به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام 1234567،
    قسمت اول پست قبلی‌تون رو که به زبان‌های مختلف گذاشتید دوست داشتم و راستش من را خنداند.

و اما بریم سر اصل مطلب، در مورد این خانم، خوب شما بدون هیچگونه شناختی‌ تنها بر اساس ظاهر این خانم به او علاقمند شده اید. حالا بحث بر سر چگونگی‌ به سر انجام رساندن این رابطه به نحو مطلوب هست که شما با دوستان اختلاف نظر دارید.
    توصیه می‌کنم یک بار دوباره پست‌های دوستان را بخوانید و به چند نکته زیر توجه کنید:

۱- چرا این فرد بدون هیچ شناختی‌ از من زمان گذاشته، وارد تاپیک من شده، نظرات من را خوانده است، و ابراز نظر کرده؟ اینکار چه منفعتی برای او داشته است؟

۲- آیا هدف من برای آشنایی به قصد ازدواج را زیر سوال برده است یا با روش من برای این کار مشکل داشته است؟

۳- یک آمار بگیرید ببینید، از مجموع این دوستان چند نفر مخالف روش شما(نوشتن نامه) بوده اند. شاید دوستان نتوانسته باشند مناسب‌ترین روش برای حل مشکل را به شما ارائه دهند، اما اکثریت قریب به اتفاق، به اشتباه بودن روش شما اذعان داشته اند.

۴- حال به پاسخ‌ها و جبهه‌ گیری‌های خودتان نگاه کنید.

۵- حالا فرض کنید با این خانم مورد نظر ازدواج کرده اید و می‌خواهید بروید ماه عسل، اما نظر ایشان با نظر شما مثلا در مورد اینکه کجا بروید متفاوت هست و به هر دلیلی‌ شما فکر می‌کنید ایشان اشتباه می‌کند. تصور کنید پایان مشاجره شما چگونه خواهد بود!؟

صادقانه بگویم، با توجه به موارد بالا، من فکر می‌کنم شما صرفنظر از شرایط مادی، پایه ای‌ترین الزامات برای یک ازدواج موفق، یعنی بلوغ فکری، و مهارت‌های لازم برای یک رابطه موفق را ندارید. می‌دانم نظر من خیلی‌ خوشایندتان نیست، اما متأسفانه حقیقت هست و الان وقت ازدواج شما نیست.

اما اگر بخواهم راه حلی برای مشکلتان ارائه دهم، باید بگویم من استثناً، بر خلاف باقی‌ دوستان، با شما هم نظر بودم و همچنان فکر می‌کنم بهترین راه حل برای مشکل شما، همان راه حل خودتان، یعنی نوشتن نامه برای این خانم هست. من نه تنها مخالف نیستم بلکه نوشتن این نامه برای شما بسیار ضروری می‌دانم، نه به این خاطر که شما را برای رسیدن به این خانم کمک می‌کند، بلکه برای اینکه با توجه به نوشته‌هایتان من فکر می‌کنم شما به این تجربه نیاز دارید، و خودتان باید به درستی‌ یا غلطی این روش پی‌ ببرید. نوشتن این نامه حداقل دو مزیت برای شما خواهد داشت،

۱- منجر میشود به اینکه این خانم با احتمال بسیار بالایی‌ به شما یک نه محکم و قاعدتا غیر قابل تغییر بگویند. و این از آنجا که شما هنوز به بلوغ فکری نرسیده اید و آمادگی برای یک ازدواج موفق را ندارید، از نظر من برای شما بسیار سودمند هست.

۲- "نه" این خانوم به شما درس بزرگی‌ خواهد داد که بدون شک به بلوغ فکری شما کمک خواهد کرد.

دوباره تلاش کنید، این بار مطمئنا نامه بهتری خواهید نوشت، و اتفاقا سعی‌ کنید این نامه را حتما به او برسانید. لطفا ما را هم بی‌ خبر نگذارید.

موفق باشید،

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

ویرایش توسط kamran2007 : جمعه 27 دی 92 در ساعت 06:43

2. 4 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

only star (جمعه 27 دی 92), sara 65 (شنبه 28 دی 92), فرهنگ 27 (جمعه 27 دی 92), ستیلا (جمعه 27 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)