به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 خرداد 95 [ 21:46]
    سطح
    32
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    132

تشکرشده 135 در 56 پست

Array
    یه استاد داشتیم با وجود اینکه رشته و درسمون مهندسی بود خیلی مسایل اخلاقی رو پیش می کشید و در موردش صحبت می کرد. خیلی هم فرد با سواد و فهمیده ای بود. یکی از حرفهاش این بود که همیشه راه درست رو انتخاب بکنید (همون صراط مستقیم) و کج روی نکنید. راه درست ممکنه دیر به نتیجه برسه ولی مطمئنا به نتیجه میرسه، ولی هیچ تضمینی نیست که راه نادرست به نتیجه برسه.

2. 4 کاربر از پست مفید برسرک تشکرکرده اند .

گوش شنوا (یکشنبه 01 دی 92), انسانیت (شنبه 30 آذر 92), جاثیه (یکشنبه 01 دی 92), شیدا. (شنبه 30 آذر 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 04 دی 92 [ 15:22]
    سطح
    1
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    16

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    اما ضرر شما به قول خودتون 60 میلیون پول هست یا دو سال دیرتر ازدواج کردن یا رفتن به یه شهر دیگه یا ... اینها با ضرر اول قابل مقایسه نیست
    از پول نمی تونم بگذرم ومی دونم چقدر پول درآوردن توی این دوره زمونه برای شروع یک زندگی سخته .
    دیگه هم زن می خوام و حوصله ی دوست دختر رو ندارم و تنهایی رو هم نمی خوام بیشتر تحمل کنم .
    دوستم ندارم که خانوادم طردم کنند و ازم حمایت نکنند و منو تنها بذارند و حمایتشون برام مهمه .

مساله دوستی شما با یک دختر که گفتید چند باری بیرون رفتید و رابطه عمیق نبوده، عامل مهمی در ازدواج با یک دختر نجیب و ... نیست
    البته تعدادشون بیشتر از یکی بوده و زیادم با دخترا بیرون رفتم . من با سه تا دختر بیشتر از یک سال دوست بودم و اگه دختر هایی که باشون چند ماه رفیق بودم رو هم بخواهید حساب کنید که تعدادشون بیشتر می شه . اما رابطه هام فقط در حد بیرون رفتن بوده . با هر کدومشون که به هم می زدم می خواستم دیگه نرم سراغ این کارا ولی بعد از یک مدت دوباره با یکی رفیق می شدم .
    اگه یک دختری ازم بپرسه با چند تا دختر رفیق بودم چی بگم . دختری هم حاضر می شه گذشته ی منو قبول کنه که خودش هم یک گذشته ای داشته باشه .

شاید اشتباه کردم که اسم کاربری ام رو انسانیت گذاشتم چون انگار فاقدش هستم .

مهم بخش اعتقادات شماست که تاثیر زیادی روی زندگیتون گذاشته و این را تاپیکها و بحث های شما خوب نشون می ده.
    باید برای این قسمت یک فکر اساسی بکنید. هیچ دختری دوست نداره با این همه سرگردانی و آشفتگی زندگی کنه.
    قبلا هم این حرف رو به من زدید . خب می گید چکار کنم

به این رویه ای که پیش گرفتی میگن یه بام ودو هواداشتن واصلا با"انسانیت"جور درنمیاد. اگه عقایدشخصی خودت رو واقعا باور داری پس حتما هزینه ش رو قبول میکنی
    من عقایدم برای انقدر اهمیت نداره که بخوام براش هزینه ای بدم . شاید یک موقعی برای عقایدم خیلی ارزشمند بود ولی الان اصلا موضوع مهمی توی زندگیم نیست .

داماد ما چنین کاری رو که شما کردید روانجام داد نتیجه ش این شد که ۵ماه بعد عقدش وقتی مطمئن شدم عقایدش چیه و روشون جدی هست ازخونه انداختمش بیرون.چون پنهانکاری کردو شب خواستگاری نگفته بود...
    خب من هیچ وقت کاری نمی کنم که برادر خانومم عقایدم رو بفهمه . چه برسه به اینکه بخوام رو عقایدم پافشاری کنم

درمورد دوس دختر داشتن هم اگه درحال حاضراعتقاد به روابط آزاد دارید بحثش جداست اما اگه واقعا وقلبا عقیده به روابط آزاد ندارید میتونید دختر رو درصورت سوال پرسیدن قانع کنید.

نه من روابط آزاد رو اصلا قبول ندارم و اصلا برای همین هم بود که با هر دختری که رفیق می شدم بعد از یک مدت بی خیالش می شدم .

- - - Updated - - -

به این رویه ای که پیش گرفتی میگن یه بام ودو هواداشتن واصلا با"انسانیت"جور درنمیاد. اگه عقایدشخصی خودت رو واقعا باور داری پس حتما هزینه ش رو قبول میکنی
    شاید اگه یک اشتاهی کرده بودم قبول می کردم تاوانش رو بدم ولی آخه من چکار کردم که بخوام این همه تاوان بدم

- - - Updated - - -

الآن فرجه ی قبل از امتحانات ترم هست . برای همین هم فکر کنم دوباره رفتم توی فکر . از فردا می خوام بی خیاله اینجا بشم تا بعد از امتحانات .

البته به این نتیجه رسیدم که خیلی هم انسان با وجدانی نیستم . اصلا اگه دوباره هم بیام نمی دونم بیام اینجا چی بگم . کاش می تونستم بهتر زندگی کنم .

4. کاربر روبرو از پست مفید انسانیت تشکرکرده است .

شیدا. (شنبه 30 آذر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)