به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 دی 92 [ 17:12]
    سطح
    1
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    11

تشکرشده 7 در 4 پست

Array
    ببخشید من میخوام یکم رک حرف بزنم
    شما شاید ادم پولداری باشید وتحصیلات موقیت خوبی داشته باشید اما یک چیز مهم رو هنوز ندارید از لحاظ شخصیتی خیلی رشد بالایی نداشته اید چون یه جورایی غرور کاذب دارید ودارید از بالا به مردم نگاه مکیند
    فکر می کنید چد تا تست عربی وزبان چی میدونم ریاضی تو کنکور بیشتر زدید وتوی یک دانشگاه خیلی خوب قبول شدید حتما کار خیلی بزرگی کردید نه بردار من زندگی اینها نیست ارزش ادم ها به این نیست که توی 20 دقیقه چند تا تست عربی یا تست فیزیک زدند

شما هنوز به درک خوبی از زندگی نرسیده اید شاید توی کار وتحصیل موفق بوده اید اما موفقیت توی کار وتحصیل الزاما به معنای موفقیت توی زندگی شخصی نیست
    شخصیت وانسانیت ادمها نه ربطی به میزان تحصیلاتشون داره ونه ربطی به میزان موجودی بانکی شون کم ندیدم ادامهایی با تحصیلات عالی وموقعیت های عالی ولی سطح شعور پایین

من خودم یک دختر هستم اگر یک نفر با این طرز فکر واینکه همه رو پایین تر از خودش بدونه حتی با شرایطی خیلی بالاتر از شما هم به خواستگاری من بیاد تو همون جلسه اول ردش مکینم چون زندگی اینها نیست کسی منکر نقش امکانات توی خوشبختی نیست خیلی ها ترجیح میدن با یک نفر که همیشه درکشون میکنه وهمدمشون هست با سطح مالی خیلی متوسط وحتی فاقد تحصیلات دانشگاهی ازدواج کنند تا اینکه با یک نفر با سطح به ظاهر بالا ازدواج کند اما هیچ وقت احساس این رو نداشته باشند که یکی همدم وهمراهشون باشه

طرز فکرتو عوض کن شخصیت وشعور ادمها نه ربطی به میزان تحصیلات دانشگاهیشون داره ونه ربطی به میزان موجودی حساب بانکیشون

2. 4 کاربر از پست مفید dosteman تشکرکرده اند .

Elena1994 (پنجشنبه 03 بهمن 92), faghat-KHODA (سه شنبه 24 دی 92), کاغذ بی خط (سه شنبه 24 دی 92), مصباح الهدی (سه شنبه 24 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)