ببخشید من میخوام یکم رک حرف بزنم
شما شاید ادم پولداری باشید وتحصیلات موقیت خوبی داشته باشید اما یک چیز مهم رو هنوز ندارید از لحاظ شخصیتی خیلی رشد بالایی نداشته اید چون یه جورایی غرور کاذب دارید ودارید از بالا به مردم نگاه مکیند
فکر می کنید چد تا تست عربی وزبان چی میدونم ریاضی تو کنکور بیشتر زدید وتوی یک دانشگاه خیلی خوب قبول شدید حتما کار خیلی بزرگی کردید نه بردار من زندگی اینها نیست ارزش ادم ها به این نیست که توی 20 دقیقه چند تا تست عربی یا تست فیزیک زدند
شما هنوز به درک خوبی از زندگی نرسیده اید شاید توی کار وتحصیل موفق بوده اید اما موفقیت توی کار وتحصیل الزاما به معنای موفقیت توی زندگی شخصی نیست
شخصیت وانسانیت ادمها نه ربطی به میزان تحصیلاتشون داره ونه ربطی به میزان موجودی بانکی شون کم ندیدم ادامهایی با تحصیلات عالی وموقعیت های عالی ولی سطح شعور پایین
من خودم یک دختر هستم اگر یک نفر با این طرز فکر واینکه همه رو پایین تر از خودش بدونه حتی با شرایطی خیلی بالاتر از شما هم به خواستگاری من بیاد تو همون جلسه اول ردش مکینم چون زندگی اینها نیست کسی منکر نقش امکانات توی خوشبختی نیست خیلی ها ترجیح میدن با یک نفر که همیشه درکشون میکنه وهمدمشون هست با سطح مالی خیلی متوسط وحتی فاقد تحصیلات دانشگاهی ازدواج کنند تا اینکه با یک نفر با سطح به ظاهر بالا ازدواج کند اما هیچ وقت احساس این رو نداشته باشند که یکی همدم وهمراهشون باشه
طرز فکرتو عوض کن شخصیت وشعور ادمها نه ربطی به میزان تحصیلات دانشگاهیشون داره ونه ربطی به میزان موجودی حساب بانکیشون

علاقه مندی ها (Bookmarks)