سلام 1234567،
قسمت اول پست قبلیتون رو که به زبانهای مختلف گذاشتید دوست داشتم و راستش من را خنداند.
و اما بریم سر اصل مطلب، در مورد این خانم، خوب شما بدون هیچگونه شناختی تنها بر اساس ظاهر این خانم به او علاقمند شده اید. حالا بحث بر سر چگونگی به سر انجام رساندن این رابطه به نحو مطلوب هست که شما با دوستان اختلاف نظر دارید. توصیه میکنم یک بار دوباره پستهای دوستان را بخوانید و به چند نکته زیر توجه کنید:
۱- چرا این فرد بدون هیچ شناختی از من زمان گذاشته، وارد تاپیک من شده، نظرات من را خوانده است، و ابراز نظر کرده؟ اینکار چه منفعتی برای او داشته است؟
۲- آیا هدف من برای آشنایی به قصد ازدواج را زیر سوال برده است یا با روش من برای این کار مشکل داشته است؟
۳- یک آمار بگیرید ببینید، از مجموع این دوستان چند نفر مخالف روش شما(نوشتن نامه) بوده اند. شاید دوستان نتوانسته باشند مناسبترین روش برای حل مشکل را به شما ارائه دهند، اما اکثریت قریب به اتفاق، به اشتباه بودن روش شما اذعان داشته اند.
۴- حال به پاسخها و جبهه گیریهای خودتان نگاه کنید.
۵- حالا فرض کنید با این خانم مورد نظر ازدواج کرده اید و میخواهید بروید ماه عسل، اما نظر ایشان با نظر شما مثلا در مورد اینکه کجا بروید متفاوت هست و به هر دلیلی شما فکر میکنید ایشان اشتباه میکند. تصور کنید پایان مشاجره شما چگونه خواهد بود!؟
صادقانه بگویم، با توجه به موارد بالا، من فکر میکنم شما صرفنظر از شرایط مادی، پایه ایترین الزامات برای یک ازدواج موفق، یعنی بلوغ فکری، و مهارتهای لازم برای یک رابطه موفق را ندارید. میدانم نظر من خیلی خوشایندتان نیست، اما متأسفانه حقیقت هست و الان وقت ازدواج شما نیست.
اما اگر بخواهم راه حلی برای مشکلتان ارائه دهم، باید بگویم من استثناً، بر خلاف باقی دوستان، با شما هم نظر بودم و همچنان فکر میکنم بهترین راه حل برای مشکل شما، همان راه حل خودتان، یعنی نوشتن نامه برای این خانم هست. من نه تنها مخالف نیستم بلکه نوشتن این نامه برای شما بسیار ضروری میدانم، نه به این خاطر که شما را برای رسیدن به این خانم کمک میکند، بلکه برای اینکه با توجه به نوشتههایتان من فکر میکنم شما به این تجربه نیاز دارید، و خودتان باید به درستی یا غلطی این روش پی ببرید. نوشتن این نامه حداقل دو مزیت برای شما خواهد داشت،
۱- منجر میشود به اینکه این خانم با احتمال بسیار بالایی به شما یک نه محکم و قاعدتا غیر قابل تغییر بگویند. و این از آنجا که شما هنوز به بلوغ فکری نرسیده اید و آمادگی برای یک ازدواج موفق را ندارید، از نظر من برای شما بسیار سودمند هست.
۲- "نه" این خانوم به شما درس بزرگی خواهد داد که بدون شک به بلوغ فکری شما کمک خواهد کرد.
دوباره تلاش کنید، این بار مطمئنا نامه بهتری خواهید نوشت، و اتفاقا سعی کنید این نامه را حتما به او برسانید. لطفا ما را هم بی خبر نگذارید.
موفق باشید،
کامران

علاقه مندی ها (Bookmarks)