نوشته اصلی توسط
amirmahmood
تاپیکت قدیمی هستش اما چون خود شما دوباره نظر دادی و ظاهرا تصمیم نهایی تون رو گرفتین.
ببخشید برعکس دوستان ، من فکر می کنم نوشته هاتون منطقی نیست و بیش از حد مغرور هستین.
دل بستن شما منطق سخت نداره بلکه یک سری شرط های غیر منطقی تو ذهنت برای خودت تعریف کردی که اگه خواستگارت اون شرط ها رو نداشته باشه بلافاصله "نه" می گی!
شما اول باید معیار هات رو بر اساس منطق و شرایط جامعه تعریف کنی. معیار های شما ظاهرا حد و حدود مشخصی نداره یعنی اینکه خیلی کمال گرا هستی و دنبال بهترین هستی.
می ترسی جواب بله به یک بنده خدایی بدی و در شرایطی که خواستگار بالاتر داشته باشی. همین هستش که می گم شما باید معیار های منطقی داشته باشی و یک حد تعریف کنی نه اینکه دنبال بهترین باشی.
اینجوری بخوای فکر کنی تا شاید ابد مجرد بمونی!!!! بدیهی هستش همیشه یک نفر بهتر وجود داره.(بقول معروف دست بالا دست زیاده)
من هم خیلی دوست دارم ماشین های خیلی خوب بخرم اما اولش یک نگاه به جیبم میندازم و به اندازه ای که در توانم مالیم هست می تونم یک ماشین بخرم وگرنه معلومه که ماشین بهتر هم وجود داره.
شما اول باید به سطح و شرایطت خودت نگاه کنی و بعدش هم به سطح و شرایطت خواستگارت نگاه کنی. نمی تونی انتظار داشته باشی که سطح و شرایطت خواستگارت از خودت خیلی بالاتر باشه.
-------------------
شما هم بهتره کمی منطقی باشی و خواستگارت رو با معیار های مختلف مثل سطح تحصیلات، سطح فرهنگ ، سطح خانوادگی و سطح اقتصادی بسنجی و مهم تر از اون یک حد منطقی تعیین کنی(نه حدی که از سطح خودت در موارد گفته شده خیلی بالاتر باشه) و اینکه دنبال بهترین نباشی.
اون بنده خدا رو صرفا بخاطر قیافه اش رد کردی، بدترین و غیر منطقی ترین جوابی که یک دختر به یک پسر می تونه بده. نه فقط شما، متاسفانه دخترای دیگه هم دیده شده که صرفا بخاطر قیاقه و چهره با یک نفر ازدواج کردن که معمولا بعدها به اشتباه شون پی بردن
خوش چهره و خوش قیافه بودن برای کسی نون و اب نمیشه و کسی رو صرفا بخاطر خوش چهره بودن سر شغل و مقامی نمی گذارند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)