به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 74
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام شما اشتباه بسیار بزرگی تو انتخابتون کردید که تنها کاری که الان میتونید بکنید تموم کردنش به بهترین صورت هست خواهشا ازین به بعد به بازیش نگیرید ...

چون غالبا علم روانشناسی اینو تایید میکنه که کسی اگه شما رو توی یه مدتی جذب نکرد هیچ وقت نمیتونه جذاب باشه برات ... و تو همچین موارد به کسایی بیشتر کمک میشه که قبلا یه رابطه ی عاشقانه داشتن و بعدا بدلایل مختلف دچار بی علاقگی شدند امکان برگشت احساس و علاقه بسیار بالاست . اما بسیار خوبه که به متخصصش مراجعه کنید

شما احساسی برخورد نکنید عاقل باشید میدونم که بسیار سخته هم برای شما و هم برای اون خانم بیچاره خودتون رو گول نزنید که قراره معجزه ای بشه و خواب دیدید اینطوری فقط خودتون و اون خانم رو معطل میکنید و زندگیش حروم میشه

چرا نتایج سخت اشتباه فاحش و کاملا مشخص خودتون رو بپای دین کاملا معقول و منطقی میذارین دینی که میگه هرکس در گرو تصمیم وا نتخاب خودشه ؟!!!!! نکنید این کارو خواهشا

بسیار خوبه که شما فرزند ندارین و زودتر میتونید برای جبران شکست اقدام کنید میگن جای ضررو از هرجا بگیری منفعته
    اشتباهتون رو قبول دارین اما نمیشه برگشت و تغییر داد فقط میشه ازش درس گرفت پس از همین حالا تصمیم بگیرین .

اما خوبه در مورد زیبایی تجدید نظر یا بهتر بگم نظرتون رو تعدیل کنید تا در انتخا بهای بعدی ازون ور بوم نیفتی .
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

2. 5 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

sanjab (سه شنبه 10 دی 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 10 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام آی نیکمرام
    خیلی ادعا داری برادر من
    حالا چون یه دختر پس نزد شمارو محبت و عشق بهتون ابراز کرد ،فکر کردید، چه خبره؟
    دم از مذهب و وجدان نزن ،از سال 84 دیده بودیش محاله رنگ پوستش رو ندیده باشی،اسم روی کارتون نمیذارم ولی رفتی سمت یه دختر که مثلا ضربه های روحیت برطرف بشه به خاطر شنیدن جواب رد؟؟؟
    کم کنید از این غرور کاذب همچین مینازی به خودت انگار چه خبره، خانواده خوب وضع مالی خوب و تحصیلات خوب... از خودت چی داری؟؟؟؟
    مطمئنید اون دخترهای زیبا به خاطر قد کوتاهیتون و شهرستانی بودنتون شما رو قبول نکردن؟؟؟؟؟که حتی حاضر نشدن با خود شما همکلام بشن و به خودتون جواب رد بدن،شاید به خاطر غرور کاذب و ادعا و اینکه مسئولیت تصمیم و انتخابتون رو به عهده نمیگیرید و آسمون ،ریسمون به هم میبافید که ادای آدمهای قربانی رو در بیارید، ترسیدن به شما به چشم همسر و تکیه گاه نگاه کنن!!!!!!!!!! که مبادا فردا یه جذاب تر به چشمتون بیاد.شما اگه اینقدر به زن های زیبا نگاه نکنی ،همسرتون رو ومیبینی و جذبش میشی و مشکلتون حل میشه.اگر هم میدونی نمیتونی و مسئولیت تصمیم و کارهاتون رو به عهده نمیگیری سریعا طلاقش بده تا اون همسرتون که با تعریفهایی که شما ازش کردید یه بانوی اصیل هستش،بقیه سالهای عمرش هدر نره و خوشبخت بشه ،اما مطمئن باش شما به هرچی که داشته باشی راضی نیستی پس بهتره به فکر رفع مشکل خودتون باشی،امیدوارم عاقبت بخیر بشید. اگه لحن من تند بود برای این بود که از فرد بعیده که از وجدانش حرف بزنه ولی زندگیه یه دختر از همه جا بیخبرو خراب کنه،اون خانم پسندیده شده چه میدونسته قراره روش ایراد بذاری با همونی که بوده اومده با شما ازدواج کرده.

4. 9 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

Elena1994 (سه شنبه 10 دی 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 10 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), veis (سه شنبه 10 دی 92), yasi_20 (چهارشنبه 11 دی 92), بالهای صداقت (چهارشنبه 11 دی 92), رویای پر کشیدن (سه شنبه 10 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    در ضمن بزرگترین اشکال شما اینه که نوع زندگیتون رو بجز خودتون به همه چی نسبت می دین : خواب همسایه ،اشتباه دین ،دلشکستگی فلانی خودت، غروز ، نذر نادرست ، انتظارمعجزه...
    مسوولیت این وضع رو قبول کن
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

6. 5 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (سه شنبه 10 دی 92), ژینا (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), yasi_20 (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 دی 97 [ 13:04]
    سطح
    42
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    خانم النا ممنون از نظر لطفتون.....اما من با کمال تشکر بگم که از نظر خودم از امین زندگانی چیزی کم ندارم....ولی به نظر جامعه جز قد کوتاهم.اندام زیبایی دارم و چهره خوبی هم دارم... در مورد مهریه هم که خانم شیدا میفرمایند من واقعا از خودم درامدی ندارم یک ماشین دارم...دوست ندارم از بابای بیچاره ساده ام هزینه کنم. مگر این خانم چه در زندگی به من هدیه کرده؟ جز سرکوفت و عقب افتادگی و عذاب وجدان....

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکمرام نمایش پست ها
    خانم النا ممنون از نظر لطفتون.....اما من با کمال تشکر بگم که از نظر خودم از امین زندگانی چیزی کم ندارم....ولی به نظر جامعه جز قد کوتاهم.اندام زیبایی دارم و چهره خوبی هم دارم... در مورد مهریه هم که خانم شیدا میفرمایند من واقعا از خودم درامدی ندارم یک ماشین دارم...دوست ندارم از بابای بیچاره ساده ام هزینه کنم. مگر این خانم چه در زندگی به من هدیه کرده؟ جز سرکوفت و عقب افتادگی و عذاب وجدان....
    پدر شما که دو صفحه قبل استاندار بودند، حالا شدند ساده بیچاره؟

شما می تونی مهریه اش را قسط بندی کنی و تا زمان تمام شدنش بهش بدی. مسئولی. قول دادی، حرف زدی، سند امضا کردی، مرد باش!

این که شما تو انتخابت اشتباه کردی، مسئولش اون خانمه؟
    به قول خودت که این همه تفاهم و اخلاق خوب و درک بالا و .... چیکار باید می کرد که نکرده؟ شما بفرمایید تقصیر اون خانم چیه؟
    فقط در یک جمله تقصیرش را بگو.

- - - Updated - - -

من واقعا بی آبرویی این قضیه برام خیلی سخته ولی زنم بیش از دوساله میدونه من از این جهات باهاش مشکل دارم.....بهرحال خورد شدن ایشون و حتی خانوادشون اجتناب ناپذیره....از دست خدا هم دلم گرفته...من زن زیبا و خیانت کار رو ترجیح میدم به زن معمولی...واقعا این را گفتم. خانم میشل عذرمیخوام
    کاشکی به قول فرشته اردیبهشت عزیز، اسلام را قاطی این بحث نمی کردید که هر لحظه بیشتر ...
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

9. 8 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (سه شنبه 10 دی 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 10 دی 92), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 10 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), خانوم مجرد (سه شنبه 10 دی 92), رویای پر کشیدن (سه شنبه 10 دی 92), سارا 2010 (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    من زن زیبا و خیانت کار رو ترجیح میدم به زن معمولی...واقعا این را گفتم. خانم میشل عذرمیخوام[/quote]

با طرز فکری که شما داری انشاالله نصیبتون بشه ،همه ما هم دعا میکنیم،دعای دسته جمعی در حق دیگران زود اجابت میشه.

11. 5 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

ژینا (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), veis (سه شنبه 10 دی 92), رویای پر کشیدن (سه شنبه 10 دی 92), سارا 2010 (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    حرف همه شما کاملا درست.اما من هر چه تاوان اشتباهم بود همین دنیا دادمش ...هر وقت خودم درامدی کسب کردم بهش میدم باقیشو...پدرم از اون جهت ساده و بیچاره است که خوش قلب و بیتکبره......اما من عادت ندارم دم از دین بزنم.من همه مکنرنات قلبی نه چندان خوشایندم را در کنار نیت و عقیده پاکم نوشتم.بیخود دم از انسانیت نزدم.شیدا خانم من حرف راستی زدم ازآن خجالت نمی کشم..

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    عذر میخوام
    1-شما بالغ نشدید ، انتخاب خودتون رو عهده دار نیستید
    2- بی مسئولیت هستید، چون حاضر نیستید مهریه اش رو بپردازید
    3- -بخاطر توجیه حرفاتون دست به گفتار متنقاض هم میزنید (مثلا موقعیت پدرتون)
    4-شما شدیدا منفعت طلبید، هر چیز به نفعتون باشه فکر میکنید و به زبون میارید، یجا میگید پدرم اینجور جای دیگه نقضش میکنید
    5-شما به هیچ عنوان خودتون رو مذهبی ندونید لطفا، چون حاضرید زنتون خائن باشه تا زشت. و حاضر نیستید حقی که خدا به اون زن داده رو بهش بدین
    6- اون زن اشتباه کرده به شما گفته دوستون داره .. و آرزوش بودید.. شما ادمهای مغرور رو فقط با بی محلی و غرور میشه جذب کرد و هیچوقت نباید بهتون محبت کرد چون فکر میکنید چه خبره... و محبت رو نشانه خواری اون ادم میدونید
    7- خوشحالم مجردم تا اینکه با مردهایی مثل شما ازدواج میکردم
    8- از دوستان تالار عذر میخوام اگه تند و بر خلاف قوانین نوشتم
    ویرایش توسط خانوم مجرد : سه شنبه 10 دی 92 در ساعت 15:22

14. 3 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

ژینا (چهارشنبه 11 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array

بله کم نداری ، اصلا کم نداری شما خیلی بهتری فرشته ای - تو ذهن خودتون این نظر شماست ، شما باید واقعیت رو از دید دیگران ببینی الان با واقعین مواجه شو

ولی بزار یه چیزی رو بهتون بگم آقای نیکمرام :

شما چه الان چه بعد از طلاق و چه در آینده ای که در ذهن خودتون میسازید به اون چیزی که میخوایید نمیرسید چون خیلی ها هستن که بالای دست شما دست میارن و انتخاب میشن ، بعدش شما دیگه یه پسر جوان نیستی یه مطلقه هستی - قبل از این همه شما رو رد کردن این کاریه که همه دخترا میکنن والا خود من خیلی راحت هر کسی که خوشم نیاد رو رک پوسکنده بهش میگم خوشم نمیاد ازت که بدونه واقعیت رو - اون دخترای زیبا که شما رو رد کردنواقا محترم بودن که چیزی نگفتن ولی به هر حال ردتون کردن ، الانش که دیگه بدتر شده

از اول اشتباه کردی فقط به پای اشتباه خودتون بسوزید و تنها کسی که باید سرزنش بشه خودتون هستید نه کس دیگه نه پدر نه مادر و نه ... مگه پدرتون رو سرتون اصلحه گذاشتن باید این دختر رو بگیری؟ خودتون مسئول همه کاراتون هستید ..

شما خیلی دوست دارید همسری داشته باشید که شما اونو دوست داشته باشید و اسیرش کنید و با کتک و زور به خواستتون برسید چون فقط در این صورته که به اونچه میخواهید میرسید در غیر اینصورت امکان نداره

.
    .
    .
    .
    .
    .

صد تا تاپیک تو این هفته در مورد روابط جنسی - قیافه - قد - ظاهر و آؤایش و عشوه ... بوده که مرد ها اسیرش شدن و دخترای زیبا افسار عاقل ترین مرد های دنیا رو بدست میگیرن..

واقا من بعضی موقعها فکر میکنم چرا به این جنس که اسیر پول و زن شده میگن جنسیت برتر؟

16. 3 کاربر از پست مفید Elena1994 تشکرکرده اند .

نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), سارا 2010 (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    در کل فرشته اردیبهشت از همع دوستان منطقی تر و بهتر مینویسند.انتقاداتشون را هم دوستدارم. ...اما خانم مجرد گرامی من نگفتم که من مهریه اش را نمیدم گفتم من فقط از مالی که دارم که حدود پنجاه میلیونه مهریه بهش میدم....ولی مطمنم پدرم باقیشو بهش میطه تازه بیشتر هم شاید بهش بده...اما من گفتم من تو دادگاه حاضر نیستم از پدرم مایه بذارم

- - - Updated - - -

در کل فرشته اردیبهشت از همع دوستان منطقی تر و بهتر مینویسند.انتقاداتشون را هم دوستدارم. ...اما خانم مجرد گرامی من نگفتم که من مهریه اش را نمیدم گفتم من فقط از مالی که دارم که حدود پنجاه میلیونه مهریه بهش میدم....ولی مطمنم پدرم باقیشو بهش میطه تازه بیشتر هم شاید بهش بده...اما من گفتم من تو دادگاه حاضر نیستم از پدرم مایه بذارم

18. کاربر روبرو از پست مفید نیکمرام تشکرکرده است .

شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)