نباید عصبانی میشدم و با این افراد هم دهن میشدم خودشون میدونن که جوابشون خاموشی بود و بس
    برای همین دیگه جوابی به این افراد نمیدم لطفا دیگه ماجرا رو بیش از این کش ندید
    پایان

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دوستان.
    به نظرم بعضی هامون واقعا جوابهای خوبی به این تاپیک ندادیم.
    من تاپیک قبلی این آقا رو نخوندم، ولی همین الان که داشتم پست های دوستان رو میخوندم واقعا گاهی بسییییییار تعجب میکردم!!!!!!!!!
    خب ما درسته تو این تالار اتفاقات بد زیاد دیدیم، ولی نباید همه رو به یه چوب روند که!
    این آقا قصدش ازدواجه،چون اولین ملاقاتش با اون خانم هم گفته.
    شاید روش نامه نوشتن خوب نباشه، ولی میشد بهتر اینو گفت... و اگه این آقا دوست داشت به پیشنهاد ما عمل میکنه اگرم نه که ...

آقای 12345...این کارتون که همینطوری بدون شناخت همکارانش رفتید موضوع رو بهشون عنوان کردید خیلی خوب نبوده،ولی میتونید منتظر بمونید ببینید چی میشه.

اون خانم هم که پرسیده از پرسنل اینجا هستی،هیچ دلیلی بر این نیست که میخواد با یه پرسنل از اونجا ازدواج کنه و... بیشتر برای این پرسیده که بدونه شما چکاره هستید و از کجا میشناسیدش و..... هر دختر دیگه ای هم بود همین سوال رو میپرسید.

میتونید به اون خانم بگید که شما هم هیچ شناختی ازش ندارید و هم به خودتون و ایشون این فرصت رو بدید که بیشتر با هم آشنا بشید. منظورم اینه که خانواده ها هم آشنا بشن.
    چون اگه پذیرفتن باهاتون بیشتر آشنا بشن،یعنی در مرحله اول موافق هست و وقتش هست که مادرتون در جریان قرار بگیرن.نمیتونید خودتون دو نفر به توافق کامل برسید بعد مادرتون رو راضی کنید،چون من دیدم که دختر پسرای اینچنینی که بعدش به مشکل خوردن به خاطر مادر پسر. و واسه یه دختر خیلی مهم هست که خانواده پسر اون رو بپسندن و بپذیرن...

امیدوارم هرچی خیر هست پیش بیاد. و ازدواج موفقی داشته باشید.با هرکس که خدا صلاح میدونه

3. 4 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 27 دی 92), Elena1994 (جمعه 27 دی 92), rozaneh (شنبه 28 دی 92), میشل (جمعه 27 دی 92)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    این ماجرا پایان یافت پس اگر میبینید کسی باز هم در تاپیک من داره بحث رو کش میده و مشغول کل کل کردن و تهمت زدن وتمسخر و ... هستش نشونه مشکلات روحی اون فرده پس لطفا برای بار هزارم دیگه کسی توی این تاپیک هیچگونه نظری نذاره اما طرز برخورد افرادی که هر روز در این سایت مطلب پست میکنند بسیار جالب بود

برخی قوانین این تالار جهت مطالعه
    ششم:
    اعضاء محترم ، وقتی کسی سئوالی را طرح می کند، ، شما باید بر اساس شدت مشکل و آسیبی که دیده است در گام نخست رابطه حسنه با او ایجاد کنید، با او همدلی و همدردی کنید، درکش کنید و بپذیریدش.
    سعی نکنید در همان آغاز او را بمباران اطلاعات و راه حل ها کنید. بدتر از آن نباید او را سرزنش کنید، تحقیر کنید، یا مشکل او را کوچک تلقی کنید.

البته من نباید عصبانی میشدم و با این افراد هم دهن میشدم خودشون میدونن که جوابشون خاموشی بود و بس
    برای همین دیگه جوابی به این افراد نمیدم لطفا دیگه ماجرا رو بیش از این کش ندید
    پایان
    با سلام و احترام
    جناب 1234567 گر امی
    حق با شماست بعضی از اعضاء توجه کافی به نحوه واکنش خود نداشته اند و زبان بدی را برای راهنمایی استفاده کرده اند. از این بابت از شما معذرت می خواهم.
    البته بعضی نقل قولهایی که گرفتید و من نگاه کردم. خیرخواهانه و بدور از اهانت و سرزنش هست، اما بعضی دیگر واقعا حق با شماست.
    اما از یک منظر هم به شما کمک می کند.
    اینکه عکس العمل عموم مردم و جامعه و عرف در قضیه شما چگونه دیدهایی هست. اینجا هم نمونه ای از جامعه هست. و این به شما دید می دهد.(البته این قضیه به هیچ وجه توجیه کننده سخن تحقیر آمیز بعضی از اعضاء نیست و باید قوانین تالار را رعایت کنند. اما شما هم می توانید کنارش استفاده خود را ببرید.)

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

5. 8 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 28 دی 92), ava.f (جمعه 27 دی 92), Elena1994 (جمعه 27 دی 92), rozaneh (شنبه 28 دی 92), فرهنگ 27 (جمعه 27 دی 92), میشل (جمعه 27 دی 92), ستیلا (جمعه 27 دی 92), صبوری (شنبه 28 دی 92)

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)