نوشته اصلی توسط
نیکمرام
خانم النا ممنون از نظر لطفتون.....اما من با کمال تشکر بگم که از نظر خودم از امین زندگانی چیزی کم ندارم....ولی به نظر جامعه جز قد کوتاهم.اندام زیبایی دارم و چهره خوبی هم دارم... در مورد مهریه هم که خانم شیدا میفرمایند من واقعا از خودم درامدی ندارم یک ماشین دارم...دوست ندارم از بابای بیچاره ساده ام هزینه کنم. مگر این خانم چه در زندگی به من هدیه کرده؟ جز سرکوفت و عقب افتادگی و عذاب وجدان....
پدر شما که دو صفحه قبل استاندار بودند، حالا شدند ساده بیچاره؟
شما می تونی مهریه اش را قسط بندی کنی و تا زمان تمام شدنش بهش بدی. مسئولی. قول دادی، حرف زدی، سند امضا کردی، مرد باش!
این که شما تو انتخابت اشتباه کردی، مسئولش اون خانمه؟
به قول خودت که این همه تفاهم و اخلاق خوب و درک بالا و .... چیکار باید می کرد که نکرده؟ شما بفرمایید تقصیر اون خانم چیه؟
فقط در یک جمله تقصیرش را بگو.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
نیکمرام
من واقعا بی آبرویی این قضیه برام خیلی سخته ولی زنم بیش از دوساله میدونه من از این جهات باهاش مشکل دارم.....بهرحال خورد شدن ایشون و حتی خانوادشون اجتناب ناپذیره....از دست خدا هم دلم گرفته...من زن زیبا و خیانت کار رو ترجیح میدم به زن معمولی...واقعا این را گفتم. خانم میشل عذرمیخوام
کاشکی به قول فرشته اردیبهشت عزیز، اسلام را قاطی این بحث نمی کردید که هر لحظه بیشتر ...
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)