به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21
    Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    [QUOTE=barani6;313369

سلام.ممنون.
    اختلاف سنیمون به نظرتون زیاده؟! میدونید من برعکس دوستام، از پسرهایی که تیپ ساده تر دارن در عین حال خوش پوش هستن خوشم میاد. نه جلف. ایشون هم دقیقا همین طورین.

[/QUOTE]

من اگه 29 ساله باشم و به یه دختر 23 ساله علاقه داشته باشم خودم شخصا بخاطر این اختلاف سنیمون جرات نمیکنم مسئله ازدواج رو مطرح کنم چون فکر میکنم طرف ممکنه جواب منفی بده و محیط کاره و هزارتا چیز دیگه ولی اگه میفهمیدم اون با این مسائل مشکلی نداره راحت تر مطرح میکردم

من اگه بودم میگفتم جمعه جشن عروسیه یکی از دوستامه شاید نتونم پنج شنبه بیام سر کار
    بعد طرف میگه مبارکه و کین و چین اینایی که میخوان با هم ازدواج کنن منم یه مشخصاتی شبیه همون پسره بهش میدادم و انو چیزایی رو که حس میکردم پسره بخاطر اون چیزا نمیاد جلو رو پیش میکشیدم و خیالشو راحت میکردم که این مسائل برام عیب نیست
    بعد از خصوصیات اخلاقی خودم میگفتم در قالب دوستم
    مثلا دوستم از پسرای ساده خوشش میومد و زیاد پر توقع نبود و مثل خودم فکر میکرد ولی خیلی حساب شده و با چند بار تمرین
    خیلی هم کش نمیدادم و تابلو نمیکردم

بعد روز شنبه که پسره پی گیری میکرد عروسی خوش گذشت و از این حرفا یکم دیگه صحبت میکردم

خلاصه یه دامی پهن میکردم

یه مرز خیلی باریک برای خودت ترسیم کن اگه بری جلوتر یا عقب تر از اون صدمه میبینی
    اگه ابراز علاقه کنی و جواب رد بگیری چون محیط کار هم هست خیلی بد میشه
    حتی اگه ابراز علاقه شدید کنی و ازدواج کنید هم جنبه خوبی نداره
    و مهمتر از همه اگه خیلی دوسش داشته باشی و با دیگری ازدواج کنه بازم بده

معمولا دختر ها در این موارد با نشوندادن محبت به طرف مورد علاقه شون میفهمونن که دوسش دارن

ولی مهمترین نکته اینه که شما از کجا فهمیدی دوست داره ؟؟؟؟؟؟؟
    این احوالپرسیا برای همه همکارا هستش
    شاید میخواسته برای اینکه حال همکارتو بگیره بیشتر با تو احوالپرسی میکنه

ولی کسی که عاشقه رو میشه از چشاش و حال و احوالش و رفتارش شناخت

2. کاربر روبرو از پست مفید 1234567 تشکرکرده است .

barani6 (سه شنبه 24 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 28 تیر 93 [ 13:46]
    سطح
    10
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 41 در 19 پست

حالت من
    Zodranj
    Array
    سلام دوستان

- - - Updated - - -

من تازه عضو شدم میشه با منم صحبت کنید ؟ خیلی نیاز دارم به هم فکری

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 شهریور 95 [ 14:54]
    سطح
    40
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    566

تشکرشده 594 در 190 پست

Array
    سلام دوستم شما مسیولشرایط ایشون نیستین و اینکه شرایط قبل ازدواجو چطوری ایجاد کنن مسیولش خود پسره. بهر حال معلوم نیست ایشون به فرض نبودن شرایط چه مشکلاتی داشته باشه.
    اگه ایشون از شما خوشش بیاد حتما پیشنهاد میده بعد شما تازه اول جوونیتونه. 23سال خیلی کمه که بخواین عجله کنین. یه کم از زندگیتون بهره ببرین و صبر کنین اگه ایشون بخواد پا پیش میذاره اگرم که شما پیشنهاد بهتری داشتی که میتونستی ازیشون بگذری خب به زندگیت میرسی. یه درصد فکر کن پیشنهاد بدی و ایشون نخواد اونوقت تو اون محیط کار که همشون آقان و ممکنه خبردار شن میتونی کار کنی؟؟؟
    یه راه دیگه ام هست که خیلی فانتزیه

میتونی به یکی از خانوادت(مثلا پسردایی پسر خاله و...) بگی کسی رو بفرسته محل کارت برای تحقیقات و بگه خواستگارته جوری که همکارات همه بفهمن. ببین عکس العمل ایشون چیه؟؟؟

5. کاربر روبرو از پست مفید روژان20 تشکرکرده است .

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو

من با حرفای آبی بیکران موافقم خیلی کوتاه کامل راهنمایی کردن

پسر کلا علاوه بر نکاتی گه دوست عزیز و گرامیمون اردشیر عزیز گفتن (( ولي بدون همه آقايان براي انتخاب شريک زندگي به جذابيت هاي خاص زنانه شامل : وقار؛ کمي غرور ؛ اجتناب نمودن از هر روابطي ؛ نجابت و سخت گير بودن در ارتباطات اجتماعي وکاري علي الخصوص با جنس مخالف ......... )) فکر کنم خوشتیپ بودن خیلی خوب باشه یا اجتماعی و خنده رو بودن یکم شوخ بودن البته نه زیاد ولی یکمش بنظرم جذابتر میکنه یه خانوم رو اینکه اومده کمکتون کرده و اخلاقمداره و بدون چشم داشت اینکارو کرده یعنی پسر خوب و خوش قلبی هستش ولی بنظرم بهتره خیلی روش زوم نکنی زیاد حساس نشو ایشالله هرچی قسمت بشه همونه

7. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آوای باران نمایش پست ها
    سلام دوستان

- - - Updated - - -

من تازه عضو شدم میشه با منم صحبت کنید ؟ خیلی نیاز دارم به هم فکری
    سلام دوست من شمااگه مشکلی داری یه تاپیک ایجادکن اونجادوستان بهت کمک میکنن

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 مرداد 98 [ 22:19]
    سطح
    53
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 187 در 78 پست

Array
    شما اگر به اون اقا علاقه مند هستین و مایل هستین که برای ازدواج با ایشون اشنا بشین ، کار سختی داری!

اولا که شما در محیط کاری هستین ، یعنی اینکه نمی تونین بیش از حد با ایشون صحبت کنین و اینکه محیط کار هستش و اگر جواب منفی بشنوی روی کارت اثر منفی می ذاره و اینکه همدیگه رو هر روز می بینید و احساس خوبی نخواهی داشت.

پس اول مسئله ای که گفتم رو خوب در نظر بگیر.

هیچ وقت مستقیم ابراز علاقه نکنید و اگر مراحل تعریف شده رو انجام بدی ، اگر اون اقا قصد ازدواج داشته باشه و از شما خوشش بیاد ، خودش مطمئنا زمینه اشنایی بیشتر را فراهم می کنه. ( پس شما به هیچ وجه مستقیم به ایشون چیزی درباره علاقه تون نگید.)

در واقع شما می تونید با رفتار تون و حرف هاتون طوری پیش برید که اون اقا باب اشنایی رو باز کنه (البته گفتم در شرایطی که قصد ازدواج داشته باشه، کسی در زندگیش نباشه و از شما خوشش بیاد که البته همه اینها قابل تشخیص هستش)

1- اولین قدمی که شما باید برداری این هستش که جویا بشی ایشون متاهل هستش یا نه! یعنی خودتون از ایشون بپرسید ( خودت هم ممکنه قبلا به طریقه دیگه شاید فهمیده باشی که متاهل نیست اما بازم بپرس. ) اگر هم قبلا از خودش پرسیدی که پس هیچی دیگه نپرس!

2- اگه گفت متاهل نیست بهش بگو که چرا تا الان (سن30) ازدواج نکرده؟ ممکن هستش در این مرحله دلایل منطقی بیاره که قصد ازدواج نداشته باشه. خب اگر قصد ازدواج کلا نداشته باشه که شما باید در این مرحله باید دست نگه داری و کلا بی خیال شی و به صحبت اضافه نپردازی.

3- اگر متوجه شدی که قصد ازدواج داره ، در این موقع باید بیشتر سوالات شخصی ازش بپرسین مثلا متولد چه روز و چه ماهی هستش؟ چه رشته ای خونده؟ چرا اومده سر این شغل؟

4- به یکم زمان هم نیاز داری که سر صحبت را با ایشون باز کنی دیگه. بستگی به تواناییت در اتباط با جنس مخالف داره. صحبت های کاری را هم با ایشون بیشتر کنید و در کار هم از ایشون کمک بیشتر بگیرین.

5- در اخر هم اگر دیدی اون اقا بعد از مدت کمی اشنایی تمایل کمی به صحبت یا کمک داره باید کم کم دست نگه داری و ادامه ندی.

در واقع شما می تونید با این مراحل تشخیص بدین که اون اقا قصد ازدواج داره و یا چقدر تمایل به شما داره. اگر مراحل خوب پیش بره و کمی هم شانس داشته باشی که اون اقا بهت علاقه مند بشه اون موقع باب اشنایی برای ازدواج فراهم میشه. در کل زیاد صابون به شکمت نزن!

در اخر هم یک نکته بسیار مهم رو در نظر بگیر که مراحل اشنایی شما با اون اقا طوری پیش بره که هدف اصلی ازدواج باشه نه دوستی معمولی یا خدایی نکرده سواستفاده!

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 دی 92 [ 21:30]
    سطح
    1
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    11
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    من اگه 29 ساله باشم و به یه دختر 23 ساله علاقه داشته باشم خودم شخصا بخاطر این اختلاف سنیمون جرات نمیکنم مسئله ازدواج رو مطرح کنم چون فکر میکنم طرف ممکنه جواب منفی بده و محیط کاره و هزارتا چیز دیگه ولی اگه میفهمیدم اون با این مسائل مشکلی نداره راحت تر مطرح میکردم

من اگه بودم میگفتم جمعه جشن عروسیه یکی از دوستامه شاید نتونم پنج شنبه بیام سر کار
    بعد طرف میگه مبارکه و کین و چین اینایی که میخوان با هم ازدواج کنن منم یه مشخصاتی شبیه همون پسره بهش میدادم و انو چیزایی رو که حس میکردم پسره بخاطر اون چیزا نمیاد جلو رو پیش میکشیدم و خیالشو راحت میکردم که این مسائل برام عیب نیست
    بعد از خصوصیات اخلاقی خودم میگفتم در قالب دوستم
    مثلا دوستم از پسرای ساده خوشش میومد و زیاد پر توقع نبود و مثل خودم فکر میکرد ولی خیلی حساب شده و با چند بار تمرین
    خیلی هم کش نمیدادم و تابلو نمیکردم

بعد روز شنبه که پسره پی گیری میکرد عروسی خوش گذشت و از این حرفا یکم دیگه صحبت میکردم

خلاصه یه دامی پهن میکردم

یه مرز خیلی باریک برای خودت ترسیم کن اگه بری جلوتر یا عقب تر از اون صدمه میبینی
    اگه ابراز علاقه کنی و جواب رد بگیری چون محیط کار هم هست خیلی بد میشه
    حتی اگه ابراز علاقه شدید کنی و ازدواج کنید هم جنبه خوبی نداره
    و مهمتر از همه اگه خیلی دوسش داشته باشی و با دیگری ازدواج کنه بازم بده

معمولا دختر ها در این موارد با نشوندادن محبت به طرف مورد علاقه شون میفهمونن که دوسش دارن

ولی مهمترین نکته اینه که شما از کجا فهمیدی دوست داره ؟؟؟؟؟؟؟
    این احوالپرسیا برای همه همکارا هستش
    شاید میخواسته برای اینکه حال همکارتو بگیره بیشتر با تو احوالپرسی میکنه

ولی کسی که عاشقه رو میشه از چشاش و حال و احوالش و رفتارش شناخت
    من نمیتونم فیلم بازی کنم می ترسم سوتی بدم.
    من نگفتم حتما. کلا گفتم رابطه ش باهام خوبه.
    عاشق؟!!! هی...

نقل قول نوشته اصلی توسط روژان20 نمایش پست ها
    سلام دوستم شما مسیولشرایط ایشون نیستین و اینکه شرایط قبل ازدواجو چطوری ایجاد کنن مسیولش خود پسره. بهر حال معلوم نیست ایشون به فرض نبودن شرایط چه مشکلاتی داشته باشه.
    اگه ایشون از شما خوشش بیاد حتما پیشنهاد میده بعد شما تازه اول جوونیتونه. 23سال خیلی کمه که بخواین عجله کنین. یه کم از زندگیتون بهره ببرین و صبر کنین اگه ایشون بخواد پا پیش میذاره اگرم که شما پیشنهاد بهتری داشتی که میتونستی ازیشون بگذری خب به زندگیت میرسی. یه درصد فکر کن پیشنهاد بدی و ایشون نخواد اونوقت تو اون محیط کار که همشون آقان و ممکنه خبردار شن میتونی کار کنی؟؟؟
    یه راه دیگه ام هست که خیلی فانتزیه

میتونی به یکی از خانوادت(مثلا پسردایی پسر خاله و...) بگی کسی رو بفرسته محل کارت برای تحقیقات و بگه خواستگارته جوری که همکارات همه بفهمن. ببین عکس العمل ایشون چیه؟؟؟
    سلام.من پیشنهاد نخواهم داد به همین دلیلی که گفتین.
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود بانو

من با حرفای آبی بیکران موافقم خیلی کوتاه کامل راهنمایی کردن

پسر کلا علاوه بر نکاتی گه دوست عزیز و گرامیمون اردشیر عزیز گفتن (( ولي بدون همه آقايان براي انتخاب شريک زندگي به جذابيت هاي خاص زنانه شامل : وقار؛ کمي غرور ؛ اجتناب نمودن از هر روابطي ؛ نجابت و سخت گير بودن در ارتباطات اجتماعي وکاري علي الخصوص با جنس مخالف ......... )) فکر کنم خوشتیپ بودن خیلی خوب باشه یا اجتماعی و خنده رو بودن یکم شوخ بودن البته نه زیاد ولی یکمش بنظرم جذابتر میکنه یه خانوم رو اینکه اومده کمکتون کرده و اخلاقمداره و بدون چشم داشت اینکارو کرده یعنی پسر خوب و خوش قلبی هستش ولی بنظرم بهتره خیلی روش زوم نکنی زیاد حساس نشو ایشالله هرچی قسمت بشه همونه
    به نظر من که خیلی خوش قلب و مهربونه. یعنی هر چی ازش خواستم کمکم کرده. خیلی دوسش دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها
    شما اگر به اون اقا علاقه مند هستین و مایل هستین که برای ازدواج با ایشون اشنا بشین ، کار سختی داری!

اولا که شما در محیط کاری هستین ، یعنی اینکه نمی تونین بیش از حد با ایشون صحبت کنین و اینکه محیط کار هستش و اگر جواب منفی بشنوی روی کارت اثر منفی می ذاره و اینکه همدیگه رو هر روز می بینید و احساس خوبی نخواهی داشت.

پس اول مسئله ای که گفتم رو خوب در نظر بگیر.

هیچ وقت مستقیم ابراز علاقه نکنید و اگر مراحل تعریف شده رو انجام بدی ، اگر اون اقا قصد ازدواج داشته باشه و از شما خوشش بیاد ، خودش مطمئنا زمینه اشنایی بیشتر را فراهم می کنه. ( پس شما به هیچ وجه مستقیم به ایشون چیزی درباره علاقه تون نگید.)

در واقع شما می تونید با رفتار تون و حرف هاتون طوری پیش برید که اون اقا باب اشنایی رو باز کنه (البته گفتم در شرایطی که قصد ازدواج داشته باشه، کسی در زندگیش نباشه و از شما خوشش بیاد که البته همه اینها قابل تشخیص هستش)

1- اولین قدمی که شما باید برداری این هستش که جویا بشی ایشون متاهل هستش یا نه! یعنی خودتون از ایشون بپرسید ( خودت هم ممکنه قبلا به طریقه دیگه شاید فهمیده باشی که متاهل نیست اما بازم بپرس. ) اگر هم قبلا از خودش پرسیدی که پس هیچی دیگه نپرس!

2- اگه گفت متاهل نیست بهش بگو که چرا تا الان (سن30) ازدواج نکرده؟ ممکن هستش در این مرحله دلایل منطقی بیاره که قصد ازدواج نداشته باشه. خب اگر قصد ازدواج کلا نداشته باشه که شما باید در این مرحله باید دست نگه داری و کلا بی خیال شی و به صحبت اضافه نپردازی.

3- اگر متوجه شدی که قصد ازدواج داره ، در این موقع باید بیشتر سوالات شخصی ازش بپرسین مثلا متولد چه روز و چه ماهی هستش؟ چه رشته ای خونده؟ چرا اومده سر این شغل؟

4- به یکم زمان هم نیاز داری که سر صحبت را با ایشون باز کنی دیگه. بستگی به تواناییت در اتباط با جنس مخالف داره. صحبت های کاری را هم با ایشون بیشتر کنید و در کار هم از ایشون کمک بیشتر بگیرین.

5- در اخر هم اگر دیدی اون اقا بعد از مدت کمی اشنایی تمایل کمی به صحبت یا کمک داره باید کم کم دست نگه داری و ادامه ندی.

در واقع شما می تونید با این مراحل تشخیص بدین که اون اقا قصد ازدواج داره و یا چقدر تمایل به شما داره. اگر مراحل خوب پیش بره و کمی هم شانس داشته باشی که اون اقا بهت علاقه مند بشه اون موقع باب اشنایی برای ازدواج فراهم میشه. در کل زیاد صابون به شکمت نزن!

در اخر هم یک نکته بسیار مهم رو در نظر بگیر که مراحل اشنایی شما با اون اقا طوری پیش بره که هدف اصلی ازدواج باشه نه دوستی معمولی یا خدایی نکرده سواستفاده!
    ممنون.
    1- میدونم که مجرده. خودش بهم گفته بود
    2- اینو نمیدونم چرا. اینطور که شنیدم چند سال پیش قرار بود با یکی ازدواج کنه، که بهم میخوره. البته از همون همکار خانم شنیدم.(می گفت همین پسر مورد علاقه من مشکل اعصاب داشته!!! دختره نخواست) اما من اصلا همچین چیزی رو ندیدیم تا حالا.
    3-جواب اینا رو میدونم. خودش بهم گفته بود. کلا زیاد در مورد این چیزها حرف زدیم.
    4-سر صحبت تا حدی باز هست. مسائل کاری هم پیش میاد که کمک می گیرم. ایشون هم خیلی خوب راهنمایی می کنه.

ممنونم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 دی 92 [ 21:47]
    سطح
    1
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    3

تشکرشده 4 در 2 پست

Array
    ه اضافه اینکه احساس میکنم ایشون هم به من علاقه داشته باشن. مثلا اینکه محل کار من تقریبا خارج از شهر هست و با اتوبوس رفت و آمد میکنم، روزی که دیرتر کارمون تموم شد، فرداش ازم پرسید دیشب ساعت چند رسیدی خونه؟ یه ماشین بخر. مسیرش خوب نیست و از این حرفا. یا خیلی جاها مراقب بوده که مشتری ها سرم کلاه نذارن!
    من تازگی شکست عشقی خوردم
    فقط یه نصیحتی میکنم که وقتی به یکی گرایش داری بیخودی همه چیزو واسه خودت تعبیر و تفسیر نکن
    من مدتی به دختری گرایش داشتم واسه ازدواج
    طرف زیاد دور و برم بود. به بهانه نگاه کردن و یاد گرفتن میومد وقتی کار میکردم میومد بالا سرم وای میستاد و خیلی چیزای ریز و جزئی دیگه که اون موقع به خودم میگفتم آره 100% اونم تو فکر منه
    تا اینکه بعد چند ماه دیدم داره ازدواج میکنه و احتمالا مدتی هم با طرف دوست بوده

خلاصه اینکه بیخودی فکرنکن اونم بهت علاقه داره که اگه چند وقت دیگه شیرینی آورد گفت داره ازدواج میکنه حالت مثل من بد نشه
    باز من پسرم راحت تر با این قضیه کنار اومدم ولی تو دختری بیشتر دپرس میشی

در ضمن من به عنوان یک پسر 28 ساله دوست دارم همسرم حداقل 5-6 سال از من کوچیکتر باشه یعنی اختلاف سنیتون خوبه
    ویرایش توسط armin-1 : سه شنبه 24 دی 92 در ساعت 21:44

12. 3 کاربر از پست مفید armin-1 تشکرکرده اند .

barani6 (پنجشنبه 26 دی 92), khaleghezey (پنجشنبه 10 بهمن 92), مصباح الهدی (سه شنبه 24 دی 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 دی 92 [ 21:30]
    سطح
    1
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    11
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    بچه ها دیگه کسی راهی نداره؟خواهش می کنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    barani6 جان دوستان حرفایی رو که باید میزدن گفتن منم راه حل دوستان رو توصیه میکنم
    خود من همچین شرایطی برام پیش اومده با اینکه طرف علاقه داشت و از طریق واسط خیلی خیلی چیزا رو فهمیدم خیلی خوشحال شدم و منم ابراز کردم که ای کاش این کارو نمیکردم
    رفتارش 180 درجه تغییر کرد و یواش یواش فاصله گرفت
    اون پسره و میدونم که ضربه نمیخوره اصلا شاید خواستنش در حد من نبوده
    ولی این من بودم که خیلی ضربه خوردم 6 ماه افسرده بودم بعد از این رفتاراش و 7 کیلو لاغر شدم
    با اینکه این راه حله پیشنهادی مشاورم بود بعدش هم دوباره مشاورمو عوض کردم والان خیلی بهترم و بهتر میتونم در مورد خواستگارام فکر کنم با اینکه هنوز به یادشم
    پس دوست عزیز شما هم اشتباه منو تکرار نکن به نظر من الان حتی فکر کردن بهش هم اشتباهه
    مورد شما با توجه به سنی که داره باید شرایط و نیاز ازدواج داشته باشه پس مطمئن باش اگر بخوادت اقدام میکنه (پسرا اگر دختری رو بخوان هر جور شده بدستش میارن اما اگه نخوان حتی نمیتونی یه لحظه هم مجبورشون کنی)
    اگر بتونی کسی رو واسط کنی تا زیر زبونشو بکشه خیلی خوبه
    واسطی که واقعا بشناسیش (نه مثل واسط من که چون خواهرش عاشق اون پسر بود کلی حرف پشت سرم زد و در حقم نامردی کرد) پس سعی کن واسط رو هم با دقت انتخاب کنی
    اگر فهمیدی که بهت علاقه داره (فهمیدن یعنی واقعا کسی از زبونش بشنوه وگرنه رفتارهای محبت آمیز نشون دهنده علاقه نیست برای خود من موارد زیادی پیش اومده ولی شاید فقط یکیشون به ازدواج فکر میکرده + این نکته رو هم بگم بعضی پسرا از سرکار گذاشتن دخترا خوششون میاد پس الکی دلتو خوش نکن ) میتونی غیر مستقیم بفهمونی که خواستگار داری و بهش علاقه داری
    ولی اگر نتیجه نگرفتی سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و حتی شده محیط کارت رو عوض کنی (من خودم 3 سال درگیر این مسئله بودم و خیلی ضربه خوردم)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)