سلام آقا منصور حالا که تصمیم به ترمیم گرفتین و مشکل اصلیتون را هم نبود درک همسرتون عنوان کردین من چند تا راهکار بهتون پیشنهاد می دم:
1)من خودم وقتی خودم را با زمانی که هنوز با این تالار آشنا نشده بودم مقایسه می کنم؛می بینم الان چقدر پخته تر و با تجربه تر شدم.
پس مطالعه و خواندن تجربیات و مشکلات دیگران خیلی در پختگی تاثیر گذاره و قطعا این پختگی تدریجی هست و یکباره نیست.
اگه می توننستید این تالار را به طور نامحسوس بهشون پیشنهاد کنید طوری که نفهمند شما اینجا را می شناسید خیلی خوب می شد.مثلا می تونید به همون مشاور بگید که به خانمتون بگن.
2)با هم مطالعه کنید .مثلا کتابهای راز هایی در مورد مردان و زنان.یا سی دی های مشاوره ای دکتر فرهنگ و ... را با هم مطالعه کنید و کم کم بحث کنید.نظراتش را بشنوید و گاهی تشویقش کنید . گاهی بگید ولی من این طوری فکر می کنم....
این طوری شاید زودتر بتونه بزرگ بشه.
3)وقت هایی که نظراتش را می شنوید همش به این فکر نکنید که چقدر بچه گانه است.از یک زاویه دیگه نگاه کنید.مثلا این طوری فکر کنید که چقدر با مزه به موضوع نگاه می کند.چقدر ذهنش معصومانه هست.
4)بهش انتظاراتتان را بگویید.مثلا بگید که دوست دارم وقتی که از موضوعی ناراحتم تو منو درک کنی و بهم دلداری بدی.دوست دارم مثلا برام برنامه ریزی کنی.مثلا حواست باشه که من روزهای زوج باید به درس هام برسم و ازم در مورد کارام بپرسی.(البته مثال بود...)
اوایل شاید بنده خدا نتونه خوب این کار را بکنه.اما شما تو ذوقش نزنید و خودتون از یک زاویه دیگه نگاه کنید.مثلا پیش خودتون این طوری بگید:
چقدر همسرم برای رابطمون تلاش می کنه.
چقدر تلاش هایش بامزه و نمکی هست.
چقدر وقتی که می خواست دلم را بدست بیاره لحنش ناز بود.
5)هر نکته مثبتی که دیدین بهش بگید و تشویقش کنید.مثلا وقتی خسته بودم و تو درکم کردی و یک چایی برام آوردی و بعد از یک مدتی که خستگیم در رفت در مورد مشکلاتم ازم پرسیدی و تلاش کردی که از جایی یا کسی راهنمایی برام بگیری خیلی خوب بود و احساس خوبی کردم.
نکات منفی را هم این طوری بگید:اما اگه اینطوری می بودی خیلی بهتر بود.
6)اگه بشه ایشون کلاس های مختلف برن.حالا اگر کارگاه های ازدواج یا کلاس های مشاوره ای و... خیلی خوب میشه.ذهنشون باز تر می شه.
حتی تو کلاس های دیگه مثل زبان تعامل با افراد مختلف ذهنشون را بیشتر باز می کنه.
فکر می کنم کلاس ورزش به خصوص ورزش های رزمی مثل تکواندو خیلی بتونه به محکم تر شدنشون کمک کنه!!!
من تجربه اش را داشتم.چون من خودم یکم نازک نارنجی بودم.بعد رفتم کلاس ورزش رزمی.خیلی محکم تر شدم.روحیه مقاومت و... در من به وجود اومد.خیلی خوب بود.اعتماد به نفسم هم خیلی بیشتر شد.
اگه بتونید یک سفر زیارتی مشهد با خانواده ها برید هم خیلی خوبه.این طوری با اعتماد بیشتری راهتون را ادامه می دین.
موفق باشید و ما را بی اطلاع نگذارید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)