سلام پرواز خانم .
با توجه به تاپیک قبلیت که راجع به خواهر شوهرت بود فقط میتونم بگم کاری به کارشون نداشته باش. با همسرت برو با
همسرت هم برگرد. بذار هر اتفاقی هم میفته همسرت حاضر باشه. فقط با همسرت باش. البته تا حالا کار هیچکی رو نکشته.
اگه ناهار یا شام میری اصلا فکر کن خونه خودتونه و پاشو ظرفا رو جمع کن و بشور. چه اشکالی داره؟. ببینم خونه خودتون
ظرفای شما رو مامانت میشوره؟ مگه نه اینکه خونه باید تقسیم کار بشه؟ اصلا ارزششو داره به خاطر یه کار کوچیک هم اونا
از تو ناراحت شن هم تو از اونا؟ چرا میذاری پششت حرف باشه؟ الان تو عروس اون خونه ای. فکر
نمیکنی یه کم با مهمون فرق داری؟ پس وقتی میگی من عروس و عضو جدید اون خونه ام پس باید کارات هم به عنوان یه عضو جدید باشه.
ولی اگه توقعشون خیلی زیاد شد به همسرت بگو من خانواده ات رو نمیشناسم. میترسم یه کاری کنم ناراحت شن.
خواهرت هم که می بینی یه کم تنده. نمیخوام اول کاری ناراحتی چیزی بینمون پیش بیاد و بینمون شکر آب شه. هیچ وقت
تنهایی خونشون نرو و تا جایی که مجبور نشدی زنگ نزن.
وقتی هم زنگ نیزنی پیش همسرت و به خاطر اون زنگ بزن و بگو یهو دلم برای مادرت تنگ شد. بذار یه زنگی بزنم حالشونو
بپرسم. اگر همسرت میاد شهرتون قبل اومدن ازش بخواه مثلا این دفعه برین کوه. دفعه بعد برین شهرهای اطراف. دفعه بعد
برین بازار.
اگر هم خواستین برین خونشون سعی کن زیاد نمونین که تو هم عذاب بکشی. در حد وظیفه و احوالپرسی. بگو خونه
حوصله ام سر میره . دوست دارم باهم باشیم.
فقط بهت بگم موقع نامزدی زیاد پاپیچ خانواده همسر نشو که خدای نکرده باهات لج نیفتند که اگه بیفتند برات گرون تموم میشه.
تا وقتی که عقدی تا بری خونه خودت ملاحظه اشون رو بکن و از حرفاشون سرسری رد شو . زیاد اهمیت نده. چون هم
خودتو عذاب میدی و هم بین تو و همسرت ناراحتی پیش میاد. همه اینا حاشیه است. فقط با همسرت خوش باش و
حرفاشون و رفتاراشون رو به همسرت منتقل نکن. حیف اون لحظه نیست که وقتی تو و همسرت دوتایی و باهمید حرف نفر
سوم که خودش هم حاشیه است اون لحظه ات رو خراب کنه؟ . سعی کن از حاشیه زندگی دور بشی که بتونی تو متنش زندگی کنی.
همین حاشیه هاست که زندگیمونو میپاشه. واقعا بهش دقت کردی؟ چندبار وقتی دوتایی تنهایین به با هم بودن فکر کنی و
فقط خودتون بودین؟. قدر این لحظاتو بدون و بیخودی اوقات خودتو تلخ نکن.
یادداشت: سرسری رد شو. دقت دق ات میدهد.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)