سلام به همه دوستان همدردی
دوست داشتم یه موضوع دیگه رو آغاز کنم ولی خوب همینجا مینویسم.باز من اومدم با یه سری مشکلات جدید......
جریان از اینجا شروع میشه که اوایل شهریور امسال با آقایی به قصد ازدواج آشنا شدم که فوق لیسانس داشت،کار خوب ئو سمت بالایی داره،وضع مالیش خوبه،6 سال از من بزرگتره و خلاصه ش اینکه همه چیزش به من میخوره.خوب من به علت اینکه دفعه پیش بعد از چند ماه عقد جدا شده بودم از نامزدم حواسم رو خیلی جمع کردم که ..........
این ارتباط ادامه داشت با حفظ همه حریم ها و در این مدت 4 ماهه من حتی نتونستم یک ایراد رفتاری یا اخلاقی یا شخصیتی از این آقا پیدا بکنم و خوشحال از اینکه هفته بعد قراره به ما تاریخ مشخصی بده برای خواستگاری رسمی(خونواده ش در جریان ارتباط ما بودن) همینطور مادر بنده.
تا اینکه چند روز پیش یه اسمس برام اومد که با خوندنش چند دقیقه خشکم زد،خطاب به یه خانم که باهاش برای دو هفته بعد قرار خونه رو گذاشته بود،اونم شب !!!!!!!!!!!! به حدی شوکه بودم که فوری ازش پرسیدم و خلاصه ش این شد که اشتباهی برای من فرستاده و ماجرا رو تعریف کرد که دو سال پیش با یه خانم مطلقه آشنا شده و هیچ ارتباط عاطفی و دوست داشتنی هم بینشون نیست فقط با هم به توافق رسیدن که برای تأمین نیاز.... این ارتباط رو با هم داشته باشن..... از خجالت هم نتونست حرف بزنه و تا امروز فقط از طریق ایمیل باهام ارتباط داشته...حالا من کاملاً شوکه و دو دل شدم و نمیدونم چیکار بکنم با این شرایط....سؤال من اینه که آیا میشه به این قول که این ارتباط فقط مال قبل ازدواج بوده اعتماد بکنم و راه فهمیدنش چیه واقعاً ؟ آیا روانشناس زبده میتونه این رو تشخیص بده؟ همونطور که گفتم توی این مدت هیچگونه ایرادی در ایشون ندیدم.
ممنونم که کمک کنید،واقعاً سر درگم هستم.نمیدونم فرشته مهربان هنوز در تالار هستن یا خیر ولی اینبار دیگعه واقعاً به راهنمایی شون نیاز مبرم دارم........

علاقه مندی ها (Bookmarks)