نوشته اصلی توسط
majid_k
سلام. حاج خانم.
به نظر من که یه کاربر معمولی مثل شما هستم. دقیقا نمیشه نسبت به آشنایی اینترنتی بد بین و یا عکس، خوش بین بود.
بستگی داره با چه فردی مواجه بشید. تا چه میزان صداقت داشته باشه. اینجا هم نمونه دیگه ای از فضای اینترنتی ست. من خودم از ابتدای سال اینجا رو شناختم. به کاربران مهربونش احترام میزارم. از تجربیات شون استفاده میکنم. با دوستان ندیده و نشناخته همدردی میکنم. در کل به نوعی با هم دوست شدیم. شاید اگر ممنوع نبود با تعدادی از این افراد دوستیم رو گسترش هم میدادم. اما تابع قوانین سایت باید بود.
اینو گفتم که بدونی، ممکنه فردی که با شما آشنا شده واقعا حقیقت رو گفته باشه. و شاید هم نه. خود شما چطور؟ در این دوستی صادق بودید؟
من به شخصه تجربه سه تا از این دوستی ها رو داشتم. در دو مورد افراد مثبت و کاملا درست کاری بودند. البته شرایط و خواسته های ما با هم همسان نبود. و در مورد سوم فرد مورد نظر حقایق ظریفی رو پنهان میکرد که بهانه ای شد برای جدایی.
اما توصیه اکید میکنم. چون شما هیچ ذهنیت و شناخت قبلی نسبت به این آقا ندارید و همینطور از طرف دوستان و آشنایان فرد شناخته شده و معرفی شده ای نیستن. دقت کنید که دچار اشتباه نشید.
موفق باشی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)